@ construit CASA! (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Bee, nu stiu ce sa zic de pretul la termopane. Eu am ramas la ideea de 100e/mp, dar nu mai stiu...
Eu acu vrea sa-mi fac rolete... si curtea...

Mergi la inceput

Fetelor, cit ati platit gazul? Eu max 430 ron, cred ca am peste 200mp incalziti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Cristinacsa, super pret la gaze. Banuiesc ca e izolata casa, nu? Ce grosime are polistirenul?

Eld, mami de printesa si (37s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
am si eu o intrebare- acoperisul, tavanul se pune pe structura metalica sau pe lemn si care ar fi diferentele?
va multumesc mult anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by asi

Rufus cred ca ar trebui sa gasesti pe altcineva pentru proiectare.Pacat ca nu esti la Cluj ca ti-as fi recomandat eu arhitectul meu care s-a misca si bine si repede.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Am gasit doua fete tinere. Sper sa fie bine. Da, mare pacat ca nu sunt la Cluj. Din multe puncte de vedere...
Bee,, la prima vedere pretul de 7000 de euro, plus manopera (adica cat?) pare mare, dar da si tu (sau cere) niste detalii. Adica cate camere are profilul, de care e geamul, grosimea spatiului dintre foile de geam (banda de aluminiu), cu ce se umple spatiul asta, cat la suta sunt fixe, are plase, jaluzele...si, neaparat, ce provenienta au profilele de PVC!
eld, nu te chinui prea mult. Polipropilena sau cupru, tot una...o sa gasesti lume care se contrazice pana in panzele albe, jumate din ei nici nu stiu ce vorbesc. Fa ce ti-e la indemana. Pexalul este pentru alimentari cu apa, nu pentru incalzire. La alimentare cu apa este ok.
mathilda, acoperisul se pune pe structura de lemn. Nu are rost o structura metalica, e prea grea si nu e mai buna. Cat despre tavan...nu stiu la ce te referi. Tavanul este de obicei placa (din beton sau solutie pe baza de lemn), daca nu cumva este chiar acoperisul (la mansarde)
Spor la treaba!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Eu am platit intr-o singura luna in iarna aceasta 650 roni gazul la 350mp utili incalziti,noi suntem tare multumiti.In rest am platit la 550 roni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Maggda, super! Cum ai izolat casa, ca vreau si eu facturi mici la gaze.

Eld, mami de printesa si (38s)

Mergi la inceput

Eld, pe exterior am polistiren de 5cm, dar in interior toti peretii ext sunt izolati cu rigips +vata minerala (la sfatul Magdei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Dragilor am si eu o mare rugaminte; Cum sunt afoana in ale constructiilor,va rog mult sa-mi spuneti si mie care sunt pasii care trebuie urmati pentru a construi o casa. Ma refer la pasii legali, autorizatii, etc...

Socrii mei au un teren langa Bucuresti. Banuiesc ca trebuie sa-l trecem intai pe numele nostru, apoi...? Facem cadastru? Intabulare?... Sunt complet pe langa la acest subiect....mi se pare totul asa de complicat incat ma gandeam sa ramanem la bloc ca e mai comod... Poate reusiti voi sa ma luminati si pe mine...si enentual sa ma convingeti ce minunata e viata la casa....

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Maryela daca socrii tai au achizitionat terenul mai de curand ar trebui sa aibe cadastru iar intabularea se face atunci cand cumperi. Ideea e in felul urmator:
- intabulezi terenul
- faci cadastru
- pentru a se putea construi trebuie sa fie intravilan (vezi ce scrie pe actul de proprietate, daca nu e intravilan e cam nasol costa destul de mult trecerea din extravilan in intravilan))
- se depune la primarie o documentatie pentru obtinerea certificatului de urbanism unde iti vor spune ce anume ai voie sa construiesti si ce avize ( distrigaz, electrica, mediu, salubritate) trebuie obtinute in vederea obtinerii autorizatiei de constructie
- dupa aceasta se intocmeste un dosar de catre un proiectant pentru obtinerea autorizatiei de constructie
- dupa obtinerea autorizatiei spor la munca

Mergi la inceput