Mamici de Martie-Aprilie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimineata randunici!

Sunt un pic suparici ca vad ca nu prea va e dor de mine ... eu v-am tot citit si m-am bucurat sa vad cate de veselite sunt cory si ririanceea ce le doresc si in continuare.
naty am citit mesajul tau cu vestea despre fetitza si mi s-a zbarlit pielea pe mine ... atata fericire si asa frumos impartasita ... sa va traiasca si sa fie un copil fericit si sanatos!
sovi, ma bucr ca ti-ai mai revenit cu raceala si imi pare tare rau pentru motanel ... eu nu sunt o amatoare de animalutze in casa dar am avut un catelus tare dragutz la bunici si stiu ce rau ne-a parut cand a fost otravit de niste tampiti pentru un brat de liliac!
delfinashule si eu am propus mai de mult sa ne vdem si cred ca este o idee grozava ...
ela sunt si eu cu ochii pe tine pentru reteta de praji ... tin minte ca si nasa mea de botez a facut o astfel d prajitura intr-una in vacantele mele pe la ea ... are f multe creme ( ase citi ca am lins toate lighianele, dupa fiecare fel de crema), motiv pt care mi s-a facut f rau si cu toate ca prajitura arata intr-un mare fel si miroasea pe masura, eu nu am putut manca din ea decat dupa vreo 2 zile ... si stiu ca a fost delicioasa...ceva cu cacao si albus de ou pe deaupra ... imi amintesc bine?
kyape unde esti? ca tare mi-e dor de tine ... astazi am si eu programare la morfologie si am mari emotii...abia stept sa-mi spuna ca bebelusul meu drag si pufos e sanatos si jucaus ... si poate aflu si eu ce are intre picioruse...ca numele sunt pregatite demult...
monica sa-ti traiasca fetitza si sa va aduca numai bucurii!
simo iti doresc sa te faci si tu bine bine si sa-ti treaca mucusorii!
dulci pentru toate randunicile!si sanatate multa "chiriasilor lor"!

mami_papatot 13+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna dimineatza si de la mine.

Monica, felicitari pentru bebelina sanatoasa. Sa creasca mai departe mare si frumoasa.
Miha, nu te mai supara din cauza sefei. Fa cum am fost eu sfatuita. Cand te mai supara gandeste-te la altceva. La cum vei naste, cum iti vei tine bebeul in bratze, la cat vei fi de fericita...
Si ai sa vezi ca nimic din toate nimicurile astea de la servici nu vor mai avea vreo importanta comparativ cu mica ta minune din burtica.

Elara
15+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Monica felicitari pt fetita!!!!!
Eu azi ma duc la medic sa-mi dea concediu medical ca am racit un pic si nu vreau sa ma imbolnavesc mai tare. Ca la lucru stau tot timpul in aglomeratie, e multa lume racita si sigur de la careva am luat raceala asa ca mi s-a impus sa-mi iau concediu medical. Mi-e si groaza sa merg la medic, ca de obicei numai dintr-atat nu-mi luam concediu, dar acuma daca ma imbolnavesc nu pot lua nici medicamente, asa ca sper sa-mi dea concediu. Va pupacesc pe toate!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

acum fug la trebusoara (adica ma mai deslipesc de forum asta ca altfel iar nu fac nimic) ca trebuie sa-mi las lucrurile in regula pentru sambata cand voi pleca la tzaranoaia ... asta apropo de "scrbici" si "scorpinele" ... la mine avantajul este ca eu centrez , eu dau cu capul, ceea ce are si dezavantaje , ca daca e sa iasa ceva rau, se sprag toate in capul meu ... sper ca nu ma vede nimeni ca pe o scorpinela pentru ca fac ceea ce fac cu prea mare drag, e o meserie superba si plina de impliniri ... si incerc sa transmit asta si celor pe care eu ii vad ca jutoarele mele de nadejde ... daca tot lucrezi cu oameni fericiti , de sa sa nu ma comport si eu pe masura? atat ca uneori devine fff obositor si simti ca nu mai poti ... dezavantajul luptei cu timpul ... dar nu ma vaiet si multumesc in fiecare clipa ca am ales acest drum...

gata, fug, ca m-am lungit!

pupici again!

mami_papatot 13+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Eu sunt tot racita, ptr cine intreba, dar sunt de planton ca n-are cine! Sigur ca ma gandesc la voi Ella, ca sunteti randunicile mele dragi, si da...am luat camera insa n-am luat memory card! Urmeaza, ca n-am avut bani la noi...Cand o sa ma simt mai bine o sa fac si poze...doar nu ma vreti asa cu nasul rosu?
La dr. a fost interesant ca mai intai m-a certat d-na dr. ca desi am o sarcina perfecta sunt disperata! Ce rushine mi-a fost!!! Apoi s-a calmat si mi-a explicat ca e dupa o garda... BB este vioi tare...n-a stat deloc la masurat nici la poza nu a stat! Se misca incontinuu dar eu nu-l simteam, dar asta v-am spus-o parca si aseara???

Nu reusesc sa scriu un mesaj ca lumea...sunt ravasita, am casa vraishte si nu mai suport si nu poci sa scriu...revin...

mami de Luca si 20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo nu forta nota!!Stai cumintica!Lasa casa vraiste-cui nu-i convine sa nu priveasca!Fa-te bine,da?!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olga
mami_papatot te asteptam cu vesti bune! fata suparata!
Elara saru'mana de incurajari! si v-am zis o sa fiu fortzoasa! dau la sefa!
Kitzy, Simo sa va faceti bine repede. Eu azi nu mai sunt asa mucoasa parca, sper sa fie din ce in ce mai bine. Oricum din cate am inteles circula o viroza, asa ca pt restul de randunici sa aveti grija!
Zoze
stolul neaparat!

Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Blanka!!!!!
Hai cu coloratuuul!!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Venisi si io o fuga , asa ca intre doua pisuri.

sunt un pic ingrijorata, ca al meu bb-itza, ieri putin si slab ma salutat si azi pana acu nika di la el........sotul mi-a spus ca sunt un bun sfatuitor ca bine ca va sfatuiesc pe voi sa stati linistite in situatii de astea si io acu....Mi-a mai spus ca daca vreau sa faca tumbe va trebui sa-i cant , dar io n-am voce.

Mihaela , , ai fo tare scumpica cu pozele tale, m-am distrat, dar mai da-o in "bip" de lume ca nu se merita stresul.

Mami papicios , dau bataita si pun pasaricile pe tine , daca mai vb asa. Sa ne aduci vesti bune despre pufosul tau azi. Despre meseria ta voi tine minte pe viitor poate .....colaboram

Kitzy , sa te faci bine si sa ne tii la curent. bea ceiutz.

Simo , mie mi-ar placea o poza cu nasul rosu, dar totusi ar trebui sa vezi de sanatate ca nu-i de joaca, ia stai tu cominte in pat si fate ca-i cetesti lui LUca poate adormiti ca va face bine. Lasa si calculatorul , si vraishtea din casa , ca daca vin musafiri n-au decat sa fac curat.

Ela , randunica cool

Sovi , cum esti azi puiule?

mai tarziu sper sa mai fac o pauza de pishu sa va scriu un bank super tare.
pana atunci va pupesc pe nasuc pe toate.

Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community

http://bd.lilypie.com/QQhup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Giani vezi ca vin si eu cu pt griji facute de-a moaca! si cu lumea, pana la urma faca ce-o vrea! de aia m-am gandit sa imi pun oraselul meu la loc de cinste
Blanka te asteptam cu vestile colorate in cioc!
Cory azi cum esti? nu mai e plecata sefa?
Underqueen cum merge cu copilasii? te asteptam la apel!
apel si pt toate celelalte randunici!
Edit- ca mi-a adus aminte Giani ca aveam si eu 2 bancuri:
Sotul si sotia in pat... Momente toride... EA: Ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat ! EL: Da! Da! Da! EA: Spune-mi lucruri murdare ! EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie...

Un pusti pe strada: -Mamaie, matale esti curva? -Nenorocitule, nesimtitule, pe cine faci tu mamaie?

Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput