Mamici de Martie-Aprilie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Cory si Ririan ma rog si eu pt voi sa fie bine. Am vrut sa va spun ca nu trebuie sa va descurajeze un test, asa am patit si eu numai ca la mine era riscul pt spina bifida, risc 1 in 70 care e destul de mare. Dar dupa analiza de eco detaliat se vede ca totul e ok cu bebe si a fost doar o sperietura. Am citit si eu multe despre testele astea prenatale si am vazut ca de foarte multe ori dau rezultate false. Va fi bine si la voi, trebuie sa fie bine!

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ei ,no ca-s prima(am ajuns la sv si nu ma poci abtine) si ma bucur sa va urez buna dimineata, o zi placuta, vesti bune, si multi multi .

monica9 , ma bucur pt fetita ta si ca este bine in ciuda analizelor de singe.
Sovi ,am raspuns la Pm tau,
Ela , te pup dulce.(am lasat o scrisorica PM
Cory, eu nu m-am certat cu Ela pt ca nu am de ce , ; Ma bucur ca ai papat mici buni.

Simo pup la tine si io

Fetelor imi pare rau ca de la voi s-a vazut ca m-am certat cu cineva(ELA), decat as face asta mai bine vorba Elai plec de buna voie, voi m-ati primit asa frumos si cu toata inima si m-ati sustinut tot timpul. offff ce-am facut sunt o proaasta.

va pup si va imbratisez cum zice o randunica inteleapta fratzeste pe toate pasaricile cu fetitze si baietzi., si vb

Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community

http://bd.lilypie.com/QQhup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza dragelor!

dupa o noapte plina de vise care mi-au pus gandirea la treaba, m-am trezit fara nici un chef de acest scarbici, in urma celor de ieri.. dar nu sunt nervoasa acum... ci cand intru (mai mult cand o vad pe sefa) ma cuprinde asea o greatzaaa, de n-am avut parte in toata sarcina... dar nu-i bai... nu mai las hormonul sa isi faca de cap. Stau cu pe el!

Monica felicitari pt printesa! sa va traiasca, sa creasca sanatoasa si frumoasa! ma bucur sa aud ca e bine si cu analizele!
Cory mici fara berica nu ar fi mers nicicum... drept sa iti sun si eu cand am fost la Targul Laptarilor am baut si eu o berica, asa ca... dar aia a fost, de atunci iok!
Sovi sanatate motanelului!
Giani esti culmea! randunica agitata!
o zi buna sa aveti dragelor si va pupacesc!

Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Felicitari mamicilor cu carucioare colorate si multa bafta celor care au programari la doctori.
Eu ma simt excelent, am scapat de raceala si acum ma simt mult mai bine.
Stiu ca va scriu ma rar, dar sunt cu ochii pe voi in fiecare zi, cum ajung la munca dimineatza citesc tot ce ati scris cu o zi inainte. Asa ca sunt la zi cu ultimele stiri.
Va pupacesc pe toate!

+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi! Tare mult am dormit azi!!! E prima data in aproape un an de zile cand am dormit pana la 9!!! Si am un spor de numa!

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza dragi randunici!
Va pup si va doresc o zi buna!

mami de Luca si 20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Monica, felicitari ptr printesik!!! Sa creasca mare si frumoasa!!!!

mami de Luca si 20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai da ce "tilica" sunt... cica eu nu-mi pun orasul sa nu ma stie lumea, dar pozele le pun... deci cine ma cunoaste, ma stie si din poze..
auzi la mine ce "idioata" (a se citi plina de idei)...

Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata! Sunt pe baricade !

Simo, cum te mai simti? Cum a fost ieri la doctor?

Mihutza, ai fost de coma , am ras mult!

Olga 18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neataaa!!
Maaai..dar ati mai ciripit ceva aseara!
Naty asa le zic la fetitze-pasaricoase si la baietei coiutzi
Ioana cred ca eu tre'sa te pupacesc de 2X!!..Ba de 3!
apasati pt.butucica!

Nu ne-am certat,
Nu ne-am suparat..
Doar ne-am..pupat!!

Cristina cred ca treci prin niste emotii..
Cory am inteles-"Regina" sa fie!
Elara!
Sovi pt.motanel sa se faca bine!
Bine ai venit Dana_Singh!Pt.a te trece in listutza trebuie sa ne scrii datele tale aici pe forum-sau sa mi le trimiti mie pe PM!
Cris!
Simo ce rau imi pare ca nu te simti bineeeHai mai bea cateva ceiutzuri si incearca sa stai cat mai mult la caldurica(atat cat te lasa Luca)..Stim ca te gandesti la noiTe pupic!
..Aaahh..si ai luat aparat pana la urma?!
Monica felicitari si tie pentru pasaricoasaaa!!Sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii!!Imediat o trec si in lista!Ma bucur ca s-au rezolvat toate problemele-acum te poti bucura linistita de bebitza!
Diana ti-am admirat burticica!
Miha-lasa "scarba" in lumea ei..Nu o mai privi atat!
Pucca!
Olgutza!
Clau!
stolul intreg!(ca de va mai nominalizez..inchei capitolu')

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput