Mamici de Martie-Aprilie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
gbutucica spune:
MIhaela .... prinde-ma ... ......si bate-ma
Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community
http://bd.lilypie.com/QQhup3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diana_g spune:
BUNA DIMINEATA!!!!!!!!!!
noi astazi implinim 20 SAPATAMANI.
am ajuns la jumatatea odiseei.Doamne ajuta-ne sa trecem cu bine urmatoarele 20 saptamani.
va doresc tuturor o zi buna!
sa aveti parte de o sarcina usoara si de bebei sanatosi.
diana_g 19+
url/http://community.webshots.com/user/diana_gardus
mihutza11 spune:
Giani iete-ma ca viiiinn!!!
ma vezi? am viteza melcului turbat!!!fata nebunica
Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu
Edit pt Diana bravo! sa ai parte de inca 20 sapt minunate! vin si eu din urma
cory3maz spune:
Randunici-Bombonici,
"'Neatza" si "Ziua Buna"! pentru Roxana-Claudia, Clauclau, Kya, Raluk din Heraklion, Adriutza (USA), Delphinu'-Finu', Bubu05, Diana G (Italia), Naty, Anca Dragoman, Gudinde, Blankar si Raluk din Galatzi (cu Kauflandu')
Punctual:
1. Ririan si RalukaS S., Randunicile-Tremurande, sa dea Dumnezeu sa se termine cosmarul vostru cu bine!!!
2. Sovietica, inteleg tristetea ta cu motanache...eu am avut un perus-vorbitor si pupacios care s-a inecat in galeata cu apa...a fost doliu in familie dupa el; sanatate si tie, si lu' bebe si motanului tau usarnic;
3. Simonette, si acas la mine e vraiste, ca de luni incoa' numai seara tarziu am intrat in casa...si nici azi nu cred ca ma invrednicesc de multe...eu mi-am instructat rudele si cunoscutii sa nu ma viziteze fara de telefon prealabil...altfel, am grija sa fiu cu "in sus" foarte vizibil!!! Deviza mea e asta: "Vreti sa va simtiti bine la mine, foarte frumos, da' si eu si casa tre' sa fim in forma buna!!!" Si nu fac egzceptzii decat pentru chestii grave si urgente, cand nu mai conteaza ce si cummm!!!
4. Monika din Toronto, felicitari ca ai sarit peste "hop" (risc de anomalie) si ca ai o bebelina SANATOASA! Voiaj vesel "in balon" si nastere usoara!!!
5. G Butucica, ai deja brandu' de SIMPATIKA printre Randunici! Eu zic ca esti Randunika-cu-TNT sau Randunika-Super-Exploziva!!!
6. Mihutz, nu am probleme legate de cunoastere si recunoastere...asta sunt, asta e viata mea, asta am in cap si cu asta defilez...mie mi se cam "falfaie" de impresiile "lumii"!!! Doar parerea UNORA conteaza!!! Si eu sunt Scorpinela la propriu, ca am ascendentu' in Scorpion! Vorba mea: Ori in coarne sa va iau, ori venin sa va dau???
7. Mamipapatot, si tu ai brand de brand!!! Harniceste-te, sa lasi treburile in ordine!!!
8. Cristina Goji, ai dormit si tu ca omu'! Meritai!
9. Olgutzika, parca azi esti mai vesela si mai destresata!
10. Zozelina-Regina, !
11. Pucca, Kitzy si Nicol Conte, si voua sanatate si recuperare rapida!
Vai ci "scrisoari" kilometrica!
Sper ca n-am uitat pi niminea!la tot poporu'!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Bine v-am regasit burticoaselor!
Aseara nu am mai scris caci am avut musafiri...care vin mereu cand e ora mesei.
Blankar si mamipapacioasa, intālnire placuta cu bblacii!
Cory sa-ti fie de bine dezmatul culinar! Ai vazut bine cu kilele! Examen am maine, merci oricum
Simo stai linistita si ia fara frica paracetamol daca simti ca trebuie. Este admis in sarcina! Si lasa casa vraiste, ca nu-i bai, nu vine nimeni sa te caute!Nu ai o prietena sau o vecina mai buna unde sa poti sa-l lasi pe Luca o dupa amiaza ca sa te odihnesti si tu?
sovi sper sa nu fie foarte grav cu pisoiul tau! si ai grija sa nu aibe ceva boala, ai tu grija de tine, ca doar esti mare si cu buletin
Fug la ocupatia mea favorita, ca de azi dimi asta fac, m-a apucat si pe mine gospodaria...pus rufe la spalat, maturat...etc, de-al noastre!
Giani ma relaxez cu matura, vorba vine, am impresia ca-mi petrec viata maturand. De trei luni de cand ne-am mutat in casa nou construita asta fac de cel putin 3 ori pe zi si nu mai adaug spalatul pe jos zilnic, chiar de doua ori pe zi daca ploua( si acum e cazul). Casa e terminata tot, insa mai sunt de facut pe afara, deci cand intram aducem tot in casa...si cum i-mi place sa fie curat caci arata frumos cand e nou...i-mi gasesc de lucru, caci am vrut gresie deschisa la culoare si stralucitoare( ca sa pot vedea fiecare firicel de par ce-mi cade si sa ma aplec sa-l adun
).
Cu intalneala, nici eu nu sunt din Buc.Cand vin in Ro, traseul nostru e asa : PRima oprire la Petrosani-Petrila la socrii ca sa ne odihnim dupa drum, apoi de pe 11 nov. suntem la Mama Cozonacilor pana pe 16, apoi mergem la Galati la ai mei. De aceea am zis dupa 16 caci sunt cumva mai aproape de Buc., Brasov sau altundeva. Sper sa reusim sa ne vedem cumva, tare mi-ar place. Poate chiar cu soti si copii, sotii vad de copii si noi putem sta la palavre.
Fug sa termin treburile casnice si poate mai vin. Am si un dosar de pregatit pt. maine, dar inca nu am chef sa ma apuc. Vad eu! Si as mai vrea sa fac si putin sport...pe la doua, cand e tanar si nelinistit la tv.
toate burticoasele, mentionate sau nu!
Editez caci vroiam sa mai spun ceva: :
Cory, e bine ca sotul tau i-ti impartaseste din temerile lui. Nu ma indoiesc ca i-ai explicat ca si tie ti-e teama, insa asa sunt ei...le e teama sa nu sufere! Cred ca stii si tu! Sustineti-va si sprijiniti-va unul pe altul!
Si eu mai ieri i-am reprosat sotului meu ca nu e la fel ca la primul bb. Dar stiu ca sunt rautacioasa, el nu poate simti acelasi lucru ca mine, chiar daca eu ii impartasesc din ale mele. Seara adoarme cu mana pe burta mea, e drept!
Giani, eu cand eram insarcinata cu Seb, aveam eu o problema cu jucariile muzicale pt. copii. Deci i-am cumparat o jucarie muzicala si o puneam pe burta ca sa asculte. II placea asa de mult, ca de fiecare data cand o puneam, fugea in cealalta parte a burtii. Am folosit-o apoi ca stimulator pt. miscare. Cand vroiam sa vad daca e bine, ii puneam jucaria si imediat fugea!
Si ce m-am intins.....
pozici
bb2
burticutza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_sp_Claudia/Roxana_sp_Claudia.jpg)
Roxana Claudia spune:
Au inceput sa apara fetitele randunicile la noi in cuib! Uraaa!
Felicitari Naty tie si taticutului! sa va traiasca printesa. Apucati-va de cumparat rochite si de strans zestre!
Clabuc - sa-ti traisca Magdalena si sa ai mereu ecografii asa pline de emotie!
Simo - cum de esti asa de stresata tocmai tu care esti trecuta de curand printr-o experienta asemantoare! Bataita tie! Mai bine gandeste-te cum sa faci fata cat mai bine sarcinii si sa poti avea grija si de bb1. Asta da greutate! Dar bb 2 e in siguranta si ok! Si cred ca ar trebuie sa ai mai multa incredere in Cezara, mai ales cand iti zice ca totul e in regula! Sa te faci bine!
Elara - stiu exact cum e cu tensiunile la servici. Am lucrat intr-un domeniu extrem de dinamic, publicitate, si trebuia sa fiu mereu "in priza". Imediat ce au aflat ca-s gravi s-a schimbat foaia. Si am suportat cu greu tensiunile dar umai pana in luna 6 cand mi-am luat medical, concediu de odihna si apoi am intrat in prenatal. Le-am spus si lor ca fac asta ca sa nu sfarsim relatia prost...Si am ramas la vatra, mai deprimata decat la servici pt ca-mi lipsea activitatea. Dupa o luna de stat acasa am inceput sa invat sa ma relaxez, sa ma uit la filme si sa umblu prin toate hypermarket-urile. Deci exista si alternativa
Roxana 19 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
diana_g spune:
am citit si eu din urma....
GIANI-si eu ma relaxez facand cumparaturide ce oare?
CORY-8 mici?te invidiez.eu aici nu gasesc...
SIMO-insanatoseste-te repede!ne lipsesti mult....felicitari pentru bebe vioi.
MONICA-felicitari pentru fetita luptatoare.sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
KITZY-imi pare rau pentru tine.ai grija sa te faci bine repede BLANKA
MIHUTZA
AS VREA SI EU SA MA INTALNESC CU VOI.DAR STIU CA NU E POSIBIL
diana_g 19+
elara spune:
quote:
Originally posted by mami_papatot
Buna dimineata randunici!
Sunt un pic suparici ca vad ca nu prea va e dor de mine ...
MamiP, nu mai vorbii prostioare! Da?
Abia asteptam sa aflam azi vesti de la eco. Sa nu uiti sa vii repejor si sa ne anuntzi si pe noi.
Elara
![](gravida.gif)
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
diana_g spune:
cum se cheam "chestia "aia unde se vede sapataman de sarcina,ticker?cum pot sa o pun si eu?
diana_g 19+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_sp_Claudia/Roxana_sp_Claudia.jpg)
Roxana Claudia spune:
Cory - am citit si eu de orgia ta cu mici si berica. Sa stii ca eu mai ciupesc cate o gurita de berica cand si cand, poate chiar gust cate un vin si chiar nu cred ca-i fac vreun rau bebelusului...asa ca n-ai de ce sa ai remuscari. Totul trebuie facut cu moderatie, asa cred eu
Ma bucur ca esti iar aici....
Roxana 20 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)