Mamici de Martie-Aprilie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Sovi - ce sa zic...cred ca tre' sa fie tare trist sa-ti vezi animalul suferind. Mai ales pentru ca ei sufera in tacere, numai ochii lor ii tradeaza cand sufera (asa am observat eu la catelul nostru). Va doresc sa-i treaca cat mai repede si insanatosire! Spalaturi intestinale nu i-au facut? La catelul meu ii dadeam apa cu sare cand trebuia sa-i provoc voma.
Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by Dana_Singh
Buna ziua Burtici,
eu sunt o burtica noua pe acest forum,mi-a fost recomandat cu caldura de mai multe burtici acum mamici.
Cum pot sa-mi adaug si eu datele la listutza ? am incercat sa trimit PM rindunici si nu merge :(
Dana11+
Asta e un mesaj din capitolul precedent. Randunica respectiva e inca moderata.
Mami
![](gravida.gif)
aproape major
barza
elara spune:
quote:
Originally posted by pucca
Bine v-am regasit randunici!
Am intrat sa va arat ceva foarte interesant:
[red]"Tinerele mame ar putea alege o indemniza#355;ie de 8 milioane sau 85% din salariu
[...]
Ce ziceti de asta?+14
Eu sunt de acord. Suna foarte bine.
Elara
![](gravida.gif)
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
nu, i-au dat antivomitiv, antispastic si antibiotic. convulsiile lui nu s-au schimbat cu nimic. nimeni nu baga mana in foc ca e otravit, da eu asa cred.
uf! ma iertati randunici! imi voi revizui atitudinea si o sa incerc sa nu mai scriu tristetzi offtopic si inutile aici. cumva cumva o sa treaca si asta.
sovi 11+ saptamani
pozici
CristinaGoji spune:
Sovi - eu totusi nu inteleg de ce antivomitiv. Prima data cred ca trebuie sa vomeze ca sa elimine factorul iritant pentru stomac/intestinele lui. Ca si voma e o reactie de aparare a organismului. Dupa aia se da antivomitiv, cand deja s-a curatat. Doar daca se ineaca cu un obiect mai ascutit e de evitat voma, dar in caz de suspiciune de inecare cu acest fel de obiecte, se face o echo si se opereaza. Nu stiu ce sa zic. Daca ai incredere in vet, fa cum zice el, dar daca ai dubii, mai cere o alta parere.
Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
elara spune:
Sovi, imi pare nespus de rau pentru bietul motanel. Si eu am trait la mama cu catzel in casa vreme de vreo 10 ani chiar. Stiu ce inseamna.
Si eu sunt de acord cu Cristina, referitor la voma in caz de otravire. E cea mai indicata. Si al oameni la fel se procedeaza. Apa cu sare ar face un lavaj intestinal. Si eu zic sa mai ceri o opinie avizata.
Elara15+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Gabi, Olgutza, Cory, Zozela, Ioana, Bitza, (sper ca nu am uitat pe nimeni din cele ce mi-ati scris azi) dulce... si multumesc pentru cuvintele frumoase.
Elara15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
va multumesc de raspunsuri. si eu am inceput sa gandesc dupa ce m-au expediat rapid acasa, ca o echo macar ar fi fost ideala. Il vedem cum se prezinta si maine.
Cristina ti-am trimis PM ca sa nu intind subiectul offtopic aici.
sovi 11+ saptamani
pozici
simonette spune:
...Ce jena mi-e!!! Ptr. prima data trece ziua fara sa dau din deshte pe forum desi sunt acasa! Acasa adica prin zona...nu plecata din buc! Si recunosc si cer iertare ca doar am frunzarit din urma ca ma simt rau si n-am avut stare pe deasupra am fost aiurea sa imi iau aparat foto digi ca sa pun si io poze cu burtoiul
Deci scriu asa ca sa ma aflu in treaba ca sunt varza si nu ma poci concentra dar nici nu poci pleca la nani fara sa va , sa va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ma sustineti si ca existati
Naty Felicitari ptr printesa! Am ramas cu gura cascata cand am citit...Ma bucur mult ptr voi!
Ioana, nu stiu daca s-a transformat in pasaricoasa ca nu a stat o clipa...si culmea e ca io nu-l simteam...deci...pasarele multe in capul meu! Pe 26 la morfologica aflu daca s-a schimbat ceva desi nu sper si nici nu cred ca mai vreau! El stat asa de cracanat de se vedea fff. bine cuculetzul, chiar daca mie puteai sa-mi spui f. bine ca e fata asa bine imi dadeam io seama
Ririan uite ca a trecut un hop si in curand o sa afli rezultatul bun al acestei interventii! ptr voi si ma bucur ca n-a fost traumatizant!
Cory si multumesc ptr urarile de sanatate! Ca intotdeauna o scumpa! Ma bucur ca ai inceput sa gandesti pozitiv...mult bine iti va aduce starea asta! Eu insist ca totul este bine si ca o sa afli curand!
Clau, multumesc mult ca ai adus vestile mele in cioc la randunicile noastre dragi! Stii ca te iubesc
Clabuc, imi place mult numele pe care l-ai ales tu ptr printesica voastra!!! fata inimoasa care ma iubeste si reciproca!
Naty, sa stii ca si Magdalena imi place de mor...tre sa fac si o fata ca altfel.......!
Ella, Cristina, Bitza, Giani, Sovi, Raluca(toate trei),Mihutz, Elara, Roxana, Maria, Diana si toate celelalte randunici... mult si va
cu drag!
La multi ani Rozina...sanatate si fericire!
mami de Luca si
20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
Monica9 spune:
Randunici, sper ca toata lumea e bine, eu nu am avut timp sa va mai citesc in ultima vreme. Am fost si stresata pt ca mi-a iesit testul de sange pozitiv, adica cu risc mare pt spina bifida si nu am vrut sa va povestesc ca sa va speriati si voi. Dar acum m-am linistit, am fost la eco la spital, ceva foarte detaliat, s-au uitat aproape o ora la bebe si totul pare ok. Mi-au zis ca daca ar fi avut ceva probleme s-ar fi vazut sigur la eco. Rezultatul de sange mi-a iesit asa probabil din cauza sangerarii ce am avut acum cateva saptamani. Asa ca m-am linistit si eu acum. Si am aflat ca avem fetita! Asa ca va rog, trece-ti si la mine caruciorul in lista.
Numai bine va doresc la toate!
Monica 17+ cu