Mamici de Martie-Aprilie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

EI no ca voi nu sunteti trase la semne mai randunici!

Cum isi vede omu linisti de trebusoasa lui cum va apucati la ceripit.Am zis ca stau 10 min pe net , ptr a poutea vede mondenii, da ce , cu cine , cu voi......?

Ririan , acu nu a ramas decat speranta si increderea(de care iti tyot vb in mesaje) in tine si in CEL DE SUS, bafta pe maine si pupici.
Blankar , Mica ingrijorata, ma bucur ca ti-a revenit glasul..
RalucasS itit tinem pumnii sa-ti fie bune analizele, eu asa cred ca sunt , bune
Elara , chiar mi-a fo dor de tine .
Nico , sa vina pozele alea odata.
Pucca , rarut , rarutz pe la noi maica. Am vaz' si ieu la stiri cu indemnizatia , Mi-ar placea sa fie cu 85 %.....dar ce visez.....
Naty , sa-ti traisca fetitza, sa te bucuri de ea , sa fie sanatoasa si sa vina usor pe lume.
se pare ca incep sa apara fetitele incet incet , asa ca sinzienele cum spuneati....
Delphin eu ma relaxez de obicei la volan sau la cumparaturi , da tu cu matura , da-on colo de trebusoara, sau faci asta cat te odihjnesti.bafta si joi la ex si vineri la rezultat.
Vreau si io sa ma intalnesc cu voi
Corry , sa ai pofta la micii aia buni si te rog io saluta iasul din partea mea daca tot te plimbi....pls...
ELA , scumpa pasarica, am luat pozitia ghiocel inca o data si te rog frumos sa ma ......nu am vrut sa creez probleme, si io te iube mult si chiar te admr pt ce faci pt noi. iti tremit un Pm sa te lamuresc.si sa stii ca si io stiu
[Ioana, sovi, Simo, Diana , Ralu,Mihaela ]....
cat despre serviciu vad ca sunt probleme serioase cu sefii, oare toti subordonatii sunt asa terorizati?ca imi pun mare semne de intrebare.Mi-a placut denumirea data de Corry " scorpi..."

Pup restul pasaricilo nnomilnalizate

Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community

http://bd.lilypie.com/QQhup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Dragutelor, eu va zic noapte buna , vb maine , cred ,pt ca am o zi extraordinar de incarcata da vad io cum fac.
Aveti grija mare de voi, de bb vostri si nu va neglijati sotii, ca datorita lor noi suntem impreuna.
daca nu reusesc maine sa intru cer scuze anticipat.
si mai am o rugaminte poate nu ceripiti ca de obicei , paginmi pagini , pana la un nou capitol.....ca si scrisorile mele vor fi pe masura , ce credeati ca scapati de mine,nee, no way!

pupici si seara fromoasa , ca a mea (asa se anunta)......

Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community

http://bd.lilypie.com/QQhup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

va doresc o seara placuta tuturor.
eu am mai pus niste poze cu burtica,ca a inceput sa se vada bine.
va pup pe toate.

diana_g 19+
url/http://community.webshots.com/user/diana_gardus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna, burtici!

Naty - felicitari pentru fetita!!!

Zozela - da, mai avem 8 zile pana face Vladut un an. Deja am emotii. Anul trecut pe vremea asta tot graviduta eram, doar ca asteptam din clipa in clipa mare intalnire, iar acum - am baiat mare

Elara si Mihuta - imi pare rau ca aveti sefi atat de [no comment]. Si mie imi era greu in sarcina precedenta sa rezist la servici, dar a trecut si asta. Nu va stresati prea mult!

Cory - manca si pentru mine niste mici, ca parca as manca si eu, dar parca nu mai pot

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai intru odata si gata, va las in pace...
Seful meu a fost foarte intelegator, doar ca incet-incet ma cam elimina din toate proiectele, ceea ce e firesc si intr-un fel imi convine. In alt fel insa, nu; in medicina e o jungla in care daca nu esti atenta poti fi papata de vie de cei care iti vin din spate...
Dar, stiti ceva, in fond n-au ce sa ne faca, e viata noastra si toate suntem fericite cu ceea ce ni se intampla. Altfel oare am mai palavragi zilnic??
Sa va mai zic doar ca am obtinut o victorie, am discutat in sfarsit despre numele bebitzei!!Am capatat Iulia ca prim nume, ramane in discutie cel de-al doilea (neaparat nume de sfanta, asa vreau)
Sovi si Simo, chiar asa rau va e, nu ne mai vizitati deloc?? Mi-e dooorr!
Cristina, sa-ti traiasca Vladicul si sa va bucurati o viata de amandoi bebicii!

naty 15+ cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Epilog la ziua de azi:

1. am avut bafta...am gasit un grataragiu care a facut niste mici, "nebunie-n braserie"! Asa ca am mancat vreo opt bucati cu mustar picant si...bere (asta n-ati citit)!!! E prima si ultima br din sarcina asta!!! Asa ca...m-am satisfacut gustativ!!!

2. Blankar, bravo pentru rezultatele bune de la analize!

3. Ririan, ce Randunica-Viteaza ai fost la amniocenteza!!! Sa dea Dumnezeu sa se termine cu bine cosmaru' asta!!!

4. RalukaS, te inteleg ca esti ingrijorata!!! Doctorul este cel care iti face interpretarea rezultatelor la TT! Roaga-te la Doamne-Doamne sa faca minuni!!! Sa indeparteze pericolul!!! Gandeste pozitiv!

5. Ce sa zic, mai nou sotzul meu nu ma mai mangaie pe burtik cum obisnuia!!! Mi-a spus: "Mi-e frica sa ma atasez de bebe pana nu ma conving ca e totul OK cu el!" Il inteleg...dar i-am zis ca "Eu sunt convinsa ca bebe e bine!" Stiu ca il va iubi nebuneste imediat ce dok-ul va confirma ca bebe e bine.

6. Gudinde, ma bucur ca ne veghezi!!! Iti sunt datoare cu un raspuns legat de nemernicul ce a stresat-o pe Kay!!! Nu am uitat! Cand am un raspuns, scriu!!!

7. Ioana, sper sa fie pe placul sotzului ciorba radauteana!

8. Zozelina, eu vreau reteta de "Regina", oricat de complicata pare!!! Mie imi place sa prajituresc...ca si lui Bubu05!
9. Simonettei si Sovieticutzei, care sunt cambuzate in pat, doborate de raceala, SA-NA-TA-TE!!!

10. Naty, cica fetele seamana cu taticii!!! A mea e tat'su in "chicioari"!

11. Pucca, imi place propunerea Laviniei Sandru (desi ca politiciana nu ma seduce)!!!

12. Mihutza, Olgutza si Elara...uneori serviciul e "scarbici"!!!

13. Delphin,
deci ai o idee fixa cu "kilele" tale!!! Bafta cu rezultatele la examenul de azi!!!

14. Zoze si cu Giani, pana la urma...v-ati pupat in "Piata Independentii!"!!! Acum e liniste si armonie in trib!!!

Tuturor o noapte faina!!!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ririan sper sa fie bine si cu interpretarea
Naty intr-adevar e superba zona... cred ca dorul de munte nu m-a lasat sa ma stabilesc definitiv in Craiova... e frumoasa si Craiova, dar eu sunt de la munte, si imi place muntele, asa ca iata-ma...
Raluca bafta si tie cu interpretarea!
Diana bafta si tie cu sefii...
Cristina, Giani multumesc de incurajari!
Coty foarte bun meniu!
cat despre denumirea de "scorpinela" eu sunt si Scorpion: deci rimeaza: Mihaela-Scorpinela

acum va pupic! ma duc la somnic!
noapte buna dragutzele mele!

Mihaela 16+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Va pup cu drag! Cory, sa va fie de bine la crapelnita! Si eu asa tanjesc dupa un gat de bere si cred ca pana la urma tot o sa beau oleaca.
Nu din cauza ca stau in pat (raceala e un fleac) sunt asa absenta, ci din cauza agoniei motanului nostru care pe care il iubim. Chiar si asa idiot cum este, ca altfel nu stiu cum sa ii zic unuia care are cea mai buna mancare GATITA acasa la el si merge si mananca mascari din ghena si de pe langa. Cred ca e otravit si horcaie ingrozitor. Acu sun insistent la homepat in speranta ca pot sa ii dau vreun remediu, desi am date foarte putine despre cum se simte de fapt. Si nici nu stiu daca se mai baga dr la dat remediu ca azi l-am dus la clinica, unde printre altele i-a facut si antibiotic.
Stiu, pare minor pe langa dramele ce se desfasoara pe forum, da daca l-ati vedea cum face sufletelu... Cele cu animal acasa ma inteleg

sovi 11+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by cory3maz
Vreau si eu distributia la "Take, Ianke si Cadar"! Joaca Marinus Moraru sau Radu Beligan???

Cory, Joaca si Marin Moraru si Radu Beligan. Iar Cadar e Gheorghe Dinica. E o distributie de exceptie. Nu stiu insa cand va mai fi...

Elara
15+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by natynic

FETELOOR!!!!!!
Nici nu va inchipuiti ce mi s-a intamplat. Sa nu ma invidiati! Am avut un super noroc sa prind eco la Iosup, la Fortis si tocmai vin de acolo. Am fost felicitata, toti parametrii sunt strict normali si am...de fapt...FETITZAAA!!!!
Sunt cel mai fericit om si ii multumesc lui Dumnezeu.
naty 15 cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu

Felicitari, Naty. Sa creasca mare si sanatoasa fetitza mamii.
Cum a fost nunta? Rochia a iesit minunata, nu-i asa? Poze de la putem vedea undeva? Sorry daca s-a mai discutat si nu sunt pe faza...

Elara
15+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput