Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 5
leeloo2004 spune:
Roxa - am mincat bine si parca si greturile s-au mai "topit" - deci e de bine!
Speel - castane coapte - mmmiammmm demult nu am mai mincat!
Mai, ce aveti cu Nora? Sunteti invidioase ca ea-i la blanuri si voi nu?
Edit - diseara prestez niste lapte de pasare ca m-a luat brusc, asa, o pofta! Sau poate niste crema de zahar ars?? Ma mai gindesc...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
Roxana sa-ti traiasca finutzul!! Imi place de Pat cum se uita el gales la bb...
Gabi cezariana se poate face si cu epidurala, ba chiar e mai comod asa cateodata, eu nu stiu cum o sa-mi faca, dar prefer epidurala. Data trecuta am avut Marcaine substanta analgezica si mi-a fost bine cu ea, acum ma gandesc ca daca ma apuca netam nisam o sa incerc si o "naturala cu epidurala".
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Andries bine ca esti tot 2 in 1. dupa 14 zici ca ai liber la nascare? cu ce medic nasti?
Planul este sa nasc cu dr. Peltecu de la Filantropia, da' trebe'sa stea bb cuminte pana la sfarsitul lunii. Si de nascut tot la Filantropia o sa nasc chit ca-i casa adams acolo (sau cel putin asa mi s-a parut in 2004), dar au trei linii de garda si seful garzii e prezent nu doar cu numele, poti sa pui baza ca te consulta cineva la orice ora in caz de probleme.
La privat nu ma primeste nimeni, cum dau cu nasu' de analizele mele ma trimit ... oriunde... si la cuca macaii numai la ei in spital nu bine ca nici eu nu-s inconstienta si nu m-as duce.
Andries
Andries spune:
Pe Victor l-am nascut cu dr. Marica (dr. Peltecu n-avea cum sa ajunga, l-am anuntat prea tarziu, eu credeam ca am travaliu fals) un medic excelent, fara el nu stiu cum iesea Victor din mine, am avut niste emotii... stateam pe masa cu cracii in sus, ma vaitam ca nu mai pot, nu mai am aer si odata il aud ca ma intreaba "ce hemoglobina aveti?" eu: "aproape 8", monitorul de pe burta mea arata 70 ... 60 ...50... mai... si odata il vad ca incepe sa curga transpiratia pe el, i s-a udat parul in cap in 30 de secunde si face "pregatiti sala" si mie " hai, inca o data" mi-a tras o epiziotomie de 15 cm de la col pana pe buca, moasele calare pe mine, la un moment dat mi-a spus sa ma opresc sa nu mai imping deloc si a pus un forceps...Victoras a iesit cam albastru, dar si-a revenit pana a doua zi si culmea culmilor nu a avut nici cea mai mica urma de forceps, eu asa ceva nu credeam ca e posibil, numa' fundu' meu era franjuri...
Andries
roxanaz spune:
Andries saru mana dar nu e finutul meu, este fina prietenei mele (ma rog si mama imi e prietena tot de vreo mie de ani ) de aia am zis "ajutor de nasa" mie imi place de Peltecu e un doctor ok. iar filantropia are avantajele ei.
Dana multumesc de aprecieri nu eram prea sigura de combinatia intre camasa aia de satin si maioul roz....dar a mers se putea sa nu se procopseasca Ric cu o basculanta noua?? tare frumoase!
am cornuletele la crescut si acum fac pui la capac si vinete ca in reteta lui Gabi ...sunt in pauza deci
Oliviaaa!!! unde esti?
szivarvany spune:
Super achizitia Dana !!!
O dupa-masa frumoasa tuturor !
Ne vedem la dimineata !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
philip spune:
cum era de asteptat, copilul iar a avut o dimineata grea la gradi, adica plange dupa mami lui, i-am promis ca-i cumpar cel mai mare bostan pe care-l gasim azi la ferma numai sa nu-l vad suferind. deh, chiar daca stiu ca e ok in 5 minute dupa ce plec si tot mi se rupe inima. plus ca tot nu mananca la gradi, in spirit de protest.
rox, imi place freza iar pat cred ca ar fi fericit cu un baby in casa :)
andries, tine-te tare, vad ca rezistio eroic, pupic la burtik
ieri ama vut o zi de tot r.., am ajuns acasa si m-am razbunat pe baieti pentru ca au intors casa cu fundul in sus, plus ca sunt prea multe jucarii, we asta am strans 2 saci imensi pe care planuieasc sa-i vand la garage sale (dana, apropos de ce ziceai) impreuna cu alte lucruri de baby, cu banii castigati ii cumpar ceva mare si care nu se poate bucatali.
eh, sa speram ca azi va fi mai ok, de ieri m-am apucat de niste exercitii pt abdomen da-n loc sa ma doara burta, ma doare gatul, hehehe.
o zi fabuloasa si sanatate la mucosi
philip&andreea
speel spune:
Andreea,noi le-am vindut pe e-bay,si sa stii ca m-a durut sufletul nitel.Ca erau...noi toate,nici o zgirietura,nimic .Si daca spre ex. eu am dat 50 de euro,le-am putut vinde cu 20,ca asta e e-bay-ul.Ce am ...cules..azi,nu costa nimic.Nu-s noi dar le-am frecat dero amestecat cu clor ,pe urmale-am dat cu un spray si lustruit.Cel putin rezervorul de apa de la tractor juri ca-i noi.oamenii de aici nu le arunca de stricate....le arunca ptr. ca au crescut copii si nu se mai joaca cu ele.
Roxa,sa stii ca nu mi-am dar seama ca e o camasa,am zis ca e ceva pina la genunchi cu cordon in talie
oricum,texturile satinate sunt foarte in voga sezonul asta.Si negru prinde parul roscat tare bine.
Andries spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
mie imi place de Peltecu e un doctor ok. iar filantropia are avantajele ei.
Si mie imi place de el, nu e doar ok, este un super doctor. Dupa ce alti patru medici mi-au spus de la obraz sa ma las de meseria de mama, ca asta-i soarta si ei nu au ce sa-mi faca, cu ajutorul lui il am pe Victor si acum sper sa ajung si cu bb2 la termen.
Andries
kim222 spune:
Aici sint ...am uitat sa va spun ca ieri am avut liber a fost ziua lui Columb...asa ca nu am dus copilul la cresa si am fost 8 ore schopping..ce barbat si copil rabdator am!
Dar..simbata...am tras sperietura vietii mele....eram toti 6 (cu prietenii nostrii)...eu cu Luca linga masina noastra...toti ceilalti la masina lui Oscar...actiunea se intimpla pe un bulevard circulat...Luca o zbugheste de linga mine (eu cred ca el de fapt...a vrut sa se urce in masina pe partea unde era car seatul si care era spre strada)...si deci fuge drept spre strada...intr-o fractiune de secunda///am avut flashuri ..nu credeam ca intr-o fractiune de secudna poti gindi asa de mult!)...deci mi-am zis ..mama a murit in accident...si Luca v-a pati la fel..l-am si "vazut" lovit de o masina alba..si apoi realizind ca nu mai aveam ce face...am urlat...gen filme horror ...asa de socant a fost ..ca am speriat copilul...care s-a intos spre mine si a facut un pas inapoi...in acelasi timp o masina alba...a trecut milimetric...Deci urletul meu..l-a scapat..altfel ar fi fost lovit de masina.....
L-am inhatat..prima reactie a fost sa-l bat..cred ca i-am si dat una la fund..si apoi am cazut pe trotuar si m-a apucat un plins isteric..Auzeam vag in jur....ce se intimpla?.. si voci care imi spuneau...You did great! You are a good mom....don't worry..you did great!...
Revin