Piticlonti de iulie-august 2004 (233)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

O crede fata ca ne tinem de ... veioze si azi si sta departe de subectu asta, ca iarasi pleaca la shopping dupa ce ne citeste !
Bine ca este bine !
Roxi, am vazut copilul mic - o dulceata de fetitz -, copilul putin mai mare si "deputy" -ajutor de nasha in actiune !! Pupici tuturor ! Si promitem ca pina ... miine nu mai cerem poze !

Editez - ca mindra mi-o lua inainte ! Andries, !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Salutare si bine v-am gasit!! Tot 2 in 1. Fusei si la doftor si-mi luai foaia de concediu, maine m-oi duce la firma sa le fac in necaz ia o pauzarilor de-acolo cu burta mea cea mare!!

Buunn, deci daca am terminat cu dialectul oltenesc pot sa va relatez ca reusesc sa conduc matizul fara probleme, cu "prinselea" i-am raspuns Alisei pe pagina 3, mie de laser nu-mi e frica si nici de tetanos (dar voi insista sa fiu prima la sala la ceza, eu pana azi stiam ca trusele de ceza se baga la autoclav, dar cu noile mode de sterilizare la rece ... mai stii ce dreaq se mai intampla pe la noi prin spitale? mai scria una la odisee ca la Elias au pioceanic, chiar pioceanic sper sa nu agat, dar nici macar o klebsiela nu-mi convine).

Ma tot amuz, rasu' plansu' pe la generale cu discutia despre copii muciosi la gradi si aiurea .... si cu aia cu autoapararea, oricum viata bate filmul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Andreea sanatate multa cu urechea aia, da-i mama cu antibiotic ca n-ai scapare altfel.. sper numai ca lui Matei sa nu i se aplece de la lapte cu miros de augmentin (sau ce iei tu acolo).

Eu stiam ca la botez trebuie sa ii iei haine set complet, indiferent de culoare (bine.. nu roz la baieti) si cu asta basta.

Ma duc sa vad pozele Roxanei.

Andries

Mergi la inceput

Andries, ma bucur ca esti ok ! Tinem pampoanele la pastrare pe moment !
Cit despre subectele de care spui, am citit si eu, dar am jurat ca nu mai particip la discutii din acestea ... "generale" care deviaza imediat in polemici si exagerari mai mari decit casa poporului !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai ca am reusit sa recuperez la citit cele 4 pagini si sa vad si pozele Roxanei - tare putine...dar macar am vazut frumusete de Patrick si de fetita botezata, precum si una bucata Roxana tunsa si vopsita!

Andries - dar de ce iti trebuie kitul de epidurala daca faci cezariana?

Mai, dar unde e Lia?? Nu are nimeni telefonul ei sa vedem daca e ok?

Andreea - sanatate multa - dar de la ce ai facut otita?

Mitzule - tu pe unde esti?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Colega mea favorita de banca - alias Noricelu - va saluta pe toate, nu-i merge DC-ul !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, am scris un mesaj aici si nu-i, sa-l cat la generale;)) ziceam ca mac sa bag pampoanele si ca am vazut pozele roxanei

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Carmen, lasa mama pampoanele, ca iote, Andries e bine merci !! Tine-le in stendbai !
Io plec spe cashi, ma duc sa imi inlocuiesc sotzu din dotare in supravegherea copchilului, ca tre sa ajunga omu sa isi recapete carnetu de conducere, ca e la preschimbat !!
Va pup pe toate si va doresc o dupaamiaza linistita !
Pupici si schimbului III si gagicilor de peste ocean !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai se poate sa nu comentati voi? cand nu pun poze ca de ce nu pun, cand pun ca de ce-s asa putine . maimutelor nu va multumeste omu' in nici un fel
lasand gluma la o parte, multzamesc de vizionari, chiar copilu' mic fuse super dulce si cuminte, a dormit la restaurant non stop (a propos, am ajuns sa ma gandesc, al meu a fost singurul copil care dupa botez a fost atom??? ca am mai fost la alte 15 botezuri la care aproape fara exceptie copiii au dormit cuminti )
Andries bine ca esti tot 2 in 1. dupa 14 zici ca ai liber la nascare? cu ce medic nasti?
Gabi ai mancat bine? sper ca esti ok cu greturile azi! cand se duce Stefan la teatru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Rideti voi rideti,dar cind o aparea Nora diseara cu o blana de leopard si cu lampadaru in mana sa vedem ce mai ziceti?
Roxa,superb,imi place ffff tare cum iti sta.Si costumatia,si de Pat si de bebelusa.
Giulia scumpica...ca de obicei.
Noi am fost la cules castane,io-s turbata dupa castane coapte.La o ferma culegi cite vrei si pe urma platesti 1 euro kg.La intoarcere,in satul vecin....am facut si ceva cumparaturi moaca,adica ...Intai sa explic.Cam o data la trei luni ce nu-ti trebuie in casa pui la poarta si cine vrea sa i-a ceva i-a ce ramane le i-au gunoierii.In decursul anilor am vazut ce vrei si ce nu vrei :mobile,saltele,canapele...de toate.Asa ca azi am luat ceva ptr. Ricu.Erau cam prafuite,dar.....curatate arata cam asa:
http://community.webshots.com/album/560918823iTFneh?start=36
copilul incintat,mie cam rusine sa m-a dau jos din masina sa le i-au....Mario insa e foarte nestresat de eventualele rusini.

Mergi la inceput