Piticlonti de iulie-august 2004 (233)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oliv giiizzzzz de cosmar!! slava Domnului ca este totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu am avut timp de poze...le vad eu azi, dar am deschis pozele Roxanei...Iti sta super! Ce ziceai ca esti ca mine...eu sint tunsa in scari..tunsa..vorba vine...O singura sugestie..acum incep eu ca Dana..ce zici de un breton?? Sanatate mult lui Pat..of..of...ati inceput si voi...De ce ai fost singura la botez? I-am arata pozele si lui Sorin..si el a recunsocut-o pt tipa de linga tine..cica asta este Simona, sora lui Dan! ..hi,hi..o lume tare mica..

Andrea la botez imbraca-l pe Liviu cum vrei tu...
Dan vazut jucariile..super! Azi si eu fac o actiune de genul asta..ma duc cu haine si jucarii la consignatie..ca pe ebay..mi-e groaza sa ma toto duc la posta sa fac pachete..
Alice...totul bine??
Felicia unde umbli....si Carolina...
Ioana mi-a placut faza din mall
Adries..aiai cu ...suta la suta...m-a spart! Cum mai este ...cu noile "tantii"..?
Gabi..relax...tu incerca sa papi cit mai sanatos..variat...si des..dar sa nu faci abuz...Mai fara dulciuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Olivia brrr in timp ce citeam mi s-a facut inima mica,mica,io-s lesinata rau la faze din astea...Maria nu stiu de unde dar are o mare frica de masini,asa ca merge numai de mana si daca este in parc si aude un motor vine urgent langa mine......mamaaaa 8 ore de shoping..si cam cati bani spargi in atatea ore??

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

pai botezul a fost al fetitei Simonei , Natalia! chiar ca e lumea mica. am fost singura ca Mugur a fost la teambuilding in delta tot week end-ul. bretooon nuuuu. nu suport nimic pe frunte si in ochi.
Dana e o fusta cu o camasa din aia petrecuta cu cordon lung si un maiou roz. a iesit onorabil zic eu.
Andreea P spor la garage sale!

Mergi la inceput

Si Luca are frica..de zgomote..deci eu cred ca el nu a constientizat...el cred ca a vrut doar sa se urce in masina de pe partea aia...
Citi bani spargi...crede-ma ..nu multi..daca stii unde sa faci shopping...Aveau niste preturi la Gap..de nu-mi venea sa-mi cred ochilor..de copii vorbesc..ca mie nu-mi place nimic ptt mine de la Gap..

Hi...hi...deci ea era mamica! ..mica tare lumea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Valeu,sa cad de pe scaun si altceva nu!!!!!!!!!!!!!!L-am vazut numa pe Ricu meu smuls de cineva pe partea cealalta a masinii,ca pe partea noastra era botu la cealalta infinpa in noi.Aoleu,am luat extraveral deja ca m-a luase cu tremurici.foarte buna reactia,de viata si de moarte as putea spune.Asta cred ca stii ca se numeste NOROC.Doamne ce patanie,bine ca nu s-a intimplat nimic.
Roxa,camasa cu fusta zici,si mai bine,eu am zis ca-i un pardesiu de ocazie ceva.Daa,mai mult decit onorabil.Eu as incerca cu o bluzita finuta da nu tot lucioasa,o culoare a sampaniei sau un bej auriu.Garantez un lesin in masa!!!!!!!!!!Si paru e numa bine asa,fruntea libera e perfecta ptr. tine.Si eu cu breton....zici ca-s pudel....!
Mai una peste alta m-a gindeam ca oripilez opinia publica cu jucarii....de la gunoi s-ar spune pe la noi.EEE,nu-s de la gunoi ca le-am luat din fata unor vile respectabile si apoi sunt in foarte buna stare,ce-i drept erau cam prafuite,cred ca au stat ceva in vreun garaj ceva.Faza e ca ajungem acasa,deschidem portbagajul sa le scoatem si....ghinion,iesea patronul uneia din firmele chiriase de jos....cind ne-a vazut cu toate alea porcoi linga portbagaj,s-a uitat ciudat la noi.mario nu gaseste o alta replica mai timpita decit:Asa se fac milioanele......!Ala a dat spre un zimbet acru,ce-o fi fost in mintea lui:Astia ...le dau pe luna o groaza de bani pe chirie,firma cealalta la fel si ei umplu porbagaju cu vechituri adunate pe care altii le arunca.Acu c-a sa salvez aparentele imi venea sa-i zic lu ala ca laptele pe care-l bea ricu m-a costa pe zi 3 euro.Si restul listei...deloc de neglijat.Si apoi astea le freaca un an doi si ...le pun si eu in fata portii.Pe alea care le-am cumparat noi noute,le vind pe e-bay,c-a macar un 30% mai recuperez.

Mergi la inceput

Da..noroc...corect..Dar eu cred ca am albit...
Ce i-ar mai place lui Luca ...acum este in faza de buldozere...masini de gunoi(mai stiu pe unul _...

Mergi la inceput

neata neata
azi am lasat copilu' acasa ca se vaita ca se simte foarte rau. si la sfat de seara cu persoane imoprtante am zis ca e mai bine asa. si normal ca prima data a chitait ca el vrea la gradinita, dupa aia ca vrea acasa cu mine, dupa aia ca vrea cu mama mea dar la ea acasa...rasfat in toata regula
Dana hehe ce faza cu vecinul. cred ca doar cine nu are copii nu stie ca-s ff bune si jucariile second hand . o bluza din aia sampanie caut si eu de mult, zau asa. dar nu am noroc sa o gasesc. am vrut si una aurie dar singurul model era prea de silfida...mai cautam mai cautam
masini de gunoi nu am mai luat lately, recunosc, tot insist ca doua ne ajung. sunt constant contrazisa de Patrick care zice "nu, mai e nevoie de una"....deocamdata am reusit sa ma eschivez
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza io-s camda' nu stiu de la ce,ma doare capul si mi-e greatza,ii dau cu sprite momentan poate-mi trece...
Fetele,care ati trimis ceatza de la capitala la noi?
Pupici la toti bolnaviorii si la toate mamicile sexoase si cu fire de par alb....revin mai tarziu cand ma pot concentra mai bine

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, mi-au dat lacrimile, pe bune. Stiu ce ai putut simti in secunda aia, ma bucur enorm, mai mult decat enorm de mult, ca puiul tau e bine !!!
Eu doar visasem acu` 2 nopti ca am pierdut-o pe Giulia si alea 2 ore cat reusesc sa dorm am tot cautat-o, pana a venit ea, cum e stilul ei si m-a imbratisat. M-am trezit si am imbratisat-o in somn si asa am stat pana dimineata, noroc ca ma lasa :-)

Sunt prin zona ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput