Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenp spune:
neata, pasarika la apel;))
olivia, brrr, ce patanie, bine ca se termina cu bine. ce face tatal tau?
roxana, sanatate lu` pat! hehehe, sfat de seara cu persoane importante, cunooosc, mi-a iesit pe oki, periodic duc cupilu` la oftalmolog pen` ca se uita cish (desi de fiecare data primim acelsi diagnostic) si mai nou, sigur are el o otita seroasa :d c-a vazut ea pe etno tv si descria doctoru` ala acolo egzact aceleasi simptoame care le are si ionu` adeka nu percuteaza din prima la ce i se spune (nu zice ca`i catir:D). si io-te asa m-a pus sa-i promit ca mac la orl cu el;))
madam spil
gabi, la cit mai putine greturi!
andries, tot 2 in 1?
ntzzz, ma minca talpile, azi se deskide carrfour in iasi ce m-as duceee da` nu ie lok pe motiv de sef turbat in perimetru
va pup apasat, is in zona
cristalina spune:
Buna dimineata!
Olivia, ce patzanie! Drept e ca albesti la o faza din asta. Ma bucur ca sunteti bine si pupam voinicul!
Ioana...gretzuri!? Fara motiv!?...Hmmmm...
Nu io am trimis ceata, cre' ca alice e de vina!
Roxi, frumosi ajutorii de nasi. Tare bine iti shade tunsa. Pupam "gunoierul shef"...stie el ce si cum cu parcul de masini de gunoi...:)))
Daria, e bine ca te lasa.
Groaznice sunt visele alea in care li se intampla fetelor ceva...si eu am d'astea...brrrr
Speel, superfaine masinile, sa se joace sanatos cu ele.
Andreea/philip...te mai doare gatul!?....hihihi
Gabi, ce ai facut, lapte de pasare sau crema de zahar ars?!...:)
Azi am certat-o pe Maria (din nou!) cand sa plece la gradinita. Sunt mai dura cand doarme bebe (cam degeaba, pen' ca se trezeste de cele mai multe ori) si-mi pare rau dupa aia...ofofmaimai
Ieri am luptat cu Oana barosana de la 14 pana la 16.30 ca sa o culc si sa-i dau sa manance...Fratioare, ce copii bazdacosi facui!
Pe la 15.30 s-a trezit Maria de cat scandal facea asta mica.."gata, bebe, gata bebe"...pana cand s-a plictisit..."bebe, taci din gula!!!"...:)))))
Maria azi cand a ajuns la gradinita si s-a dus infipta la grupa mare, aia faceau galagie si a inceput sa-i certe "copii! copii! linishte-te ca va ceata doama!"...
A trebuit sa intre doamna ei dupa ea sa o scoata d;acolo...:))))
O zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Kim - ce patanie...sa stii ca si eu am cosmarul asta si de cite ori mergem pe strada unde e trotuar mic, il tin strins de mina si ma gindesc sa nu se smulga...bine ca totul e ok!
Cristalina - pai pina la urma nu am facut nimic ca am ajuns acasa cu o pofta de pizza (pe care evident am comandat-o) si mi-am zis ca nu mai merge si dulce, am exagerat deja cu pizza...dar e si astazi o zi!
Tocmai mi-am terminat de savurat cafeaua la un croissant - fac astia la barul din cladirea noastra de birouri niste croissante fix ca la Paris, super-bune! Si cind ajung eu la birou sunt proaspete, calde, o minunatie si sa stiti ca nu e doar in inchipuirea mea, ma pricep la croissante!!!
Azi iar am o sedinta - dupa prinz - voi da piept cu forta de vinzari si intilnirile astea sunt mereu incomode...dar o scot eu cumva...
Andries - totul ok la voi?
Roxa - sanatate lui Pat!
philip - abia astept sa pui poze cu bostanul si sculpturile...
Carmen - pai iti urez sa plece si el seful pe undeva...
Mai, totusi de Lia nu mai stiti nimic?
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Tocmai mi-am terminat de savurat cafeaua la un croissant - fac astia la barul din cladirea noastra de birouri niste croissante fix ca la Paris, super-bune! Si cind ajung eu la birou sunt proaspete, calde, o minunatie si sa stiti ca nu e doar in inchipuirea mea, ma pricep la croissante!!!
mai fata mea deja ma omori. ieri covrigi calzi cu mac azi croissante fenomenale. da' tu nu ai mila de loc de cei care nu pot manca si trebe sa tina cure de slabit? 'ai?
Carmen bine ca te descarcasi de discutie da' a mea fuse chiar cu persoane importante, se stiu ele ca-s prezente asa deci duci copilu la doctor?
Cristal e tare Maria cum da ea ordine....de baza la gradinita aia
Ioana da di ce greata? iar te-ai intalnit cu vreun basescu?
alice2004 spune:
Asadar, carevasazica, ma scoateti pe mine vinovata de ceatza de la ieshi, ntzz, ntzz ! No, asa sa fie, ca aici la Bucuresti e o zi "clara", si noi sintem darnici din fire !
Buna dimineata ... citii rindurile Oliviei si ma lua cu frig si chiar mi-a venit si mie sa pling ... Mama, da ce patanie nasoala !! Slava domnului ca s-a terminat cu bine, de albit te cred, Olivia !! Io am ginduri panicoase cu Andrei pentru ca stiu ca Florin e mai "neatent" decit mine, daca pot folosi cuvintul acesta, are reflexele mai incete, ca am testat lucrul cu pricina, de vreo doua ori l-a scapat din mina ... noroc ca nu a fost cazul de alergat pe strada, dar paranoia isi face simtita prezenta si citeodata ma mai gindesc la cine stie ce scenarii horror ! Si cum ei sint cea mai mare parte a zilei singuri ... nu ca eu as fi supermama si le-as face pe toate impecabil, dar ... stii tu cum sint mamele, ca ele nu-i nimeni si nimeni nu face lucrurile mai bine ca ele !1 Si de visat am visat si eu urit, de citeva ori si m-am trezit fericita ca a fost doar un vis ! Pupici multi lui Uka si tie o gramada de !!
Andreea, spor la garage sale !! Si bafta in continuare cu exercitiile, hehe, ce mi-a placut ca te doare gitul si nu altceva !
Carmen, poi lasa mama una bucata sef turbat in grija ecarisajului si da-i tura respectiva la carfur !! Ca odata e deschiderea ! Hai, shopping placut ! Uite - Olila fu la cumparaturi 8 oreeee, neicaaa !! Deh, sta peste ocean !!
Ioana, greturi ?? Hihii, planuiesti ceva ?? Sau e doar asa, trecator ?
Cristalina, pupici botoshelelor ! Si eu ma mai rastesc la Andrei, si in secunda urmatoare imi pare rau ! Stresul, bata-l vina ! Incerc mereu sa fiu calma ...
Gabi, sa ai o zi buna azi, ca vad ca si azi "beneficiezi" de minunatele clipe ale unei sedinte ! Si chiar, ce ai gatit ? sau ai ramas doar la pizza ??
Dana, bravos pentru achizitii !! Stiu povestea cu lasatul lucrurilor de care nu te mai folosesti pe strada, linga casa, pe vremuri cind unchiu-meu a fost in Jermanica a adus de acolo o minunatie de teve color, si ce ne mai mindream cu el !! Luat asa, de pe marginea drumului ... era super, cu o diagonala uriasa ... mai nashpa era cind se mai strica ceva la el, ca se uitau toti ca la lucru extraterestru si nu stiau ce sa ii faca !
Daria, !! Azi esti ceva mai bine ?? Ca ieri ai fo telegrafica, sau ai avut de lucru ? Ce mai face Giulik ?
Si Roxi, sanatate lui Pat !! Vreau sa itz spun ca prajitura aceea cu prune e o minunatieee, a iesit superfaina ! Si e asa de usor de facut, neaparat o sa o incerc si cu piersici !! Multam mult de tot pentru reteta !!
O zi minunata va doresc ! Sint si eu pe aici, prin zona ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Alice, merci de intrebare, sunt cand bine, cand rau.
Giulia a invatat o poezie la gradi, a primit abtibild, dar mi-a spus ca este o poezie de spus doar la gradinita, asa k ... nu am reusit sa o conving sa-mi zica ceva ... De coma suntem :-)
Cristal - Botoshica junioara e coooool, a`mik` tine la silueta ca sor`sa. Btw vomitacioase, a mai tras si donsoara G o tura, dupa ce mancase precum purceaua, eram in vizita la fete ... dupa care a intrebat politicos daca mai poate primi o portie ca ii era foame. Totul a fost ok ...
Andries - unde esti ??? ??? ???
Pakooo, Liaaa - pe unde sunteti ???
Mitzu - voi ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Roxa - - pai tocmai, ca am mila de voi, de aia doar va povestesc - ca virtual le puteti savura si voi, nu ingrasa....(na, ca acum mi-o iau....)
Daria, lasa ca iti spune ea poezia, din proprie initiativa, cind te astepti mai putin! Pupam fata talentata!
Alice - pai am ramas doar la pizza ca era prea mare porceala...Dar astept cu nerabdare ciucalatile belgiene de mi le aduce sotul in weekend...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Gabi, io pot sa maninc ce doresc la orice ora si in orice cantitate, deci pe mine chiar ma ai pe constiinta daca mai scrii de croissante proaspete si ciocolata daia buna !! Ca "dieta" e necunoascuta pentru mine, nu o am in vocabular, hihii !! Ce mai face Stefanel ?
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Si ca vorbeati de castane, si mie imi plaaaac ! Si chiar am gasit zilele trecute o reteta de prajitura cu castane, pe care am notat-o si intentionam s-o produc !
Andries, azi cum sinteti ??? Ai amintit de Peltecu, si eu am auzit doar cuvinte de lauda despre el, ba chiar intentionam sa devin pacienta lui, dar pina la urma am ajuns la Nayel !
Alice si Andrei
Andries spune:
Neata' asa mai pe la pranz!!
Azi am dormit pana la 9:30 si apoi cand sa vreau sa-l duc pe pitic la gradi mi-a spus ca il doare capul!! Ma gandeam eu ca ma trage in piept, dar am zis ca poate chiar il doare capul pentru ca ieri a fost cam mult cu bicicleta (si apropos' de patania Oliviei era cat p-aci sa ajunga sub rotile masinilor pentru ca tati il vede baiat foarte mare si il lasa sa ia viteza 50 de metri in fata noastra ...numai ca acolo trotuarul era in panta si el nu mai putea opri, bicicleta asta pe 2 roti cu 2 ajutatoare se opreste mai greu si odata il vad p-al meu ca o ia nene la goana baga un sprint din ala disperat... a apucat sa-l prinda de geaca si sa il opreasca!! Victor n-avea nici o treaba, husbandul era alb la fata si eu i-am si spus ca el e de vina ca el l-a invatat asa si ca mie nici prin cap nu-mi trece sa ies cu bicicleta cu el afara!!!)
Copiii sunt foare inconstienti la varsta asta, al meu nu are frica de masini, ii tot spun ca daca trece masina peste el poate sa moara si el rade... ma gandeam ieri seara sa caut pe net filme cu accidente sa i le arat ca poate bag frica in el, dar nu ma lasa Gicu, spune ca ar putea fi prea socant pentru Victor.
Deci, revin, daca il doare capul ii spun ca azi facem o exceptie si stam acasa... dupa 2 minute nu il mai durea nici un cap, evident m-a pacalit, dar maine nu-i mai merge.
tanti cu gateala e la mine acum, mi-a umplut bucataria de mirosuri de ma roade stomacul si ma invart pe langa oale...desi am mancat deja de doua ori in dimineata asta. Ieri a fost Ioana, tanti cu menajul si mi-a facut curat si mi-a calcat de toate, care-va-sa-zica de azi dupa masa pana sambata o sa o boieresc, duc copilul la gradi si dorm cat pot.
Andries