Comori de nov-dec 04(157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,ca se trage pe ea e treaba ei..pana mai acum un timp ne tragea pe noi..mai aveam un pic si trebuia sa-mi fac implant de gene.Sebi o mai lasa si acum,uneori,sa-l 'ciupileasca'..si mereu spune'il iubesc pe tati ca ma lasa sa-l ciupilesc'
Onitza,sanatate lui Paul!
Monica,pupam fetele frumoase si pe Alex.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap

Roserb,ca se trage pe ea e treaba ei..pana mai acum un timp ne tragea pe noi..mai aveam un pic si trebuia sa-mi fac implant de gene.Sebi o mai lasa si acum,uneori,sa-l 'ciupileasca'..si mereu spune'il iubesc pe tati ca ma lasa sa-l ciupilesc'

Mama, in cazul asta sunteti eroi, eu n-as suporta asa "mutilare".

Monica, pupici!Ruxita e OK? ca vad ca n-a mai facut nici o nazdravanie in ultima vreme

Paxela, ce mai face Silviu, ati mai scapat de mucisori?

Restul trupei vad ca a dezertat!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna fetelor

cand eram noi gravidute...circula pe forum adresa unui site cu nasteri filmate live...mai stiti adresa?

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ma bucur ca ati observat ca s-a inaltata domnisora. Am trisat putin, mai aveam jumatate de sticluta de Calciu Pharco si i-am dat-o inainte sa plecam la mare si se pare ca a functionat. Pediatra din Ro tot nu e prea multumita, a spus ca tot grasa este si i-am zis si eu ca in Norvegia era in grafic . Are burtica dar s-a inaltat si are tot 15 kg ca anul trecut, dar atunci era "obeza" in viziunea ei.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Ma bucur ca ati observat ca s-a inaltata domnisora. Am trisat putin, mai aveam jumatate de sticluta de Calciu Pharco si i-am dat-o inainte sa plecam la mare si se pare ca a functionat. Pediatra din Ro tot nu e prea multumita, a spus ca tot grasa este si i-am zis si eu ca in Norvegia era in grafic . Are burtica dar s-a inaltat si are tot 15 kg ca anul trecut, dar atunci era "obeza" in viziunea ei.

Pai Mihnea are vreo 17,5 kg si 103 cm cred si nu mi se pare umflatel, nici slab, of course. Asa ca la 15 kg chiar ca nu mi se pare grasuta (ce inaltime are?). Ei, doctorii astia cu graficele lor

Ane Mary, personal am depasit capitolul nasteri, asa ca nu te pot ajuta.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb..sigur l-ai depasit?nu da!glumesc!
Otilia,mai da-i Mariucai cateva kg..noi stagnam pe la 13kg,cam la 89-90 cm.
O seara minunata!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna fetelor!

ane-marie bine ai revenit printre noi!

fetelor(ane-marie, andreeap, onitza) succes la implinirea visului ptr al doilea bebe, cat si celorlalte aspirante la al doilea pui!!!; care sparge gheata???;
andreeap tin pumnii si sunt cu ochii pe tine!; mii se pare prea maaaare intarzierea asta de-o saptamana, dar cred ca tu iti cunosti muuult mai bine organismul.

roserb felicitari ca ati scapat de suzi; mi-a placut cum ai actionat
bine ca ale mele cucuiete nu avut aceste "placeri"; nici una din ele nu au iubit suzi, sa zic mai mult ca le-o bagam eu pe gat uneori in primele luni, dar imediat le aruncau; iar suptul degetelor nici-atat; adevarul este ca in primele 6 luni le placeau sa-si bage degetele prin gurita, nu numai unul, ci 2-3, dar imediat eram cu ochii pe ele si le corectam; la culcare in tot timpul de cand sunt mici s-au culcat repede si fara probleme, cate un pupic, o mangaiere si iubitul lor maimutoi, si nelipsitul "noapte buna!", in trei limbi(romana, engleza si romana)

mey, vorba lui miria, este bine ca are cine sa vii iubeasca, ca ave-ti cum sa-i impartiti sa primeasca iubire!
nici eu nu am socrii, parintii mei sunt departe, ei saracii aratandu-si iubierea destul de mult, muuuult prea mult ptr. puterile lor; oricum aici in familia sotului preferata va ramane ptr totodeauna Arisa, ea seamana de-a lor, Emily avand sange de latin, si uneori nu-i pe gustul lor; fac uneori diferente prostesti, dar ii las in plata lor caci altfel ar insemna sa ma paruiesc cu al meu sot mereu; oricum eu le iubesc pe-amandoua la fel, si incerc pe cat posibil sa nu fac nici un fel de diferenta intre ele!

noi duminica am asistat la o competitie de karate la care a participat si Arisa; sansa de a castitiga medalia sau trofeul mult dorit nu a avut, dar a fost o maaare surpriza ptr. toata lumea faptul ca a participat, si mai ales ca a juns pana in finala, clasata la varsta pe care o are, fiind clasata pe locul al doilea; surpriza a fost mare chiar si ptr noi, ptr. ca ptr. ea este prima oara cand participa, dar pot spune ca ei nu ii era teama deloc, era atat de relaxata, iar mie imi era inima deja bucatele, mai ca ma podeau lacrimile si abia mi le puteam frana, si imi venea sa intru pe ring sa-i bat pe aia mar cu care urma sa se lupte ea.
altfel incerc sa tin pasul cu programul pe care il are, si uneori simnt ca nu mai am puterea necesara, ptr. ca ma solicita si Emily, si gospodaria, iar sotul pe de-o parte ii c-am gelos ca lui nu-i acord destula atentie!

octavia voi sunte-ti bine???

oti felicitari ptr. gradinarita- scufita rosie; s-a inaltat si a mai slabit destul de mult; ii sta f. bine in rosu; si aici in primele zile ii tin program scurt, oricat de mult le-ar place copiilor in acel loc, sistemul ii sistem; mai rau de parintii care mai trebui sa mearga si la munci

ocho verzi ai o frumusete de fatuca; parca ar fi o papusa, iar mami; asteptam si alte poze!!!; apropo, pe cand un fratior ptr. Diana???

Dana imi pare rau de situatia in care te aflii cu Iris si mama ta; asa cum spui tu ca este Iris acum, asa era si Arisa la varsta ei; parca ar fi surori, copie la indigou este Iris;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

apoi mey otilia unde e ana grasa eu ca eu nu vad. vad o domnisoara inaltuta si bine proportionata. si pupicesc ca doamne draga imi este! ...mie sincer imi placea taaaare mult asa bondocica cum era anul trecut . acum pe bune arata ca o domnisoara adevarata.
as mai zice multe dar asa nu-mi vine sa ma rup prea mult de la munca...am plecat si ieri dupa ora 19.00 de la sv si tare nu as mai sta asa mult.
asa ca va pupicesc pe toate si va doresc o zi buna.

aaaaa sa nu uit: ai mei au scapat de suzeta taaaaaaaare de mult, cam dupa craciunul trecut, am si uitat ca o foloseau candva...insa laptic beau doar din bibe si ceai vor un eori tot numai din bibe sa bea. chiar si la gradi isi iau sticlele cu ei, desi beau f.bine din cana, din pahare dintr-alea cu pai...mai beau copilasii vostri din sticle? sa "intru" in ei puternic ca sa le scot sticlele sau sa-i mai las putin .....

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Anne-Mary, cred ca acesta era situl http://www.birthdiaries.com/diary/ din cate tin minte. Da ce-ti veni ca parca ai cezariana si doar doctorii mai destupati si spitalele cat de cat dotate accepta VBAC in Ro.

Azi m-au sunat la 11, s-a certat cu o fetita pe un carucior si vroiau sa vin sa o iau. Au uitat sa puna un 0 in fata numarului (aveau un mobil cu regula asta interna) si nu au reusit sa ma sune pe mobil, iar pe telefonul de servici au ajuns la secretara si mesajul la mine cam intr-o ora. Cand am sunat eu dormise si papase asa ca m-am dus la 1 sa o iau , vai de serviciul meu. Si cu mine pe acolo in o ora a facut de 2 ori kk pe ea .
Asa am vrut si eu sa-i spun scufita rosie, a primit pelerina rosie de la o prietena si ii sta tare bine .

Mergi la inceput

Am masurat-o acum si are 94 de cm si 15 kg, eu sunt multumita si sper sa nu fiu subiectiva pentru ca sunt maicasa.

Mergi la inceput