Comori de nov-dec 04(157)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA - M-ai facut curioasa si m-am uitat si eu la pozele cu fii-ta.
Unde e, mai, grasa?
Mai las-o in colo pe doctora ca deja exagereaza.

Pai, atunci daca ar vedea-o pe a mea ce-ar trebui sa-mi zica?!
Eu ii cumpar hainele de la 3-4 ani.
Are 104 cm si 18kg.
Iar la pantof 28-29.

Asta e!

A mea a fost intotdeauna mai inalta si mai mare decat un copil de varsta ei. Ce era sa-i fac? Si cand ma gandesc ca nici mancacioasa nu-i, iar de nascut am nascut-o egala cu altii care intre timp au ramas mai mititei.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

MONICA - N=am gasit gradinita, dar am doua in plan sa le vizitez.
Mi-am intins, insa, inainte antenutele ca sa aflu niste nume de care sa intreb pe acolo. Sa nu ma duc "a nimanui".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by roserb
El adormea cu suzi in botic si cu o mana mangaia parul.

Robert adormea cu capul sau cu o mana pe tzitzi. Si tot asa de vreo saptamana m-am 'nervat si am zis "gata",in primul rand ca sanii mei au devenit tare sensibilosi si imi producea o stare de nervi si in al doilea rand e prea posesiv cu ele si nu stiu cum o sa le imparta cu sora-sa.
In prima seara a fost tare nedumerit mititelul: "mami si eu unde mai tin mana acu?",i-am zis ca poate sa o puna pe obrazul meu,pe gat,in par...oriunde...la care el:"si tzatza cine-o mai ubeste?" Inca mai tanjeste dupa tzitzi: "tzatza mea,draga mea" dar n-am ce-i face tre sa se obisnuiasca cu ideea ca e baiat mare de acu.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Ce draguti sunt puiutii, saracii!

Si a mea cand bea ceva, isi rasuceste pe deget parul, iar daca e langa tine si tu bei ceva vine sa-ti rasuceasca si tie parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Hop si eu...abia abia reusesc sa fac fata cititului, cu postatul mai greu. Sunt in alergaturi si pregatiri pt venirea lui bebe, asa ca sunt mai mult pe drumuri, iar seara cand mai vine si David de la gradi, sunt deja rupta. Saptamana trecuta fii-meu a facut si o "frumoasa" bronsita cu temperatura 40°, drept urmare nu am putut "rata" antibioticul de asta data.

In rest suntem bine. eu merg la control cam din 2 in 2 saptamani, pt ca deh...mai avem cam o lunisoara pana la marea intalnire. Bebe avea zilele trecute deja 2400g si cica va avea in jur de 3400g la nastere. E bine merci cu caputul indreptat spre iesire si, dupa ecografist si ginecolog, am putea sa incercam o nastere naturala de data asta. Oricum dr a zis ca vom lasa lucrurile sa vina de la sine si daca merge totul cum trebuie voi naste normal cu peridurala. Problema e ca eu deja nu prea mai am rabdare si desi inca nu am chiar totul pregatit si pus la punct, abia astept sa treaca timpul sa nasc.

V-am citit si va voi citi pe cat posibil, chir daca voi posta mai pe sarite. Am vazut si minunatiile de copii prin poze: Deliuta, o papusa, pe care as manca-o de dulce ce e, puii de Miki si blondutii lui Try, niste frumosi, Diana, o adevarata printesa, si nu in ultimul rand, Ana care pe mine m-a surprins cu cat de mult s-a schimbat...s-a inaltat mult si s-a subtiat... si e atat de fotogenica, se vede ca-i place sa pozeze.

Felis felicitari ti e si lui Mihaita pt progrese, sunteti niste luptatori, frumosi si curajosi. La multe progrese si satisfactii in continuare.

Bafta multa aspirantelor la bebe 2, sa fie cum vreti voi si cand vreti.
Bine ai revenit Anne-Mary.

Am pus si cateva pozite noi ca sa nu ne uitati.

cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

am terminat mesajul prea brusc, caci ma mana sotul cu Emily la baie, el terminase inbaierea Arisei de mult; adevarul ca in fiecare seara o lungim muuuult prea mult cu programul; pana mancam, pana strang prin casa, pana pregatesc culcusurile de culcarica, pana facem baie, si uite asa ne prinde ora 11pm inca fara ene la gene, iar dimineata ma sa nu ne dezlipim ochii; sotul spune ca eu sunt cea mai vinovata, si ca nu exista om mai iresponsabil ca mine; deci mea culpa;
voi cum va "miscati" seara cu treburile?

otilia, nu, Ana, arata f. bine la kg pe care le are; ca are sau nu tendinta de ingrasare, asa nu stiu, si inca nu-si poate da nimeni cu parerea; ce daca are burtica, lasa ca va scade de-acum incolo; de-acum incolo sa va inalta si mai mult, marge la gradi, alearga, se zbenguie, depune efort; ar fi bine si un sport(inot, gimnastica), dar daca nu, cat mai muuuuulta activitate in aer liber, si o alimentatie cu un balans cat mai echilibrat; si-apoi mai est si constructia genetica, tu si sotul, asa ca are cu cine semana; asa ca lasa doctorii cu graficele lor si lasa fata in pace ca-i f. bine cu este

Emily are doar 12,5kg si 93cm; dupa parerea mea arata f. bine cum este, nici nu am pretentia sa fie ca Arisa ptr. ca ea are altfel constructia corpului fata de Arisa; Arisa la varsta ei avea c-am 15 kg si 95cm, dar Arisa seamana la constructia corpului cu familia sotului(frate, mama, etc), iar Emily este identica cum eram eu mica, lungana si slaba; asa ca le las in pace, si cat imi sta in puteri incerc sa le acord un aport caloric potrivit varstei, necesarul de vitamine, printr-o alimentatie compusa din detoate; sotul imi spune mereu ca sunt maniaca, ca mereu ma gandesc cum sa le pregatesc meniurile, ca ce tot imi bat creierii, acolo un castron cu orez, o strachina cu supa, carne cat mai multa, legume numai uneori, fructe daca vor si gata; a si mai am o manie a mea care nu mi-o poate "sterge" nimeni din creierasi; trebui musai sa se serveasca 3 mese pe zi, nu admit sa lipseasca vreuna; sotul meu spune ca seman cu ceausescu la mentalitate, dar eu il las sa vorbeasca si-mi vad de drum;
pai aici sunt fetite de varsta cu Emily, mai mari cu cate 4-5 luni, si au numai 11-11,5kg si 90-92cm, a mea fiind f. dezvoltata dupa parerea lor;
Emily mereu ne intreaba daca este mare; ba se mai ridica si pe varfuri si spune "mami Emily este mare?" ;
a inceput sa planga f. mult ca vrea si ea la inot si la gimnastica, dar meru ii spun ca ea este inca mica si ca mai trebuie sa creasca si pe urma; mereu cand face fite la masa, ii spun ca nu o sa mai creasca, si ca o sa ramana pitica, si sa vede-ti ce se mai infurie si mananca si cu mai multa pofta; ii place sa manance singura, dar pe la ultimile linguri probabil se plictiseste si incepe circul; prima oara ma roaga sa-i dau eu, dar apoi se duce la tatasu sii pune farfuria in brate sii spune sa-i dea sa manance, si pe mandrul meu sot il apuca furiile; nu suporta sa stea dupa fundul copilului sa il roage sa faca ceva, si de-aici iese scandalul, iar ca sa stau sa fac educatie unui adult, mai bine prefer sa fac educatie la 20 de copii;

felis vai cand am vazut tocul usii mi-am amintit cum arata la mine in casa aum 3-4 ani; eu faceam pe o parte, Arisa pe alta, dar a trecut, au ramas amintirile; Emily nu este asa de distrugatoare, de fapt pana acum nu a facut nimic rau in casa(oricum nu avem o casa de lux), dar chiar nu a stricat nika, in rest frigiderul arata jalnic, si este abia cumparat; de fapt amandoua sunt partase la isprava; aici cand mergem la medic, dupa ce terminam primim abtipilduri(scrierea precis este gresita) cu diverse caractere din desene animate, in semn ca au fost cuminti la medic, ca au cooperat bine cu medicul, ca semn de incurajare sa i-a medicamentele, iar mandrele mele cum le primesc, cum le si proiecteaza pe frigider; saracutul meu frigi., zici ca are varsat de vant; sotul mereu cand isi aduce aminte se infurie pe ele, mai ca-i vine sa planga; de scris pe pereti nu au scris niciodata, in restp etimpul lui Arisa am fost nevoti sa "bandajam" toate colturile mobilei, ptr. ca se lovea mereu, chiar si pe pereti ajunsesem sa lipim bureti; parca n-avea direstie, totul timpul se lovea, si fiinca atat de mult atat am lipit totul s-a facut varza in casa; oricum pana cresc nu mai schimb nika; de la arisa toata lenjeria este in degrade, dar momentan stam asa; nu risc ptr ca este prea devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by anne-marry

buna fetelor

cand eram noi gravidute...circula pe forum adresa unui site cu nasteri filmate live...mai stiti adresa?

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

mey, tu vrei sa nu-l mai faci pe-al doilea?

vezi c-asa am iesit eu din celalt grup de mamici (de la adrian) ca s-au apucat sa se uite la poze cu femei care nasteau si cand au vazut ce grase, urate si nespalate sunt americancele s-au iscat discutiile. Si nu mi-a mai trebuit.
Ia lasa tu nasterile live si mai bine ia la mana toate hainutele de bebelus ale lui Teo si ai sa fii de 10 ori mai castigata. Acu' nu-ti mai trebuie experienta legat de nastere ca ai trecut deja prin una.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Si eu am observat Otilia ca Ana s-a subtiat considerabil. Nu mai stiu ce inaltime are alex (dar n-a crescut prea mult in ultimul an, nu cred sa aiba mai mult de 103-104cm) si are 17 kg. si doar l-ati vazut in pozele cu chippendale ca nu e gras.
ana are obrajorii falcosi si pufosi care te induc in eroare, dar nu pare deloc grasa. A avut ea perioada ei de cremvustiuti, dar asa sunt unii copii, mai bufanti, insa pe masura ce cresc se subtiaza. Frate-miu cand a fost mic ziceai ca-i umflat cu pompa si dupa varsta scolaa a fost un slabanog si jumatate de se ruga maica-mea de el sa mai puna ceva carnita. De-abia acum la 30 si ceva de ani arata si el omeneste, dar pana acum a fost aschiuta. De fapt asa am fost noi toti cu exceptia sora-mii care s-a aschiat dupa 22-23 ani, pana atunci a fost grasuta familiei.

Roserb, mortal mihnea al tau, alex al meu nu da raspunzuri de-astea, gandeste mai ca ardelenii, incet (no offense ardelencelor ).
Iar cand am auzit ce face mariuca m-a busit rasul cu trasul de gene. Sunt asa de dulci cum gasesc ei obiceiuri care mai de care mai diferite.

oti, mie sincer imi miroase a discriminare ce fac tantiilea-lea acolo cu ana. Pai pt ca s-a certat cu o fetita pe carucior mama trebuie sa vian sa-si ia copilul? La fel procedeaza ele si cand alti doi copii intra in conflict? Vin parintii de indata sa-i ia? Nemaipunand la socoteala ca e de datoria lor sa linisteasca spiritele intre copii. asa-s uni ieuropeni, mai ciufuti cand vien vorma de emigranti si unii nu se sfiesc sa-si arate nemultumirea.

Miria, 18 kg? Asta da copil cu greutate. Si nici macar n-arata grasuta fi-ta. o fi avand carne pietroasa si oase grele.

Dama, iti sta atat de bine, arati super, nici grasuta, nici slabuta, tocmai cum imi place mie sa vad o graviduta. Doamne, m-oi lecui vreodata de dragostea asta de graviditate?
iar David e un shugubatz.

Ionela, eu incep si ma framant si nu-mi gasesc starea daca nu pun copiii la culcare la ora 9. Cu mtrece o juam de ora in plus incep si ma simt vinovata si nu mai pot fi calma stiindu-i ca nu-s la culcare. dar mersu lla nani a fost intotdeauna lege pt noi. Cateodata ma gandesc ca alex a mai crescut si ar trebui sa fac mai multe concesii pt el cand vine weekendul (ii place sa mai zaboveasca cu noi jos la tv duap baita si culcarea lui adrian), dar nu pot sa-mi scot din cap ca somnul e foarte important pt ei si atat timp cat n-am un motiv intemeiat (mergem la o petrecere sau avem noi invitati etc.), mi-e greu sa fac rabat. As innebuni sa termin cu totul la 11 noaptea. Pai n-as mai fi buan de nimic a doua zi.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutari fugitive si de la noi!
eu am cam multe de facut pt scoala si deh e si sotul acasa asa ca stam si noi impreuna...
Otilia, e o dulce Ana si chiar s-a inaltat, pai eu o vad cam cat e Diana mea...ce inaltime are? noi 105 vreo 15,5kg(n-am cantarit-o de ceva vreme) si 26-27 la picior, si cum zice si Miria cer pt copil de 4 ani hainute...
Multumim fetelor pt complimente intradevar Diana a avut parul putin ondulat dar sa vedeti ce cuminte a stat pana am aranjat-o dar daca vreau sa-i fac codite nu sta... eu doar pt seara m-am dichisit... cum ziceati a atras privirea tot auzeam in jur "mireasa mica" si babe curioase care ziceau "pti sa nu-ti fie cu deochi"
Ionela, fratior nu va veni..noi ne bucuram ca o avem pe ea si ca-i sanatoasa si alt copil nu mai fac, povestea-i lunga, am avut o printesa care a murit acu' 4 ani si ceva si nu mai vreau 9 luni de stres si altele...
Mey azi implinim si noi 8 ani de casnicie, parca nu-mi vine a crede cat a trecut dar, pot sune ca ma simt implinita...
Va !

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ca tot suntem la capitolul cum arata copii, fetele deja au taliute .
Miria, Damiana cred ca seamana cu sotul, ea nu este grasa este inalta, are piciorul mare. La Ana diferenta este ca are obrajorii asa grasuti si burtica mare. In pozele de la mare era un sumo mic acum ca s-a inaltat brusc nu mai are burtica la fel.

Vroiam sa spun ca atunci cand am nascut-o am fost convinsa ca are copanelele mele pentru ca speram sa semene cu tacsu care are 1.78 nu pitica asa ca mine. De fapt de la ecografia morfologica aveam o banuiala ca la masuratori a fost scurta in picioare si ma ofticam in sinea mea. Si uite ca de abia acum sunt convinsa ca ii va semana pentru ca a facut funduletzul ca el si deja se vede diferenta si la picioare. Stiti ca tot spuneam ca ea nu se va incadra niciodata la categoria "manechin" si buba mi se parea ca are trunchiul mai dezvoltat decat picioare lungi. I-am cumparat acum un an de doua ori costumase cu bluzita un numar mai mare decat pantalonii si ma ofticam cand vedeam ca nu se lungeste la picioare.
Si inca o chestie, sotul a fost bondocel si s-a inaltat brusc si asa a ramas si acum, iar el nu are probleme cu greutatea. Cand ne-am cunoscut noi il puneam sa-si umfle obrajii ca mi se parea ca seamana cu Tweety si uite ca acum am si eu un Tweety mic asa cum imi doream.

Chiar vroiam sa va intreb voi v-ati indragostit de copilasi de la nastere?
Eu nu, si mi s-a parut aiurea prima inatlnire. Mi s-a adus un copil dintr-un patutz, ma uitam la ea si ma intrebam daca sigur au ales bine , dupa care au luat-o repede. In timpul sarcinii nu mi-am visat copilul dar de multe ori ma intrebam cum va arata si nu puteam sa creez nici o mutrisoara deci nu a fost problema ca nu corespundea cu ce imi doream eu. Iar cand am vazut-o am zis in sinea mea "gata, de acum trebuie sa am grija de puiul asta mic". Dar dupa fiecare alaptat imi era din ce in ce mai dor de ea si vroiam sa o tin cu mine.
Imi reprosez mereu ca am fost perfectionisti si panicati la inceput si nu am apreciat ce comoara avem. La inceput doar buzitele si urechile ne placeau, in rest obrajorii prea umflatii, nasul borcanat, ochii ii deschidea pe rand deci ne intrebam daca nu-i vreo problema iar cand i-a deschis mai bine se uita in X , displazie de sold avea plus in mintea mea picioare scurte si urate ca ale mele, criza hormonala cu tzitzi umflate si-i puneam mereu comprese cu rivanol ce patau toate hainele si cireasa de pe tort a fost cand am descoperit ca nu aude si din fericire avea canalele infundate cu lapte.
Ziceti si voi ce parinti nebuni, macar de-as putea da vina pe depresie postnatala . Cred ca de vina au fost nou-nascutii perfecti de prin filme, de exemplu m-a surprins ca nu era nici cheala nici cu par, avea un puf blondutz iar eu nu aveam habar ca se poate si asa.
Am mai auzit o vorba cum ca la primul copil inveti sa-l iubesti, iubirea vine in timp, la al doilea este mult mai usor.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput