tensiune arteriala foarte mare - 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Natynic ai fost o mireasa frumusica si fericita,i-ti doresc tot binele din lume,o casnicie minunata si abia astept sa va vad si cu bebelusul.39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Naty , frumoasa miresica ...si rochia de culoarea lavandei e chiar originala . Sper ca ati avut o nunta frumoasa si va doresc tot binele din lume !

Si ...mai vrem poze !

27+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,

Rochia este superba iar de mireasa nu mai vorbesc: radiezi.
Acum inteleg de ce te-ai chinuit atat de mult s-o modifici si vroiai neaparat aceasta rochie. E originala, iti sta foarte bine si culoarea lila ii da clasa ... in fond mov-ul este culoarea Reginei Angliei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor dragi, multumesc mult-mult pentru aprecieri!sunteti tare dragute
Bursucel, vad ca nu mai e mult si nasti si tu. Asteptam vesti si tin pumnii!
Gudinde, precum un spiridus veritabil ma urmaesti cu caldura ta pe tot forumul. Ma simt asa, ocrotita...

naty 14+ cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Fetelor dragi, multumesc mult-mult pentru aprecieri!sunteti tare dragute
Bursucel, vad ca nu mai e mult si nasti si tu. Asteptam vesti si tin pumnii!
Gudinde, precum un spiridus veritabil ma urmaesti cu caldura ta pe tot forumul. Ma simt asa, ocrotita...

naty 14+ cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu

Naty,

Ce sa-i faci daca intram la subiecte comune. Da, nu cred ca ne vom intersecta la vreun topic de la aspirante.
Apropos de titulatura de "spiridusul Einstein" ... fetele de la aspirante mi-au pus-o.

Te puuuuuup si te imbratisez cu drag. Ai grija de tine si de burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

buna fetelor. imi cer mii de scuze ca n-am mai intrat pe forum, dar credeti-ma de mai bine de o saptamana nici nu am deschis calculatorul. sunt franta. sunt toata ziua singura acasa si cum prind un moment in care pitica doarme , pun si eu capul pe perna ca am o lipsa la somn.....am o fetita cumintica, nu prea plange, dar nu doarme. si noaptea este uin chin. ma trezeste de vreo 3 ori pe noapt si nu mai adoarme decat dupa 2 ore si eu nu mai pot sa dorm dupa aceea. asta este. astazi am profitat ca a fost sotul meu acasa si a stat el cu Andra si eu am dormit de amiaza vreo 3 ore. sunt alt om.
altfel sunt bine. tensiunea mea este acum normala de 12/7. vedeti?
naty ,tu cum mai esti? ce mai face printesa ta? cand mai vii l;a Cluj? abia astept sa ne vedem.
ma duc acum ca ma striga sotul ca s-a trezist dulceata si vrem sa-i facem baita. va pup pe toate si cand mai am cate un momnet de respiro intru sa va mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Buna fetelor maine ma internez iar miercuri fac cezariana....mai este asa de putin si i-mi este asa de frica....Nikol sper sa va scru si eu la fel ca tensiunea mea dupa nastere va fi ok.natynic pipici si multumesc de incurajari,am sa va scriu imediat ce am sa ies din spital.Pupici

Mergi la inceput

Bursucelu tinem pumnii. Hai ca o sa fie bine asa cum a fost si la nikol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si eu tin pumnii, bursucel, sa dea Dumnezeu sa-ti fie bine si usor!
Nikol, greu de spus cand mai ajung in Cluj, dar parca vad ca in iarna iar ne apuca dusul in Apuseni si atunci chiar ca nu te mai ratez!
Cauta sa dormi.
Tensiunea e 12/7 fara Dopegyt banuiesc, nu? Perfect. Ramane ca unica problema ca in cazul in care mai faci un bebe sa ai in vedere posibilitatea asta, altfel-esti un om normal! CULMEA este ca incep eu sa am tensiuni la limita de sus. Nu sunt chiar ingrijorata dar ma controlez si, daca va trebui, ma voi trata. Pup fetele

naty 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

buna fetelor. imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata, dar nu prea am timp sincer. cred ca v-am mai scris ca la mine calculatorul este in alta camera decat cea in care stau eu cu fetita si credeti-ma ca nu l-am deschis de cand v-am scris ultimul mesaj. dar mi-a fost intr-adevar dor de voi!!!! voi cum sunteti?
bursucelu, cum esti? ai nascut? da-mi un semn.
gudinde, alice, gattasalvaje, sunteti ok? noutati?
naty , imi pare nespus de rau pentru problema ta cu deschiderea colului. ai grija de tine si vei vedea ca totul va fi bine. in cate saptamani esti acum, ca le-am cam pierdut firul? vezi ca ti-am trimis cateva poze pe mail cu printesa mea Andra. te-am rugat si in mail sa le trimiti tu si fetelor pozele ca eu sunt afoana. sigur daca poti.
eu nu sunt foarte bine. de cateva zile am facut VARICELA. va vine sa credeti? acum mi-e mai tare frica pentru pitica, sa nu cumva sa faca si ea, ca eu zic ca este inca mult prea micuta. sper sa ne ajute Dumnezeu. eu m-am izolat complet de ea de cand am aflat ce am, dorm in alta camera, nu ma mai apropiu de ea sub nici o forma, dar sper sa nu fie acum prea tarziu, pentru ca pana am aflat de boala asta tampita eram tot bot in bot cu ea. acuma sa vedem. mai tare ma doare ca nu pot sa o iau in brate , sa ma joc cu ea, sa-i dau o mie de pupicuri. dar trebuie sa am rabdare.
va pup si astept vesti de la voi
Andra si Nikol

Mergi la inceput