tensiune arteriala foarte mare - 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

fetelor, m-ati uitat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nikol,

Multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Buna nikol am nascut o fetita de 4200kg sanatoasa si frumusica.Eu sunt bine dupa cezariana iar tensiunea mea nu mai sare de 12 cu 7,I-mi pare rau pentru tine ca te ai inbolnavit dar o sa treaca si o sa-ti ti puiutu iar in brate.Eu am facut o mica depresie cat am stat in maternitate si am pierdut laptele si pitica mea acum mananca lapte praf.I-ti dai seama ca am fost terminata psihic...acum mi-am mai revenit dar tot nu sunt impacata cu gandul ca nu am putut sa alaptez.Pupici si tie si lui bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

bursucelu,

Felicitari pentru bblina. Sa-ti traiasca, sa creasca mare si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Bursucelu , sa-ti traiasca printzesa , sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Cat despre depresia post-natala ,se pare ca este f. des intalnita...Nu stiam insa ca din cauza asta se pierde laptele ...eu credeam ca e invers , ca lipsa lactatiei poate sa duca la depresie.
Ma rog la Dumnezeu sa-mi dea tarie sa nu experimentez aceasta problema.

Nikol , cum ai reusit mama sa faci varicela tocmai acum ? Ai mare grija de pitika ta , sa nu contacteze si ea boala ...

Eu sunt fericita ca am scapat de toate semnele preeclampsiei . Tensiunea nu creste peste 10/6 , urina este curata , nu mai am edeme din saptamana 22. Sarcina mea evolueaza bine , se pare insa ca pitikutza mea e un pic grabita sa iasa ...la ultimul control mi s-a spus ca mi s-a scurtat colul foarte mult si ca sigur nu ajung la 40 sapt si sa ma pregatesc sa nasc in apropierea Craciunului . DPN-ul meu este pe 8.01.2008 si tare mi-as fi dorit sa ma apuce Revelionul cu bebelina in burtica , insa se pare ca nu e dupa mine...

Pupici si va doresc sarcini usoare la gravidute si bebei cumintei si mancaciosi la mamici !

33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

bursucelu,felicitari!!!! sa fiti sanatoase si tu si fetita ta!!! ai vazut ca a trecut? cu toate fricile noastre am reusit sa depasim si acest moment si sa ne bucuram de copilasii nostri. cu alaptarea, asta este, nu esti nici prima femeie, nici ultima care nu alapteaza. eu am avut lapte, dar pitica mea nu vroia sa suga. ce zici de asta? de la inceput a fost asa. 3 zile pana mi-a venit laptele au hranit-o cu biberonul si cand am pus-o la san zbiera de mama focului. m-am chinuit ceva cu ea, dupa care am abandonat si-i dau din biberon. acum trebuie sa-i dau lapte praf, pentru ca nevoind sa suga, lactatia a cam disparut. dar asta este. sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatoase. cat despre depresie, eu nu am facut-o in spital ci acum acasa de cand cu varicela asta blestemata. ma simt atat de deprimata, din nou ma iau gandurile negre, dar incerc sa nu ma gandesc si sa ma bucur de fetita mea frumoasa. sper sa-mi treaca.
gattasalvaje, aceeasi intrebare mi-o pun si eu, dar nu gasesc nici un raspuns. habar n-am cum am reusit sa fac varicela. cert e ca am facut-o, iar acum trebuie sa stau departe de pitica mea. mai am o saptamana pana sa o tin din nou in brate. parca nu mai am rabdare.
in curand se va naste si copilasul tau. si daca nu apucati revelionul in burtica, nu e o mare problema, sanatosi sa fiti. eu iti doresc o nastere usoara si un bebeu sanatos tun.
naty , n-ai mai dat nici un semn de viata! esti ok? ti-am trimis un mail cu ceva poze, l-ai primit? sper ca esti bine, da n semn.
pupici tuturor

Mergi la inceput