tensiune arteriala foarte mare - 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bravo, nikol! Ai vazut? Felicitari! Sa fiti sanatoase si fericite si voi si tati si sa va bucurati impreuna de tot ce e frumos! Va pupam si va imbratisam cu drag! Sunt tare fericita pt tine!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nikol felicitari si bravooooo!!!

Ai vazut! Cui ii mai arde de tensiune cand are asa o minune mica!
Sa-ti traiasca si sa nu fi suparata ca nu ai nascut normal. Pt Andra a fost mai bine cezariana si tu o sa te refaci perfect. Felicitari mamico.
Tare frumos ai povestit nasterea. M-am emotionat asa de tare ca nu am cuvinte sa descriu ce am simtit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

buna fetelor. imi cer mi de scuze pentru ca nu mai intru pe forum cu aceeasi frecventa ca si inainte, dar credeti-ma parca nu-mi mai ajunge ziua. si pe de alta parte, calculatorul este in alta camera decat cea in care dormim noi si pitica si fiind singura toata ziua cu ea acasa nu prea o las nesupravegheata nici cand doarme.
multumesc fetelor pentru urari. sa dea Dumenezeu sa fie un copil sanatos si sa putem sa ne bucuram de ea!
bursucelu', curaj! stiu ca este de prisos sa incerc sa te linistesc, dar crede-ma ca daca eu am nascut, la cat sunt de anxioasa si de paranoia, oricine reuseste. asa ca nu-ti mai face griji, nici din cauza tensiunii, nici ca te va apuca panica, ca nu are rost. vei vedea ce repede va trece totul si atunci iti vei da seama ca toate grijile nu si-au avut rostul. eu am exagerat cu panica si totusi am reusit sa trec cu bine. la fel vei pati si tu. sa ai parte de o nastere usoara si de bebeu sanatos.
fetelor, va vine sa credeti ca peste cateva zile ma intalnesc cu naty, draga mea doctorita din timpul sarcinii!!! a plecat in luna de miere aproape de Cluj si am stabilit ca la intoarcere sa ne vedem neaparat. abia astept. si uite asa poti sa-ti faci prieteni si de pe un forum.
va pupic si noapte buna
Nikol si Andra

Mergi la inceput

Nikol,

Postarile tale sunt atat de optimiste acum ... parca esti alt om.

Pup-o pe Naty si din partea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Nikol , vezi ca nu e dreaq asa negru , ca toate au trecut si poti sa-ti tii minunea in brate...
Sper sa ajungem toate sa povestim cu aceeasi placere dupa ce vom naste.

26+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

buna fetelor.
ati avut voi dreptate ca nu e asa de negru dracu cum pare. toate au trecut, dar au aparut altele. acum incep sa devin paranoia in ceea ce o priveste pe pitica. daca plange de ce plange,daca nu plange de ce nu plange, daca nu doarme de ce nu doarme,de ce e asa de agitata, oare a mancat destul, oare de ce scoate asa gemete cand doarme??? etc toate astea sunt un alt motiv de anxietate pentru mine. se pare ca nu voi deveni niciodata un om normal.
va pup pe toate si va doresc un weekend superb
Nikol si Andra

Mergi la inceput

Hellooo ... nikol,

Ce este cu pesimismul asta . Cum adica "nu voi deveni niciodata un om normal"? Ne certam....

Ti minte cand ti-am spus ca totul va fi bine. Ca miile de intrebari si temeri pe care le aveai in luna a 9-a sunt aceleasi cu intrebarile si temerile pe care le au toate gravidele in acea perioada?

Pai asa e si acum. Toate framantarile tale legate de Andra sunt aceleasi cu ale celorlalte proaspete mamici. Asa ca nu te autopanica si stresa si nu te considera mai anxioasa, mai panicoasa decat alte mamici.

Daca simti ca ai nevoie de ajutor medicamentos, exista Sedatif PC de la laboratoarele Boiron. Sunt homeopate si se iau cate 2 comprimate de 3 ori pe zi. A propos ... ai spus ca ai facut psihoterapie si ai luat si medicatie alopata la un moment dat. Te-ai gandit sa mergi la un dr. homeopat? Cred ca ti-ar face foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hai, mai Nikol,zau asa !! Apoi e plina lumea de oameni anormali ca tine, heheee, ca mamele asa sint, sper sa nu ma certe fetele prea tare ! Fiecare dintre noi, cele care avem copii, si mai ales femeile aflate la primul, isi pun o mie si una de intrebari, dar de aici si pina la a cadea in extrema aia cu paranoia e ceva drum si tu il stii deja si stii si sfaturile noastre !
Ai o fetita minunata, cuminte si sanatoasa, bucura-te de ea si lasa gindurile extremiste deoparte, ca venim cu comitetul de si iei na-na la funduletz !!
Si ia lasa tu gindurile negre deoparte si baga neshte poze, ca vrem sa te vedem si pe tine si pe mindretea de Andra !!
Hai, pupici multi si o zi faina sa aveti acolo !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Nikol, felicitari sa-ti traiasca printesa!!! sa stii ca o sa stai cu grija toata viata de acum esti mamica, dar nu uita sa te bucuri de comoara ta minunata!!! iti scrie o alta mamica fricoasa si speriata dar si o veche clienta a hipertensiunii de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nikol, cand te-am auzit azi la telefon ca ti-e frica sa nu se sufoce pitica daca sta cu fata in jos, m-am gandit instantaneu la nasa mea (are bebe de 6 luni, finutul meu) care are acelasi gen de temeri si acum. Cum zic si fetele, e f firesc pana la un punct insa ea a ajuns complet dependenta de el, daca lipseste o ora de acasa innebuneste de grija ca ce o fi cu baiatul. In conditiile in care vrea sa revina la munca curand...Cred ca nici asa nu e bine. Tin pumnii!
Trimit si voua, fetelor de la subiectul asta, o poza de la nunta mea recenta

naty 15+ cu
http://community.webshots.com/user/npatrascu

Mergi la inceput