Gravidutze si mamici din CLUJ - 23

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Delia felicitari...bb sanatos si papacios.Doamane fetelor va puneti pe nascut.
Alex bine ai venit acasa cu bb.De abea asteptam pozici ca si de la Delia cand o avea vreme.
No va pup ca-s pe fuga.
Aaaaa..cu vaccinul trebuie amnat pana ce e sanatos.Si eu tre sa-la aman pe cel de 1,3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

OK am inteles ca trebuie amanat, dar bb are in 3 zile 3 luni, nu e problema ca nu l-am facut la 2 luni, ca e deja o luna de cand trebuia facut.amanarea asta nu poate avea urmari?imediat il face pe ala de 4 luni sau si ala va trebui amanat?

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Delia - felicitari!!!

BINE AI VENIT PE LUME, IRIS MARIA!!!

Alex - cand poti, da-mi te rog data nasterii printesei tale, ca nu stiu sigur daca a venit inainte de miezul noptii sau dupa. Sau daca stiti voi, fetelor, va rog sa-mi spuneti.

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

bine ai venit pe lume Iris Maria! refacere usoara delia!

noi suntem la ultima etapa de calcat! acum ma apuc! le calc cu atata drag!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

am venit de la medic, mie mi-a dat antibiotic ca cica arata horor agtul meu.
piti sper sa scape fara ceva mai nasol.
in rest toate bine.
abia astept sa vad poze de la Alex si Ripley.
va pupic pe toate
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

bine ai venit pe lume Iris Maria!!!

fetelor is tare suparata am foat cu Sorana la medicul de familie ,am stat acolo la coada doua ore timp in care a vomat saracuta acolo in anticamera si nimeni nu m-a lasat in fata........nici nu putea sta saraca in sus (cata lipsa de respect,bun simt,si alte cele)
varsa orice ii dau si apa si ceai tot ,acuma doarme a zis ca are rosu in gat dar sunt tare suparata de ce tratament ia dat ......
mi-a dat el ceva AMOXIL(SUSPENSIE ORALA) CONTINE AMOXICILIN , dar luna asta expira ,plus ca nu mi-a dat nimik de varsaturi .

sa mai vad ce si cum si cred ca merg cu ia si pa Pedi 2 .

Gabriela,e asa cum a zis Redai ,nasa tb sa ia tot haine ,pt biserica (sa intrebe la bis la care mergeti ce sa cumpere).tu nu tb sa cumperi nimik,platesti doar masa la restaurant.pupici

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da Anca, e de groaza cu oamenii astia...si eu vreau sa merg iarasi maine la dr de fam pt mai multe chestii..da nu vreau sa stau lg toti bosorogii bolnavi..nici nu stiu cum sa fac..o sa sun asistenta sa-i spun sa ma lase sa intru, ca eu nu stau la coada.

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Soso, asa a avut si Thea varsaturi si rosu in gat, apoi dupa doua zile scaune si acum tusesteai grija mare cu deshidratarea.
mi-a facut iar fevra asa ca dupa masa ma duc iar ca-mi e de garda dr.voi la cine sunteti?

meli sanatate!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

soanso, victo - asta este... si eu am asteptat la farmacie o gramada pentru ca nu m-au lasat in fata! nu vreau sa fiu rea insa aveam si o plasa cu niste mere intr-o mana dar nu s-au sinchisit... erau numai pensionari la coada... pe autobuz intr-un final s-a ridicat o tipa... ce sa facem...
la cora m-am dus la casa prioritara si cu tupeu i-am rugat sa ma lase in fata si sa vedeti ce fete/fete au facut! uffff!

insanatosire grabnica la bebiti si mamici!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Soanso,Carrie,Oana-ce ma pot irita oamenii dde la noi din tara.cata lipsa de bun simt si de toate cum mai poti numi asa ceva.si bosorogoo astia, cateodata atata rautate au in ei.vai, imi pare rau de voi, parca toate acum avem probleme, ba cu raceli, ba cu indigestii...nasol.aveti grija de voi si sa auzim numai de bine.
va pupic pe toate si multa-multa sanatate!
Meli

Mergi la inceput