Gravidutze si mamici din CLUJ - 23

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata la toata lumea. Eu sunt din ce in ce mai rau. Imi curge nasu ca la robinet.Mama nu poate veni sa ma ajute.Azi cred ca o sa stau numai in pat. Cred ca il ia si pe sotul pacatoasa asta de raceala.

Meli , botezul il facem pe 28 luna asta . Eu sper sa nu se imbolnaveasca si piticu meu.

Azi vine dr sa ii faca vaccinu, sper sa il poata face. Daca tuseste un pic si nu are febra oare il face? ca noi am depasit deja cu aproape o luna termenul de cand trebuia facut. voi ce stiti?

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

redai-eu zic sa mai astepti o saptamana. nu se face vaccin daca copilul e racit sau bolnav.nu risca!intreaba si medicul. si daca o ia, nu conteaza, adica isi face anticorpi.nu ai ce face.iti tin pumnii. mai pove noi
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

mesaj de la delia

Sunt Iris Maria, am 2600 si 50 cm, o voce strong si sunt frumoasa foc! Suntem bine ambele!

Nicoleta 34+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Bine ai venit pe lume,Iris Mria!!!!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa si mancacioasa!!!!!!!Si sa se bucure mami si tati de tine!!!!!!!

Ce vesti bune de dimineata!!!!Doamne,iara ma apuca bocitul!!!
Oana sunt bine,dar eu dorm la ora 8,nu ca tine!Am inceput sa dotm si eu mai rau noaptea,si recuperez dimineata.Eu care n-aveam treaba cu somnul...Cred ca se apropie momentul...La doctor ma duc in 22...

Maine ma duc la deschidere,la Polus!!!!!De abia astept.Am invitatie!!!!!Se pot face si cumparaturi!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Doamne, Doamne, ce emotii m-au apucat! Bun venit pe lume IRIS MARIA!
Felicitari, Delia scumpa! Refacere usoara!

Oare Raluca cum mai e? Cred ca pe maine o lasa acasa.

Fetele racitele imi pare rau! Ce sa zic? Pacatoasa raceala, ca daca am trage numai noi nu ar fi probleme, dar puiutii nostri...Eu vad ca mi-am revenit. Am bagat ieri paracetamol si ceai si multa miere si lamaie si vad ca azi sint bine. Slava Domnului.

Auziti, am o intrebare, ca nu ma pricep, si eu trebuie sa-i cumpar Sarei haine pt botez? Adica din cate imi amintesc nasa o imbraca la biserica. Cum se procedeaza?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Meli da nu tuseste tot timpul. Mai tuseste cateodata. Oricum doctorita vine la noi si va sta mai mult sa il pupaceasca.tu cand intri pe mess ca nu te-am prins niciodata.Sper sa nu aiba nimik.

gabriela normal nasa imbraca copilul,dar ytrebuie sa te intelegi cu ea. Poate iei tu ceva frumos ca ii stii mai bine marimile si ea iti da banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Bine ai venit Iris Maria felicitar lui mami si tati!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Loredana, stai ca nu cred ca am formulat eu bine, deci nasa deja a cumparat trusoul bebelusei, dar ma intrebam daca si noi, aprintii trebuie sa cumparam ceva!

Merge netul, merge?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

se pare ca merge netu pana acum :). Nu trebuie sa cumperi tu nimik.La noi in Cluj ma refer. Ca in alte judete se duce copilul imbracat de mama sau de moasa la biserica si acolo se schimba in hainele nasei dupa ce este botezat. Deci nu trebuie sa iei nimik.Nasa trebuie sa ia si vasul pentru apa si lumanarea daca e o pereche sau 2 lumanari daca sunt 3 perechi de nasi. Mai trebuie "crusma" care e un matrerial alb care se foloseste la stersul bebeului dupa ce il da cu apa.La parinte tot nasii platesc. cam asta e cu botezul.

Mergi la inceput