Gravidutze si mamici din CLUJ - 23

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Delia felicitari.. Nu-mi vine sa cred ca mai ai inca o fetita (eu tot asa te stiu, ca inainte sa nastem in 2005 )
Sanatate la Sorana

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

fetelor mersi pt sustinere ,
sunt tare suparata ,eu cand e Sorana bolnava ma panichez ,plang ,nici nu mai judec .

Carrie,noi mergem la pedi 2 la Sarban Titi ,suntem prieteni de familie ,sotia lui e la UPU pe motilor .
ce sa-i dau oare de regim sa nu cumva sa-i mearga si burtica.

va pup ,s-a trezit acuma sper sa nu mai verse ...

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Offff, fetelor, imi pare rau de racelile si bolile astea. Ce naiba o fi???? Sanatate multa va doresc!

Oana, calci hainutele pt printesa??? Asa-i ca ti-e drag de numa-numa?

Redai, Soso, mersi de sfaturile pt botez.

Eu am fost la coafor, pensat, m-am tuns scurt! Ce bine ma simt!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu mai am o intrebare, acum mi-am dat seama ca au trecut 6 saptamani si ar trebui sa merg la control.

Oana, nu stii unde ar trebui sa merg la control la d-na doctor Puscas? La cabinetul particular? E cel din P-ta M Viteazu? E nevoie de programare? Cat costa o consultatie? Si se sta mult, ca la Muresan, ca acum cu bebe, asta mi-ar mai lipsi...Cate intrebari...

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele :)
Felicitari Ripley abia asteptam sa vii cu vesti si sa ne povestesti !

Apropo de oamenii care nu va lasa in fata in diverse locuri, si mie mi se intimpla si stau pe la cozi, in special la medicul de fam sau la analize, insa de cele mai multe ori oamenii aia nu stau sa se uite ce probleme ai tu, problemele lor sunt cele mai importante sau poate pur si simplu nu isi dau seama ....
Poate unii sunt si f bolnavi, nu avem de unde sti
Si mai ales batrinii, sunt multi mai egoisti prin natura lor ...
Si nu e vorba de oamenii din tara asta ca ar fi asa, pe mine in troleu m-a lasat mai multa lume sa stau jos in Ro decit in Viena sau in Olanda, unde nu s-a ridicat nimeni ...

------------------------
Flory 35+ Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

gabriella,oau te-ai facut frumoasa.......te-ai tuns scurt ?si pe mine ma bate gandul asta cam demult sa ma tind scurt,pune o poza sa te vedem !!!

la controlul de 6 sapt clar mergi la d-ta cu care ai nascut ,la particular nu se respecta intocmai programarile dar oricum in clinica e jale cat ai de stat.

noi suntem un piculet mai bine, nu a mai varsat de cand am venit de la dr ,dar doarme aproape incontinuu ,a baut ceai si a mancat 1 stiks azi .
sper sa fim bine Doamne ajuta!

sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetele, cu statul jos si bagatul in fatza m-am lamurit si eu: nimeni nu-ti face favoruri, asa ca trebuie sa-ti ceri drepturile!

la casa la cora nu intreb daca ma lasa in fatza, zic pardon,pardon, si intru direct! daca comenteaza ceva, le arat semnul de prioritate, si gata!
la fel si la medicul de fam. este anunt pe usa ca gravidele si copiii au prioritate. cand iese primul om, ma bag pe usa direct. asta e, daca altii is nesimtiti, nu poti sta dupa ei. mai ales ca babetzii stau cate o juma de ora in cabinet, isi povestesc foiletoane din viatza, si eu in 5 minute am si iesit afara.

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Bun venit bbelusei Iris, inca o data, mai oficial ca dimineata:)!!!

fetelor, sa stiti ca si eu m-am pacalit la vreo 6 luni stand ca o fraiera la coada la un laborator, evident aceeasi faza, nimeni nu a zis nimic, iar cand ajung la usa scria mare ca au prioritate femeile gravide si pers cu handicap, ultima data cand am mers pt analize, m-am dus direct in fata, fara alte discutii. la medicul de familie e aceeasi regula, sa stiti! au asta in regulamentul lor (unii isi afiseaza, altii nu), de asemenea in toate institutiile medicale avem prioritate, asa ca nu va fraieriti sa stati la cozi, serios! E o regula, nu o favoare!

Gabi, si eu am fost harnicuta, am spalat si calcat toate hainutele saptaman trecuta, erau f dragute insirate toate, am montat si patutul si mai am de spalat plapumioara, pernuta, din astea. intr-adevar sunt niste momente din astea faine si cele de pregatire...:)

fetelor, mi-a adus mami must de acasa, cred ca strugurii erau putin fermentati...sper ca nu ma deja am baut 2 pahare...raceala si la mine e mai ok, dupa ceva paracetamol, o tona de limonada si ecaiuri cu lamaie si miere. sper ac sunteti si voi mari si mici, mai bine:)

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co36 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

gabriela - ce frumos ca ti-ai facut timp si pentru tine! astept pozici cu noul look!
referitor la intrebari... dr puscas este plecata pana duminica din localitate la un congres... cred ca ar fi bine sa mergi la cabinetul ei pentru ca are mai mult timp acolo pentru tine... acum ce sa zic, cum crezi tu... o consultatie este 40 RON iar un ecograf 50 RON insa platesti numai eco nu si consultatia... daca vrei iti trimit PM cu nr de telefon!
ce frumos la hotel cristal! distractie placuta inca de pe acum! va fi ceva restrans sau vor fi multe persoane?

intr-adevar "pregatitul" hainutelor pentru bebita imi trezeste emotii de nedescris! atata i le mai studiez! ce mai, astept cu nerabdare!

de raluca, delia - stiti ceva?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

BEX, si eu vreau must ! Ce dor imi e .... La medicul meu de familie nu scrie de prioritate, asa ca nu mi-am pus problema, insa la Cora si eu ma duc direct la casa cu prioritate.
Ce va ziceam mai inainte era ca sa nu va faca sa credeti ca vai de mine dincolo ce s-ar inghesui si iti acorde prioritate si si pentru ca pina la urma pentru fiecare om problemele lui sunt cele mai importante si felicitari celor care se mai uita in jur si vad o gravidutza disperata si ii acorda prioritate ...

------------------------
Flory 35+ Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput