Colectia de toamna-iarna 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Haloooo!!! remember me???

Am intrat sa urez asa:::

Ripley superveste, sa-ti traiasca piticutza, sa fie cuminte si papacioasa iar tu sa te refaci repede!!!

Roxi felicitari si sa inteleg ca nastem cam in aceasi perioada nu??? ce bine ca nu sunt singura. Cum iti este? greturi ceva??? Eu am cam scapat de ele...

Multumesc din suflet Madaului si Cameliei ca si-au adus aminte de noi si ca au observat lipsa indelungata. Suntem bine, si eu si burtica, sper sa crestem la echo ne-a zis ca e ok, in parametrii si ii bate inimioara....deci...cu Dumnezeu inainte.

Addya...offf...ce rau imi pare de Razvanel...dar lasa ca trece si ii va creste dintisorul celalat ok. Te poop si poate iti dau un tzar de la servici!!!

In rest...am citit pe diagonala, dar am vazut ce subiecte s-au dezbatut. Despre tonaj, Stefan are 14.5 kg si peste 96 cm si arata chiar f bine, nu e gras deloc deci....nici vb de obez. Dar el e inalt, 96 cm avea pe la inceputul verii. La picior i-am luat in weekend 2 perechi de incaltari nr. 24 si ii sunt numa' buni.

Stefan e ok, cumintel cum il stiti, mancacios, facemin continuare la olita dar nu am renuntat la pampersul de pranz si cel de noapte desi la pranz nu face mai deloc iar noaptea...cred ca unul sau 2 pishu. Cand ne vom muta...si ne vom linisti...abia atunci voi incepe sa renunt la pampers.

Despre subiectul cu dormitul...pai Stefan e ok, la pranz dupa ce papam stam pe olita...apoi la nani. Il pun in patutul lui si cu o carte isi face de lucru pana adoarme. Iar seara, dupa olita, baita...la nani, cu biberonul de lapte iar dupa ce il termina mai "citeste" pe carte si adoarme singurel cuc. Daca e cineva in camera cu el...nu adoarme si se intinde la discutii.

Cam atat de la noi....dar nu inainte sa o pe Joy...si sa ii transmit....muuuulta rabdare si calm.

Va poop si mai intru in fct de timpul de la job.

Diana 10+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Felicitari Ripley, sanatate si rabdare cu carul, bucurii si lapte mult.
Cum nu este nici o zi din viata mea fara o mare bucurie, tocmai mi-a crapat definitiv si irevocabil frigiderul, prospat reparat de o firma de mare angajament acum o luna, contra sumei de 400 Ron. Dupa un mega scandal ca la usa cortului, asa cum ii sta bine unei mame, am reusit sa recuperez vreo 350 de Ron pe reparatia inutila pe care au prestat-o si acum caut frigider a.s.a.p., caci toata mancarea se apropie de limita comestibila. Desigur ca nici unul din marile magazine nu livreaza pe loc, acum caut o furgoneta si vreo doi cetateni dispusi sa care corpul defunctului frigider si corpul noului frigider. intrebare: ce fac eu cu vechiul figider? Pe strada nu il pot lasa, unde il duc? Pentru cine s-a ma confruntat cu o asemena problema rog raspuns rapid.
Multumiri anticipate
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mihaela eu stiu ca cei de la Domo aduc produsul in max 24 de ore daca il au pe stoc. Poti verifica si alege pe net. Te pup!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Tania am verificat modelul care il vroiam nu il aveau pe stoc si ar fi venit in 24-48 de ore. Nu pot sa stau sa astept pentru ca am fost la Metro acum 2 zile, pentru stocul bi-lunar si am frigiderul, sau cutia care se numea candva frigider, plina ochi iar george maine o taie din Bucuresti iar eu exclud varianta de a pleca pana nu am frigiderul in casa. I-am rugat sa imi spuna ce au pe stoc si pot sa imi aduca azi, ca iau orice. Nu pot, ca nu au aplicatia pe calculator.....Acum cica s-a dus consortul sa ia frigider de la Obor si acolo gaseste si furgoneta si cetateni carausi. Va tin la curent cu operatiunea frigiderul. Totusi ramane intrebarea: ce fac cu ala vechi?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Roxi felicitari ptr noua sarcina.
Ripley sa-ti traiasca bb mic, sa-ti umple viata cu bucurii!
David e bine, nu mai tuseste,eu nu ma simt grozav.
o sa intru mai rar, si asa nu am ce sa scriu,n-are rost sa va ocup timpul cu ale mele.
va pup , totale cele bune va urez.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Miri ce ai, te-a blegit lecitina? ce te-a apucat? Treci inapoi, ce ti se pare ca eu am prea multe de spus? NUUUUU dar de dragul colectiei bantui pe aici si chiar ma relaxez. Asa ca mai lasa melancolia de toamna si problemele.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MIRI crezi ca scapi asa usor de colectie?

MIHAELA succes cu operatiunea zilei!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Multumesc frumos, azi ma voi face ca am mult de munca la birou ca sa ajung acasa cand deja totul va fi gata... adica frigiderul vechi disparut si cel nou aparut.
Asa ca o sa bantui pe forum si pe net ca sa ma fofilez, iar la 19 ma duc la coafor...sa ma infrumusetez.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Delia felicitari, sa-ti traisca piticoata Iris si sa creasca mare, mare!!!!!

Miri cred ca tie ti s-a facut de , e vreun efect secundar de la lecitina aia? Treci aci inapoi, cum adica n-ai ce sa ne zici? Da' ce io am?

Mihaela cauta niste tigani sa vina sa-l ia..la frigiderul vechi ma refer..sau dul-i in spatele blocului, se gaseste cineva sa-l ia..garanatat

Ma duc sa strang ca tocmai a daramat cutia cu porcul, care s-a ascuns sub pat si nu-l mai pot scoate..ma duc sa-l momesc cu ceva frunze de salata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Delia, sa-ti traiasca Iris Maria ,sa creasca mare ,refacere rapida !

fetelor va rog sa ma sfatuiti ce sa fac????

Sorana de ieri dupamasa si azi noapte a facut febra ,i-am dat nurofen si Calpol ,nu a prea mancat ieri ,nu tuseste,nu stranuta,dimineata a vomat de doua ori motiv pt care am si plecat cu ia la dr. de familie .
am stat acolo la coada doua ore timp in care a mai vomat da nimeni nu s-a sinchisit sa ma lase in fata ,DR. a zis ca are rosu in gat plin si mi-a dat de la el AMOXIL (AMOXICILLIN for oral suspension)dar faza e ca sunt valabile doar pana in 11/2007 .CE SA FAC SA-I DAU???/

de varsaturi nu mi-a dat nimik iar daca mai face febra a zis sa-i pun supozitor cu paracetamol si sa o tin pe regim doua zile .

va rog dati-mi un sfat,acum doarme dar orice ii dau apa,ceai inediat varsa ,febra nu are.

sunt tare necajita!!!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput