Colectia de toamna-iarna 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Care-o fi urmatoarea pe lista ?

Maria(29.11.2005) si Ioana 35+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MANDY, da, si eu eram la PC, dar mie mi-a picat netu' fix la momentul coacerii mesajului! . Oricum ma bucur ca am reusit sa postam asa vesti bune, chiar si de 2 ori.

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza mai bine n-o lua, ca la un moment dat o sa ti se para un efort sa faci paine la ea si o sa-ti ocupe locul degeaba.

feli ce mult ma bucur ca a iesit bine eco!

joy cat a stat soacra la mine dupa ce am nascut-o pe Nati, i-am alocat ei problema bucatarie si 3/4 curatenie, eu ma ocupam de rufe si restul de curatenie. (rufe=spalat/uscat, ca nu calc decat ocazional)

In tot timpul asta am intrat in bucatarie doar sa mananc, nu mi-a pasat ca ea folosea altfel cratitele decat mine, ca le punea in alta parte, ca spala altfel aragazul, samd, samd. Cand a plecat mi le-am pus pe toate la loc si mi-am reluat rolul de gospodina casei.

Daca tu o tratezi pe soacra ta ca pe un musafir, n-o sa te ajute cu (mai) nimic prezenta ei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bic
Ar trebui sa-mi bag in cap ca a sta in popoul gol cind intirzeim la gradinita e departe de afi o necesitate, si e doar o modalitate de a-si exercita puterea vointei.

Sa stii ca si eu tind uneori sa o consider pe Nati un bebelus, eu sunt setata pe ideea ca Silvia e copilu' mare si Nati e bebelusul. Dar cand vad la cate din colectie copilul de varsta lui Nati e "ala mare" imi dau seama ca-s pe aratura.
Problema e ca noi ne-am obisnuit sa reactionam la tipete ca la un mesaj: copilul are o nevoie iar eu trebuie s-o ghicesc si s-o indeplinesc.

Chestie f adevarata la bebei DAR smecherii astia nu mai sunt bebei: stiu sa vorbeasca cat de cat si sa ne arate ce vor. Iar uneori vor efectiv niste lucruri absurde, numai ca sa-si arate puterea si noi ne uitam ratiunea si le indeplinim. (crezand ca sunt inca bebei).

Eu mi-am luat teapa asta cu Silvia, ii indeplineam tot felul de cerinte absurde pe la 2 ani pt ca voiam sa-i arat ca inteleg ce incearca sa spuna (ea a vorbit mai greau); pana mi-am dat seama ca nu-i in regula si a trebuit s-o dezvat de asa ceva. Ceea ce a fost greeeeeu.

Cu Nati incerc sa ma trezesc la timp. Adica de-acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Nu pot sa nu intru ca s-o felicit din toata inima pe proaspata mamica a doua zanisoare, Delia! Sa fiti sanatoase si cuminti!

Si trebuie s-o felicit neaparat si pe Roxi, mamica in curand a doi puiuti! Asa ma bucur cand aud vesti din astea, care-mi fac ziua frumoasa!

sanatate puiutilor raciti si mamicilor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bic
[Lavi si-a cerut public, adica pe DC, scuze ca s-a aratat in toata sexosenia ei - vezi Doamne toate celelalte lucruri erau la spalat - la intilnirea cu niste respectabile grasane scaldate inca in depresie post-natala.

Chiar erau la spalat ca eram in intervalul de 3 zile intre venirea de la mare si plecarea la munte. Pe-aia o amanasem cu spalatul ca nu-mi trebuia la cabana.

Dar de atunci m-am mai ingrasat Si decolteul...

Si n-o mai critica pe don'soara Sma, ca stim ce inimi a frant prin Romanika, da?

Ioana scoica de la Chicco am avut si noi; votez pentru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

felicitari, ripley!!!!
lapte din belsug!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Acum am ajuns si la mesajul de la Mandy si Tania.

Sa traiesti multi ani fericiti draga Iris - Maria !!!!

Ripley, sa fii fericita mami de 2 si sotie de 1 !!!!

Mergi la inceput

Am facut ultimele modificari la listuta .

Ioana esti pe pole-position impreuna cu Alexandrina pe care o mai asteptam cu impresii si vesti!

Roxi poti sa ne zici un DPN mai precis? Un UM+40 de saptamani ar fi foarte apreciat

Deci s-a adeverit ca Irisuca e micuta... las' ca e puternica si sunt convinsa ca Ripley va avea mai mult laptic decat la Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Delia felicitari! Iris, bine ai venit! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa ai parte doar de bucurii in viata!
Delia, recuperare rapida iti doresc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput