Colectia de toamna-iarna 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Off, Soanso, sanatate multa si voua!

1. calmeaza-te !
2. e normal sa tot vomeze acum, odata declansata faza, lasa-i stomacelul sa se linisteasca putin. Apoi poti incepe cu lichide TREPTAT, cate o lingurita, doua la un sfert de ora, de ex.
3. antibioticul, atata timp cat e in garantie si a fost pastrat corespunzator eu i l-as da (banuiesc ca era prin vreun dulap, nu in rapft, la soare, nu?). Dar numai dupa ce i se calmeaza varsaturile, n-are nimic daca ii dai prima doza de-abia deseara, de ex.
Sa te auzim cat mai curand cu vesti mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

nu va suparati pe mine, dar cand sunt intoarsa pe dos devin paranoica(mi se pare ca nimeni nu ma baga in seama) si veninoasa. asa ca mai bine ma ascund intr-o gaura si astept sa-mi treaca.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Miri ok stai in gaura vreo ora -doua dar nu mai mult.
Madau in plina epoca ecologista si de incalzire globala tu imi dai sfaturi de abandonare de elctrocasnice??? mai te reclam la Green-peace! Glumesc. Am lasat in mainile masculului casei sa rezolve cu deseul. Il priveste ce face.
Soso sanatate. Mama, care e farmacista, spune ca oricum data expirarii la medicamente este trecuta mai devreme ca sa fie producatorul acoperit, dar ea nu tine in farmacie produse foarte aproape de aceasta data pentru ca mai nimeni nu vrea sa le ia asa. Daca v-a dat reteta si nu esti impacata du-te si ia altul si gata. Eu asa as face, asa lua altul ca sa nu mai am ganduri negre dupa aia.
Pusy
mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

soanso, bineinteles ca il dai. si daca era pana in a 10-a 2007. eu chiar stiam ca timpul de expirare la medicamente, pentru siguranta, e pus cu o anume marja, deci tu, la bunu' simt, poti chiar trage si in luna respectiva cu incredere.
un antivomitiv nu ti-a dat? combina cu un antivomitiv.
pe ripley am urat-o pe sms, nu ma mai intind si pe-aici
bic, in sfarsit, imi era dor de mesajele tale tonice si funny si istete, m-am si exprimat in acest sens acum cateva zile. draga, dar esti cam drastica cu gradinita nora-mii, io m-am exprimat mult mai permisiv la adresa educatoarei care o aduna pe rachelina de pe obstacole.
in alta ordine de idei, intr-o zi vei veni pe forum spasita, umila, cu capul intre umeri, vocea stinsa si lacrima in coltul ochiului si ne vei spune ca nu mai ai cum s-o scoti pe uca din patul matrimonial. Eu atunci iti voi aminti clipele minunate, prezente...

noki, nu vreau sa-ti daram universul cald in care te scalzi in prezent, dar electrostimularea da rezultate pe o perioada scurta. la fel si parafango. si sauna - impachetare locala. si masajul. si...Verificate. Sportul e sfant.
mihaeluta, frigi il iau tiganii care vin pe strada mea (in alt cartier) sambata dimineata si striga: fiare vechi cumparaaaaam. sau rebu, dk le dai bani baietilor. de la tigani primesti bani. infim, dar primesti.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

HELLO dela noi,

AVEM INTERNET... URAAAAAAA... in sfarsit...

Deci sa incepem:
- am citit doar ultima pagina si am vazut ca a nascut Ryplei... felicitari mamico, multa sanatate bebelinei si intregii familii de la mine;
- se mareste gasca nu gluma... DORDIA felicitari si pupici de la mine, sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos

Miha, imi pare rau de frigiderul tau, asta e. in legatura cu cel vechi eu stiu ca odata cu taxa verde pe care o platesti la achizitionarea unuia nou, daca vrei sa scapi de cel vechi ei sunt obligati sa-l ia, trebuie sa aibe un depozit undeva unde sa le duca.

Noi suntem bine, am trecut si noi prin niste episoade mai putin placute, Iulia a avut o diaree CRUNTA, nici nu stiu cum am scapat de internare. Am facut totusi o vizita la urgenta. Era ca o carpa, toata deshidratata... of nici nu vreau sa-mi aduc aminte...

... ROXIII si tu Brutus? Bravo voua... felicitari si pupici... io' inca n-am curaj cu toate ca Iulia a fost un copil cuminte,plus ca trebuie sa ma ocup putin si de cariera momentan, peste vreo 2-3 ani mai vedem....

mai povestim .. ma duc sa hranesc elefantelul...
aproppo ca am vazut ca vorbeati de dimensiuni Iulia are 95 cm si 15.8 kg
pupici la tot poporu

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

citind stupefiata ca avem fotomodel de colectie toamna-iarna de 16 kg, am clicait cu respiratia taiata si inima in pragul atacului linkul iulia-bubulina. nu este accesabil. va rugam schimbati linkul.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Felicitari, delia ! Sa te refaci usor si micuta ta sa fie sanatoasa si mancacioasa

Va multumesc fiecareia in parte, mi-au facut tare bine mesajele voastre .. ( familia mea nu este de accord )
Am fost la doctor luni si dupa masuratori bubu are 9 saptamani, eu am avut UM in 3-4 august …deci DPN undeva la inceputul lunii mai, nu?
Doctorita mea este si ea insarcinata in luna a 6 a si s-a mutat cu activitatea la spitalul Medlife, imi pare tare rau ca nu pot naste tot cu ea..am rugat-o sa imi recomande pe altcineva si uite asa am alt medic…..din fericire este o super femeie …blanda si rabdatoare si foarte buna professional.
Acum ma gandesc cum sa nu mananc decat cat trebuie si ce trebuie, adios tot ce ingrasa.

ioana, mie nu mi se pare scump…nu stiu cum arata da-mi un link.Daca tu crezi ca este ok, cumpara-l! pupice si sanatate mariei mucoase.

miha suna la primarie si vezi ce iti spun, sa nu te trezesti cu amenda si asa ai pierdut bani pe reparatie.Sa va fie de lung folos noul locatar

anda ai apucat sa te uiti peste legea aia? Tania mai spune odata numarul hotararii pleaseeee

Diana, nu, nu am scapat de starile de rau..mi-e greata rau seara si pic de oboseala la ora 22.

noki , succes in recuperari .

mada, noi ne dorim tot fata…, sanatos sa fie indifferent ce va fi.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Va multumesc ca sunteti alturi de mine in greau incercare prin care trecem. Sper ca noul colocatar sa ne fie alaturi o vreme cat mai lunga.
Roxi familia ca familia, mai lasa-i si la gara. Important este ca tu cu sotul tau sa decideti in problema asta. Restul colateralilor nu conteaza. Daca voi sunteti in regula este totul ok. Daca sotul nu e in regula dar tu esti, e ok si asa, ca il poti aduce la sentimente mai bune, vezi cazul lui Joy. Cam asa vad eu treaba asta.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Anda fara sa vreau sa invart cutitul in rana si Domnul Titi are tot 16 kg. Poate cateva grame in plus dar cine la mai numara acum. ca si inaltime are pe undeva pe la 95-98 cred.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

maria _alexia ,mersi pt raspuns,tare sunt speriata...dintr-o vitrina mi l-a dat si tb preparat praful cu 74 ml apa ,nus cum am sa masor asa la marele fix.

anda 77 i-am cerut antivomitiv da a zis ca singurul pe piata e metroclopramid si el nu-l prescrie.
este alceva ?si asta nu stie?

gata m-a cuprins panica ,plansul ...

va multumesc din suflet pt raspunsuri!!!

mihaeluta ,poti sa-l duci la un punct de colectare fiare vechi se plateste la kg.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput