Colectia de toamna-iarna 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 10
camelia_daniela spune:
Of, Ioana, si voi cu mucisori! Sanatate multa si sper sa scapati de ei curand! -am Maria !
Multumim tuturor de aprecieri!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Mneatza! La noi e buna,ca Sarah este pe calea cea buna, vad. Adica merge formula "vrei sa-ti citesc o poveste?" cand e in crizeca nu vrea sa plec de la ea din camera. Cand aude formula se linisteste, zice da si io pot iesi din camera, iar ea cred ca asteapta sa revin cu cartea, dupa care adoarme imediat!
Dar tot se scandalizeaza ca vrea in patul mare, dar speram sa treaca si asta cu timpul...
Tania ce bine ca s-a adaptat Che!Good news!
Feli, ma bucur ca e ok Ili si speram sa treaca de tot pana la terminarea medicamentului! Doane ajuta! O sa schimb si io Vista-ul, asadar.
Camelia, parerea mea e nu atat ca MINT, ci ca inca nu stiu clar ce zic. Si Sarah face la fel. Aseara de exemplu, cand a fost la mama, am intrebat-odaca a fost in parc si mi-a zis ca da, si a fost la an-dan (tobogan) si hinta, or ele nu fusesera afara.
Bic, pari in forma tare buna! Chiar, ce mai face mami al tau? Cum s-a adaptat Sma la intoarcere cu somnicul? Nu ati avut belele?
Tania + Ripley, am strecat aprope tasta Refresh..haidetzi odata cu vesti!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Buna dimineata colectie. La noi in cartier faza cu dormitul cu scandal se ia de la o usa la alta, s-a linistit Sarah si a inceput Titi, in mod absolut identic cu prietena lui, racnaste ca din gura de sarpe sa stau cu el in camera pana adoarme. Faza naspa e ca sta cu ochii beliti ca la viezure sa nu cumva sa ies. Il ia somnul dar se chinuie sa stea cu ochii deschisi sa ma vada daca fac o miscare. din seara asta declar razboi copilului rasfatat si va fi lasat sa schiuaune pana isi revine la sentimente mai bune. Colac peste pupaza George pleaca maine in Delta, si ma lsa cu beleau pe cap.
Ma alatur si eu grupului de suport care asteapata vesti de la Ripley, asa ca Tania fi pe faza cu vestile.
Pusy
mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Azi trebuie sa merg la gradi sa vad ce bani pot stroarce inapoi din 9,5 milioane. Un rahat, presimt...
Vecina, oooooofffffff...hai ca azi ne vedem la o plangere comuna in parc, ca nu mai duc bufnitza nicaieri si sunt de serviciu.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mandyksch spune:
Mesaj primit acum 2 minute:
" Sunt Iris Maria, am 2600 si 50 cm, o voce strong si sunt frumoasa foc! Suntem bine ambele!"
Sanatate multa va dorim, refacere rapida, laptic mult si tot binele din lume.
tania-z spune:
Super-mesaj de la cuscra!!!
Sunt Iris Maria, am 2600 si 50 cm, o voce strong si sunt frumoasa foc! Suntem bine ambele!
Felicitari Delia, sa fiti sanatoase amandoua si sa-ti traiasca frumusetea!!
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
maria_alexia spune:
Felicitari, Ripley !!!
Sa creasca mare si frumoasa Iris Maria, sa va umple tuturor vietile de bucurii! Mamicii ii uram refacere rapida, mult laptic si energie! Iar surioarei mai mari sa aiba mult drag de papusa mica!
Maria & Cristian (22 dec 2005)
ioana_77 spune:
Ura, sa traiasca Iris Maria!
Sa fie sanatoasa si mancacioasa! Mami, sa ai laptic din belsug si sa-ti revii repede!!!
Maria(29.11.2005) si Ioana 35+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07