creme pentru indepartarea cuticulelor

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by manumanu

Gudinde, cred ca era vorba de "stilou"... mie crema cu pricina nu mi s-a parut prea grozava, de altfel de aceea am si deschis topicul... o incercasem deja si nu stiam ca aparuse intre timp altceva.

manumanu,

Eiii ... atunci n-o sa pot zice nimic de gustul metalic de care vorbeste b.nica caci eu astept Mira Complex.

Astept sa primesc produsul sa vad cum e ca tare l-ati laudat pe aici. Sper si la mine sa aiba efectul dorit ca eu sunt tare nemultumita de Cuticle Remover pe care l-am luat de la Mavala. Si m-a mai costat si 29 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si eu , si eu am comandat mira complex, miercuri il primesc, abia astept sa vad ce efect are ... si ce gust are

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

am primit fetelor crema , e f faina, inmoaie calumea cuticulele , inca nu stiu daca nu mai creste , aseara m-am dat prima oara cu ea , dar se vad calumea , nu mai sunt uscate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Eu folosesc crema de unghii de la Hemel si este super buna si pentru unghii si pentru cuticule. Si o mai dau si pe fiica-mea ca i se jupea pielea langa unghii si o ustura groaznic. Pielitele au devenit transparente si s-au micsorat fara sa fac nimic, fara sa imping cu nustiu ce bete sau sa le pilesc. Intelegeti ce spun? M-am dat cu crema si atat. Daca aveti de unde sa va faceti rost, cumparati.

Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Amisa

Eu folosesc crema de unghii de la Hemel si este super buna si pentru unghii si pentru cuticule. Si o mai dau si pe fiica-mea ca i se jupea pielea langa unghii si o ustura groaznic. Pielitele au devenit transparente si s-au micsorat fara sa fac nimic, fara sa imping cu nustiu ce bete sau sa le pilesc. Intelegeti ce spun? M-am dat cu crema si atat. Daca aveti de unde sa va faceti rost, cumparati.

De unde o putem cumpara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

quote:
Originally posted by daniella4

quote:
Originally posted by Amisa

De unde o putem cumpara?

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Nu gasesti produsele Hemel in magazine ci numai prin intermediul unui reprezentant. Daca erai in Iasi incercam sa te ajut, dar nu se poate sa nu gasesti si in Ploiesti pe cineva care se ocupa cu Hemel-ul. Mai intereseaza-te. Poate este cineva aici pe forum.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am facut si eu comanda la avon...toate 3 solutiile: un gel pentru exfoliere cu ceva particule aurii, complexul mira si stiloul respectiv...una trebuie sa fie buna si pentru mine, nu?!!! eram hotarata sa-mi cumpar de la mavala, gudinde noroc ca ai spus ca nu esti multumita de el...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Am vazut pe ca produsele Hemel se pot comanda si pe site-ul lor: www.hemel.ro. Si nu par foarte scumpe... acum depinde cat sunt de bune. Pe vremuri am avut si eu ceva de la ei, o crema pentru lemn... mi-a folosit.

Mergi la inceput

addiana abia astept sa le primesti si sa-mi spui cum actioneaza la tine , gelul ala si stiloul ma intere daca da jos cuticulele
eu mi-am luat crema , da sincer o inmoaie , da nu cade , am tot impins-o eu cu un betisor , ma dau cu ea de 5 zile , poate mai dureaza, dar defapt nu o sa cada de la crema asta

la cuticule cat mai frumoaseee

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ma uit in catalogul Avon la pag 26 si vad asa :
-tratament pt cuticule Mira Complex
-ser exfoliant pt cuticule

nu vad nimic care sa semene catde cat cu "stiloul" despre care vorbiti voi.

Mergi la inceput