creme pentru indepartarea cuticulelor

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Jasmine nu-l vezi pentru ca te uiti in catalogul campaniei 14 / 2007. In catalogul campaniei 13 (in vigoare pana maine cel tarziu) , la pagina 96 apare asa: Tratament pentru cuticule redus la 14.99 ron in loc de 19.99 ron si de asemenea apare semnul ca este pentru ultima data in oferta.
Fuguta la un distribuitor sa-l comanzi pentru ca nu se mai gaseste, daca-l doresti neaparat.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ei, cred ca o sa se mai gaseasca, de obicei in astfel de cazuri schimba ambalajul sau ceva de genul asta... Cel putin asa sper, ca e primul produs care a "produs" efecte la mine pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

deci acest "tratament pt cuticule" e faimosul stilou?

incerc sa fac rost azi de un catalog.

daca-l gasesc,sa-mi comand unul singur?E mic,mare,tine mult?

edit : am vorbit cu 2 reprezentanti Avon care mi-au spus ca deja nu se mai poate face comanda din catalogul campaniei 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Jasmine , in catalog nr.14 la pagina 27 sunt produsele de manichiura
http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/home/home.jsp
ai in dreapta brosura avon, si te poti uita la pag 27
tubul are 15 ml, da se pune putin si cred ca ajunge mult timp.

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Update:
Dupa cum stiti mi-am comandat si eu la recomandarea voastra Miro Complex si am folosit-o de atunci. Vreau sa va multumesc si sa va . Este buna!

b.nica nu am nici un gust metalic de raportat. Dar eu nu am luat stiloul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ma bucur ca-ti place

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Acum sa va vaz! Am citit ieri pe subiectul asta si m-ati convins sa-mi iau si eu faimosul mira complex de la avon. Si am prins si o oferta cu: mira complex, gomaj pentru cuticule si ulei pentru unghii + un portfard cu numai 22 de lei Inca nu am avut timp sa le folosesc dar mi-ar folosi niste instructiuni. Adik voi mai stati cu mainile in apa inainte de a folosi crema?

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Androix,

Nu stau cu mainile in apa deloc. Pur si simplu am folosit crema.

In legatura cu promotia ... ce sa zic: Felicitati! Eu nu prea am noroc la d'astea! Si cand a fost un topic cu pilates am aflat cum se downloadeaza, imprumuta etc .... eu le-am cumparat. Pana la urma parca a mai zis cineva ca a cumparat DVD-urile, da primise cadou o minge. Eu, nici un cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

eu mi-am cumparat cocomango de la alessandro si e bestiala. tine o vesnicie...ca nici nu mai stiu de cand o am(o tin in frigider). e o crema pe care o aplic pe cuti, masez si imping cu betisorul de portocal. si arata superb.bashca ma mai tine efectu o saptamana fara sa fac nimic la ele(nu arata uscate, prafoase). mentionez ca aveam niste cuticule de elefant. puteti cumpara si gelul de exfoliere/inia o pauzare tot de la ei. produsele se gasesc la mag top line (unirii).

gogosel, mamica lui rares-mihai(11.08.2007)

Mergi la inceput