creme pentru indepartarea cuticulelor
Raspunsuri - Pagina 5
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by stefiuta
sper sa nu va deranjeze, dar vreau sa va zic cum procedez eu atunci cand mai mi le aranjez acasa. dupa ce le tai si le pilesc cat vreau eu, iau un betisor cu capetele putin tesite pe care mi l-au dat de la salon si cu/care imping cuticulele.
Si capacelul de la tubulet are varful tesit!
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
gudinde spune:
quote:
Originally posted by rhoneeaquote:
Originally posted by gudindequote:
Originally posted by emma2006quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by andanii
eu nu prea inteleg despre ce vorbiti .... le inmoaie si se taie cu foarfeca, sau le dizolva si cad singure , stergand cu un burete de ex ???? ca daca le tai dupa ce pui crema, atunci care este rostul cremei
asta ma intreb si eu;
pana la urma exista sau nu o astfel de crema,sa o folosim si sa scapam de taiat cuticule la salonul de manichiura?
Prietena mea, la care am vazut efectul solutiei de la Avon si m-a convins, mi-a spus ca ea isi punea f putina crema pe marginea unghiei, o intindea si statea o jum de ora - o ora, dupa care indeparta cuticulele cu instrumentul acela special pentru asa ceva. A folosit doua tuburi si acum nu mai are nevoie sa-si mai taie cuticulele, de un an nu mai are grija lor. Mie mi-au placut unghiile ei.
Instrumentul acela special pt cuticule vine impreuna cu tratamentul Mira complex sau trebuie cumparat separat?
Nu ci numai tubuletu!
Irinalui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Multumesc pt raspuns!
Fetelor,
Fie-va mila si de mine sa nu le comand pe rand. Ce instrument pt indepartarea cuticulelor folositi?
rhoneea spune:
Gudinde instrumentu este in trusa clasica de manichiura.Are la baza un varf taiat in doua cu marginile spre interior.Poti lua si la bucata,nu neaparat trusa.
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
manumanu spune:
mai existau pe vremuri tot la avon seturi cu 3 betisoare din lemn de portocal... eu mi-am luat mai multe si inca mai am... asa ca nu stiu daca mai sunt, dar ar trebui intrebat cand faci comanda. Sunt mai bune decat cele din plastic sau metal.
manumanu spune:
sa precizez: betisorul de lemn de portocal este pentru impingerea cuticulelor si eventual indedpartare (are si un capat mai ascutit), dar trebuie folosit concomitent cu crema sau solutia speciala...
Albi` spune:
Eu habar n-am despre ce produs ziceti voi..
*Mira Complex*? Tub alb, 15 ml., arata ca unul de pasta de dinti, dar crema iese printr-un capat oblic ?
Si ca veni vorba de instrumentele pt manichiura, eu mi-am luat betisoare din lemn (acu' sa nu ma intrebati de care lemn
) de la body shop; tot seturi de cate 3, cu un varf ascutit, care arata ca un creion, iar celalalt capat este taiat oblic, exact ca varful tubului de care ziceam mai sus ![]()
gudinde spune:
b.nica,
Cand primesc produsul o sa-ti comunic daca simt sau nu gustul metalic de care vorbesti.
Dar uitandu-ma mai bine pe site-ul avon am vazut ca exista 2 tratamente pt cuticule: Mira complex si unul care se numeste doar "tratamet pt cuticule" si arata ca un stilou. Tu la Mira complex simti gustul metalic?
manumanu spune:
Gudinde, cred ca era vorba de "stilou"... mie crema cu pricina nu mi s-a parut prea grozava, de altfel de aceea am si deschis topicul... o incercasem deja si nu stiam ca aparuse intre timp altceva.