Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
Zadi spune:
Fetelor azi am reusit sa va enervez, sa va scot din minti, sa dati vina pe mine ca nu am mila. Plecasem de la un subiect cand am scris la amiaza si uite unde s-a ajuns.
Cineva a scis bine - da'ia e forum sa scriem fiecare ce ne doare si ce consideram. Nu am avut intentia sa blamez pe cineva, ba chiar am fost acuzata ca judec (departe de mine asa ceva).
Eu va citesc zilnic, insa pana azi nu am vrut sa intervin decat foarte rar.Azi insa parca a intrat strechea in mine. Scuze!!!
De ce nu am scris mai des? Pentru ca am simtit ca eu sunt mai catolica decat papa in ceea ce priveste alaptatul, alimentatia, educatia, afectivitatea, emotivitatea si alte de astea. O fosta colega chiar mi-a zis:"fata tu esti dusa rau. eu una nu as mai trece prin ce ai trecut tu nici moarta".Si am trecut prin multe...da ce sa faci, stiti ca e o vorba: "nu-i da omului cat poate sa duca". Eu pot foarte mult.
Promit ca voi scrie mai des, fara sa va mai supar.
Ingrid imi spune mami te iubesc. Imi vine sa o mananc nu alta?
Noapte buna.
Zadi
roxanici spune:
Io is de acord cu borcanasele, ce nu imi place este ca nu gasesc f multe variante/combinatii. De ex ptr acum io nu dau cartof lu rares si nici mazare si nici conopida nu dadeam. Majoritatea borcanelelor au una din legumele astea. Nu mai zic de carne..carne de curcan sau vita cand io dau numai de pui. Pe masura ce o sa creasca raresu o sa ne convina toate, deocamdata la legume cam putine am gasit. Sunt incantata de cele cu fructe, sunt multe soiuri si o sa le folosesc pana apar iar fructele proaspete.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elpower spune:
quote:
Originally posted by alionushca
Apropo - propun motiv de cearta - pro si contra borcanele - eu mi-am expus opinia - desi foarte scurt. Chiar acum fac lista cu borcanelele cu legume - care au un continut bun din punct de vedere a lipsei sare, zahar, si restul chestiilor care nu au ce cauta intr-un borcanel pentru copii.
- astept discutii constructive - dar ,, firul rosu,, al discutiei este - ,,eu asa fac...voi nu trebuie sa faceti ca mine,, - asta din cite am inteles este o bucatica de imn al stupului
Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
Alionoooooo, arunca si-n mine cu lista aia de borcanele, ca de grabita ce eram in supermarket sa nu inchida, n-am apucat sa citesc bine si am dat copilei borcanel necorespunzator. Asa ca , fie-ti mila de neuron obosit si chior pe deasupra!
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by roxanici
am uitat intrebarea:
cine mai da cereale in biberon, sau ma rog, daca ati dat asa cand ati introdus cerealele
cate cereale puneti in bibe? si cum faceti, preparati laptele si apoi adaugati cerealele? zguduiti tare tare si gata?
Mi-e mi se pare ca s-au lasat toate la fund si nu stiu daca a mancat ceva raresu, plus ca s-a infundat tetina ca am dat cu una normala (am si cu gauroaica mai mare da m-a zapacit raresu de cap si nu am mai vazut ce am pus)(Io am pus o masura de humana in 180ml de lapte asta ptr ca e prima oara, e bine?)
Hai ca io is tare la teorie da cand vine vb de practica mi-e frica sa fac incercari pe raresu si va mai intreb si pe voi odata.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Si noi am inceput tot cu o masura de cereale pusa direct peste masurile de lapte, turnat apa fierbinte, pus capac+tetina, agitat binr, scos capac, pus restul de apa rece, agitat, si ... gata papa! Si daca cerealele sunt cu lapte, scad o masura de lapte cand adaug una de cereale cu lapte. Sper ca ai priceput ce balmajesc p-aci.
Vazut Teodora, da mie tot ca barbatel imi placa Raresu'.
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
paxela spune:
quote:
Originally posted by martutza
Buna ziua mame "nebune".
Mie drag de Victor cand adoarme la san dar seara, cand laptele e mai putin si mai slab in continut (demonstrat stiintific ca in timpul zilei daca nu t eodihnesti macar 2 ore laptele e mai sarac in proprietati), indiferent ca plang cu sughituri de ciuda tot ii fac 100-120ml lapte praf in completare..si tot se scoala la 3 sa suga si la 6 iar..ca asa vrea muschiu lui.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
martutza cum mai mami sa plangi ca ii dai formula, io dai spre binele lui ( zic eu) asa ca gandeste optimist si nu mai plange starea ta de agitatie si nervozitate se transmite puiului, iar el nu are nici o vina, in loc de lacrimi in fiecare seara la biberon mai bine un zambet si un cantecel puiului mic
am citit si eu asa pe fuga, si mia ramas ochi la postarea martei, draga de ea ce greu este sa simti .... gata ca devin melancolica...cele care au trecut pe aici stiu ce vreau sa zic
in polemici alaptat nealaptat, nu ma bag nu are rost, da as fi alaptat pana la adanci batraneti dar daca nu e nu e si gata
borcanase dau si eu, si nu vad ce ar fi rau aici
iar expresia "asa fac eu...." este si deviza mea
o seara buna
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
karla32 spune:
imi vine sa ma lungesc si sa moooooooooooooooooooooor!
de la ora trei sunt in priza cu Luca! cred ca ma duc sa-mi inchiriez o camera la hotel ca tampitii astia din bloc mi-au imbolnavit copilu' de inima si pe mine de nervi! nu era de ajuns ca mi-au gaurit peretii! vin azi acasa si era un vacarm de nu ma intelegeam sa scot doua vorbe cu bona. ma duc glont la usa vecinilor care stiam ca fac zgomot de 2 luni. iese un nene cu mustata cu o revista in mana.intru tare in el! buna ziua zic! chiar nu puteti sa incetati cu infernul asta? mi-ati gaurit peretii si acum imi gauriti nervii? va rog sa faceti liniste pana la 5! doamna, zice el, eu citeam pe revista asta. de la ora 1 stau degeaba. intrati sa vedeti ca nu dau eu gauri. ma scuzati, inseamna ca nu e de la dv! cobor la vecinul de sub mine! bat cu pumnul in usa! iese un dobitoc! am copil de 6 luni, va rog sa incetati! pai pun aer conditionat. chiar nu puteti sa mai rabdati un pic! nu eu sa rabd, domnule, copilu! el nu stie ce e aia! plec. bineinteles ca nu s-au potolit si picul a durat pana la 6. culc copil la 6,30. dupa 15 minute brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! sa-i ia dracu! Luca urla si tremura, eu am innebunit! s-a facut 8! hai sa culc copilu! mai tata, si s-au pus pe niste sarbe, strigaturi si alte cele pana acum. tot repertoriul de muzica populara l-am ascultat iar baiatul meu s-a zvarcolit si a plans continuu!nu stiu ce se intampla cu lumea asta! sau am innebunit eu?
gata! m-am descarcat!
apropo de baut ceai. Luca m-a speriat! nu conteaza de fapt ca e apa sau ceai, dar bea cam 300 ml in 24 de ore!poate mai mult! plus 7-800 lapte! bea si face pipi! e un balacit. daca nu-i dau nu vrea nici laptele si plange. asa ca...am tras concluzia ca ii este sete cu adevarat! ii vin lacrimi in ochi, cu asa pofta bea!
va pup
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
karla32 spune:
imi vine sa ma lungesc si sa moooooooooooooooooooooor!
de la ora trei sunt in priza cu Luca! cred ca ma duc sa-mi inchiriez o camera la hotel ca tampitii astia din bloc mi-au imbolnavit copilu' de inima si pe mine de nervi! nu era de ajuns ca mi-au gaurit peretii! vin azi acasa si era un vacarm de nu ma intelegeam sa scot doua vorbe cu bona. ma duc glont la usa vecinilor care stiam ca fac zgomot de 2 luni. iese un nene cu mustata cu o revista in mana.intru tare in el! buna ziua zic! chiar nu puteti sa incetati cu infernul asta? mi-ati gaurit peretii si acum imi gauriti nervii? va rog sa faceti liniste pana la 5! doamna, zice el, eu citeam pe revista asta. de la ora 1 stau degeaba. intrati sa vedeti ca nu dau eu gauri. ma scuzati, inseamna ca nu e de la dv! cobor la vecinul de sub mine! bat cu pumnul in usa! iese un dobitoc! am copil de 6 luni, va rog sa incetati! pai pun aer conditionat. chiar nu puteti sa mai rabdati un pic! nu eu sa rabd, domnule, copilu! el nu stie ce e aia! plec. bineinteles ca nu s-au potolit si picul a durat pana la 6. culc copil la 6,30. dupa 15 minute brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! sa-i ia dracu! Luca urla si tremura, eu am innebunit! s-a facut 8! hai sa culc copilu! mai tata, si s-au pus pe niste sarbe, strigaturi si alte cele pana acum. tot repertoriul de muzica populara l-am ascultat iar baiatul meu s-a zvarcolit si a plans continuu!nu stiu ce se intampla cu lumea asta! sau am innebunit eu?
gata! m-am descarcat!
apropo de baut ceai. Luca m-a speriat! nu conteaza de fapt ca e apa sau ceai, dar bea cam 300 ml in 24 de ore!poate mai mult! plus 7-800 lapte! bea si face pipi! e un balacit. daca nu-i dau nu vrea nici laptele si plange. asa ca...am tras concluzia ca ii este sete cu adevarat! ii vin lacrimi in ochi, cu asa pofta bea!
va pup
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
riloasa spune:
Buan fetelor! Sa stiti, ca si Adelyna eu citesc aproape tot ce scrieti, numai ca nu am ce sa sa va zic. Si Mihaita al meu a racit. Este a 2 oara cand este racit, si mai mult suge pentru ca nu vrea sa manance, papa vreo 5-6 lingurite de papa si dupa aceea vrea san. Eu recunosc ca din vina mea a racit pentru ca l-am scos dupa bazin afara si era frig, iar a 2 oara i-a suflat un copil in gurita de cate va ori si mama lui a zis ca are alergie dar era racit de la gradinita. Dar sa stiti ca il tin destul de dezbracat, baie ii fac la 30-32 grade.Febra nu a facut deloc. Eu nu cred ca are importanta ca este alaptat sau nu. Eu nu am racit cu febra din clasa a 8. Atunci am fost foarta rau si am fost internata. De atunci o singura datda am mai avut febra 38, cand eram gravida si mi-a trecut dupa un eferalgan. Eu zic ca, conteaza foarte mult organismul fiecareia si ce mananca. Sotul meu nu mananca fructe deloc si raceste din 2 in 2 luni. Eu sunt o foarte mare mancatoare de mere, probabil ca de aceea nici nu racesc. Iar de copii la fel. Fiecare are imunitatea lui, indiferent daca este alaptat sau nu. In ultimul timp am auzit mai multi copii raciti alaptati, decat cei care papa formula.
Mihaiat al meu nu mai sta decat in brate, dintii nu i-au iesit si este foarte agitat. De papapt, papa cu lingurita, bea cu canita suculet. Mai mult de 25ml, nu bea si papa cam 5 lingurite de mar. Nu pot sa il fortez ca ii vine sa vomite.Si supita papa cam 6 lingurite.
Am facut cateva poze noi. Suntem deja baietel mare, stam in fundisor in masuta de papa.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
karla32 spune:
io n-am trimis de doua ori mesajul! ce naiba, chiar toate sunt cu fundul in sus! cred ca mai bine ma culc. cine stie ce se mai intampla!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
diana_jors spune:
Karla: n-am la indemana listuta cu zilele de nastere, dar... esti nascuta intr-o vineri 13?
Am patit-o si eu cu spartul chiar azi, solutia a fost sa il iau pe alex repede in brate si sa iesim pe scara blocului, unde nu se auzea zgomotul asa de tare. Eventual daca se mai intampla de-astea imbraca-l repede si iesiti putin afara... da, stiu, se da programul peste cap, dar te mai relaxezi si tu...
Asa, si sa ma laud: simt ca fac aquagym Inainte de sedinta de azi (am facut 2 inainte, 1/saptamana) am constatat ca pot sa urc scarile alergand, si fara sa gafai cand ajung sus Pentru mine e o performanta
Diana de Alex (23 aprilie 2007)