Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

hai mai fetelor - cum Hipp are doar cu conopia si mai nu stiu ce - eu am acasa - bostan cu cartof, morcovel cu cartof, morcov singur, legume cu orez - aceste sunt putine exemple - si imi place ff mult compozitia - eu caut cu conopida si nu gaesc, si de ce conopida dupa 8 luni - ea este considerata non-alergica si merge printre primele - sau chiar inceput de diversificare - la mine va merge pe locul 2.

Biscuiti - eu am luat chiar azi de la Heinz - de la 5+

Mai intru azi - da pentru o pauza mica ia uitati ce animal frumos avem noi

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Iunita ,
da' si pastarnacu' da constipatie,
stiu io din experienta,

Mergi la inceput

Aliona, zici ca merge bostan la 6 luni. Ca eu am o jumate in frigider si ma gandeam sa-l fac placinta, dar daca merge ii fac piure lu' asta mica si ne punem pofta'n cui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

Fetili!!!!!!!
tare mi-e dor de voi.ultima data cand am scris pe forum? nici nu mi aduc aminte, de vreo doua luni. caci nu am net tot timpul. acum sunt venita in provincie (in Slatina, parca Adina si tu esti din Slatina sau mama ta sta aici?) la mama si sunt la un bar care are wireless.
nu am nici o sansa sa citesc din urma.
bebele meu mai are 4 zile si face 7 luni. Sta in picioare sprijinit, se ridica singur,plange daca incerc sa il las jos, merge de-a busilea si danseaza (adica se bataie) de cate ori aude muzica.
suntem inca in clubul fotomodelelor cu 6550 g si nu vrem sa papam la biberon sau canuta Avent lapte praf si nici macar cel muls de la san (care e din ce in ce mai putin). prefera sa sufere de foame decat sa papa lapte.
papam mere facute compot cu cereale alternativ cu banana, piure de legume cu carnita la pranz si ¨¨slaf gud¨¨ la borcanel seara , la culcare il pun la san dar sunt sigura ca nu se satura ca nu prea are ce gasi acolo. se trezeste noaptea la 3 sau 4 si apoi dimineata la 7 da trezirea la toata lumea.
de nascut , am nascut prin cezariana ca bebe era pus transversal. altfel as fi ales nastere naturala.
cam atat deocamdata.mai incerc si altadata cum prind netul

Ana mamiica de Rayan (13.03.2007)
http://family.webshots.com/photo/2656999240101784320XhbWkJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bostanul de asemenea se da printre primele legume - este non-alergic si el si foarte folositor

Iunita draga cum de ai timp si de perle - si pe noi sa ne retii din lucru si da m-o mincat in ...data viitoare gasesc cum sa ma tratez

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Karra, io una nu am inteles faza cu ciobita vs supita. Adica daca dau legumele prin razatoare e ciorbita si daca le tai mai mari e supita?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

nici io...glumeam.....da noi supa de ex care o fac ppt noi...pun toate la fiert si iese asa clara zeama si o facem cu galuste sau taietei.... nu stiu exact cum sa zic banuiesc ca si la voi e la fel ca tot ardeal e....in schimb ciorba o facem cu legumele date pe razatoare sau bucati...si asa o mancam...si daca fierb si carnea acolo are aalt gust....nu stiu daca ai inteles ceva da nu am stiu explica mai bini....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
[Adormit copilu'
-seara adoarme in timp ce suge la biberon, dupa ce termina laptele si aude sunetu ala da de doua ori din cap si deschide pliscul sa ii var suzi (e addicted deja). Adoarme la loc. Il pun in pat, intorc pe-o parte si somn usor. Cand nu adoarme il mai tin in pozitia de alaptat o vreme, daca vad ca tot nu are chef de somn, il mai iau la activitati de seara juma de ora dupa care pica singur.
- in timpul zilei, incepe sa tipe sau sa planga daca e f obosit. Il culeg de pe unde e, var suzi in gura, da ochii peste cap si adoarme, asta e varianta simpla. Varianta complicata, iau copilu obosit, var suzi in gura si totusi nu adoarme de obosit ce e. Il pun pe o perna pe picioarele mele si legan de 2 ori si adoarme.
Probabil nu procedez bine dar asa nu am scandal. Cand nu vrea sa adoarma nu il culc si gata. Cand ii e somn cu suzi. Nu stiu cum vom scapa de ea dar momentan e de real ajutor.

idem doar ca eu am facut gresala si doarme cu mine in pat.....

si seara mai nou adoarme in masina...ca iesim la plimbare pe la 6-7 si apoi adoarme in masina...cam juma de ora ne plimbam prin oras....cam asta e la noi cu adormitul....

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput
Mergi la inceput

asa deci! Si acum o noua dilema cum se coserva bostanul? merge la congelator? crud sau fiert?
si ca tot ziceti de conopida, imi iau inima'n dinti si pun si eu.
Da' ceva leacuri minunate pentru constipatie la copii stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by karra80

quote:

Karra, io una nu am inteles faza cu ciobita vs supita. Adica daca dau legumele prin razatoare e ciorbita si daca le tai mai mari e supita?

nici io...glumeam.....da noi supa de ex care o fac ppt noi...pun toate la fiert si iese asa clara zeama si o facem cu galuste sau taietei.... nu stiu exact cum sa zic banuiesc ca si la voi e la fel ca tot ardeal e....in schimb ciorba o facem cu legumele date pe razatoare sau bucati...si asa o mancam...si daca fierb si carnea acolo are aalt gust....nu stiu daca ai inteles ceva da nu am stiu explica mai bini....

Luna 7

am inteles io ceva da credeam ca mi-a scapat v-un ingredient surpriza.

Oricum imi plac toate retetele ce le ziceti voi aici si o sa le fac si io. Ce nu imi place e ca toate se termina cu "pasat/blenduit totul". Adica imi inchipui ca arata asa frumos , cel putin musacaua aia .... dar....tb facut totul un terci.

Mergi la inceput