Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
karra80 spune:
quote:
Originally posted by gabdyd
asa deci! Si acum o noua dilema cum se coserva bostanul? merge la congelator? crud sau fiert?
si ca tot ziceti de conopida, imi iau inima'n dinti si pun si eu.
Da' ceva leacuri minunate pentru constipatie la copii stiti?
Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007
eu i-am luat Lass baby de la farmacie e un sirop si la noi a facut minuni...+ ceai de musetel.....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
diana_jors spune:
Eu stiam ca diferenta intre supa si ciorba sta in acreala (bors, zeama de lamaie, otet...) adica ciorba o acresti si supa nu intr-adevar, in ciorba pun si legumele razuite / taiate marunt ... si eu sunt tot ardeleanca
Iunita:
Patrunjelul eu zic sa il tai de pe lista ca parca era prea aromat... sau nu?
Revin
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Iunita:
Revin
da, da, AFARA cu patrunjelu' ca e f tare la gust si dauneaza grav papilelor gustative. cah
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ane2200 spune:
Iunita - super. Noroc ca sunt singura, si nu se uita nimeni ciudat la mine ca rad.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
alionushca spune:
Pentru constipatie - ajuta para - la noi peste doua ore e gata pampersul
Adormit seara - dupa baita, papa merge in patuc - la mine seara e bucurie - o astept cu nerabdare - Ilinca merge frumos sa faca un somni iar eu ma odihnesc - incep cu un ceai verde.
Ziua dormim - de doua ori - cind vad ca ii este somn - , de regula dupa masa de la 10 si masa de 13-14 - adica noi intii mincam si dupa dormim. O legan si eu pe picioara- cind e foarte obosita si agitata.In ambele cazuri (ziua,noaptea) adomrim cu suzeta - nu am ce face, dar nici nu ma grabesc sa schimb cumva situatia acum.
Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
martutza spune:
Iunita du-te bre si te trateaza...
Roxanici cred ca il iau la un bar ceva de noapte, un streaptease ceva ca daca stau dupa el si la 12 noaptae adoarme...pe probatea.
Aliana ce mai faci draga? Nu ne-am mai auzit de mult?..ce e chestia aia de o mancati seara.?.ca io nu stiu.
Daca va intereseaza ce face Victor acum...dupa ce sa trezit la 16.15...sta pe jos cu jucarele si cu suzi in gura si ma striga...un fel de mah...cam asa..fara sa dea suzi jos din gura.Pana acum a urlat in patul lui si a venit mama sa ma certe ca vine Protectia Copilului peste mine daca mai las copilu sa planga .E nedormit de 6 ore...si parca a baut Red bull de la Iunia de nu doarme...
Mai fac o incercare sa-l iau cu mine in pat sa-l culc...Poate am noroc.
Sa-mi tineti pumnii...
Noapte buna.
Sa nu uit..si noi avem suzi de la 1 luna..deci..suntem cam prieteni de multisor...s-o fi obinuit cu ea? ca in mariaj...o vrea altceva?
Acum il leagana mama pe picioare si el chitaie si face abdomene ca sa nu adoarma...si pufaie...V-am zis ca atunci cand nu-i convine ceva...in special cand vrea in brate..si acum cand nu vrea sa doarma, pufaie ca locomotiva pe nas?
Incerc sa-l filmez sa-l vedeti.Ca smecheru sa prin ca ma distreaza si intai baga unzambet hotz si apoi incepe pufaitul..
Vai mama mea ce smecher de copil am ...ma omoara asta cu fitzele lui.
Noapte buna.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
karra80 spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Eu stiam ca diferenta intre supa si ciorba sta in acreala (bors, zeama de lamaie, otet...) adica ciorba o acresti si supa nu intr-adevar, in ciorba pun si legumele razuite / taiate marunt ... si eu sunt tot ardeleanca
Iunita:
Revin
da asta nu am mai scris ca la winnie nu i-am ac rit-o cu nimik si noi o acrim cu sare de lamaie...nu ne palce borsul....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
martutza spune:
Aliona eu sunt regateanca si nu stiu...nu te supara dar care e bostan si care e bostanel? Si daca bostan e dovleacul de placinta ...cum il prepari? Mersi.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
alionushca spune:
Bostan- e acela care spui tu - pentru placinte - mama mea il coace - e foarte gustos asa - face minuni si in cereale adaugat - este considerat o leguma minune - si - ce este foarte important - oamenii care-l au in gradina nu-i toarna chimicate la radacina - el creste asa unde nimereste. Pina imi aduc de la tara - ii dau de la Hipp - componenta perfecta - doar bostan si apa, si este specificat ca anume bostan copt - adica ei tot ashe il prepara.
Bostanel - este cel verde lunguiet - noi asa ii zicem - corect nu-i corect nu stiu - pai acesta tot este bun pentru inceputl diversificarii - noi cu acesta am si inceput.
Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)