Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, am sunat la DRFRUNZA pt programare la Pop si mi-au zis ca au o madam Popescu dar de Pop nu stiu nimic. Intr-un final am prins la Radulescu Botiga la Medlife pe 21nov.
...sunt dezamagita, casuta dupa care tot tanjeam nu e ok...garajul e permanent inundat (au pb cu canalizarea pe strada), centrala e arsa, instalatia electrica e defecta, imbunatatiirile sunt...de scos (chiar si parchetul a fost umed si are lufturi de 1cm), tre izolata casa...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

clorocalcin eu stiu ca scrie pe prospect ca nu se recomanda.. si eu luam pt alergii
patutz eu ma declar adept de lemn pt ca am inteles ca tarcurile nu sunt pe marimea saltelelor si in plus mizez sa il folosesc si la bebeii ce vor urma si o fi mai trainic
va pup ca a venit sotzul sa ma ia acasa

+21

Tweety

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor va . Eu tot cu nasul in batista sunt. Noroc ca nu ma doare gatul. Stranut, trag de nas si fac ochii miiici, mici.
De cand sunt racita bblusa e mai activa. Uff...poate ii e si ei rau.

Louiza si Miri thx de sfat iubitele mele. Am sunat sotu' cand vine acasa sa'mi cumpere. pana la ora asta am dat tot cu ceai de lamaie si portocale.

Adriana4u, muulta, muuulta sanatate! Nu stiu ce sfat sa iti dau, mai bine iti intrebi doctorul. Inca o data sanatate.

Doculet din aceleasi considerente ca si ale tale si eu m'am gandit ca e mai bine sa luam patut dintr'ala din material.
Ce vreau sa intreb este daca patutul are saltea sau tre' cumparata separat?

22+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Fetele cu dureri de buric,n-are nici o treaba trasul cordonului de catre bebe cu durerea.Cordonul e legat de placenta nu de buricul mamei.Puteti sa va documentati pe net despre asta.Eu am citit ca durerea e cauzata de intinderea pielii.

"Belly button (umbilical) pain is quite common during pregnancy. The abdominal wall is at its thinnest around the navel, and the increased pressure due to pregnancy may cause sensitivity and pain in this area. It is probably harmless and will come and go. If it keeps getting worse, or there is noticeable bulging in that area, see your doctor. "

Poze
Elena
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elena asa ma gandeam si eu, ca nu prea are cum sa ma doara de la trasul de cordon (chiar daca era prins de buric, nu cred ca avea bebe atata putere sa ma traga).

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Shose si Adriana4u, muulta, muulta sanatate. Shose, un paracetamol(nu sinus) ai luat, sau inca nu vrei sa iei pastile, incerci cu naturiste?
Grati.ela la cab.Dr Frunza il gasesti pe Herghelegiu(parca de el intrebasei, nu?), nu pe Pop.

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

fetelor multumesc pt urari. eu nu prea intru pe net caci mi-au zis 2 medici sa stau in pat si sa iau no-spa.asa ca sunt cumintica si intru mai putin, dar pot sa va spun ca suntem destul de bine. se intareste mai putin burtica in ultima vreme
va pup

veronica 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura Dimitris, mersi de aprecieri la adresa motanicii noastre. Intradevar e bucalata. Dr.a zis ca era mai grea cu 250 g decat varsta pe care o avea. E o mancacioasa.
Iar blugii ,intradevar nu sunt pt. gravide, sunt cu talie joasa, cu un nr. mai mare decat port eu de obicei. Si desii am pus 8 kg pana acum, totul e pe burta .Si poate putin de tot pe fata, in rest sunt la fel. Si sunt foarte mandra de asta. Sper sa nu pun prea multa greutate pana la 40 sapt.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Gratiela, imi pare rau ca nu e casa ce va doreati voi.. stiu cum e ca si mie mi-ar placea la casa, dar poate pana creste bebe mai mare facem una la marginea orasului, in Cta inca nu e asa mare problema cu circulatia. oricum, mult noroc in continuare daca va cautati, sa gasiti frumoasa!!

la chestia cu durerile de buric, eu imi dau seama ca ma doare cand ma loveste si ca ma loveste pe aproape. de cordonul lui sa traga sanatos, ca placenta nu o simt!!

o seara placuta sa aveti si va

Monica 27+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by irinouka

gatta, iti pot impruemuta io DVD-ul CSID, daca ai unde sa iti faci o copie. sau pot sa intreb eu pe la munca daca poate cineva sa il copieze (io-s paralela cu zona asta tehnica). da-mi de stire.

irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Irinouk , mercic mult , dar stai linistita , nu vreau sa te deranjez ...si nu sunt atat de disperata sa am acel DVD. Incerc sa mi-l procur pe cel care-l va scoate Dana Nalbaru.Oricum , multumesc mult

26+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput