Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Adryana,

nu stiu nimic de clorocalcin, daca e permis sau nu. eu nici nu am probleme cu alergiile, dar cel mai bine mergi la medicul de familie pentru a vedea daca e o manifestare de alergie.
am citit ca in sarcina pot aparea bubite rosii cu mancarimi, Pupps, sau puppp (e o abreviere), cauta eventual pe internet daca seamana cu ce ai tu. Sunt relativ inofensive, dar nu stiu exact cu ce se trateaza. si vezi daca MF iti poate da trimitere sa faci analize pentru ficat, el poate sa mai dea asa belebe

fata si sa te faci bine!

Monica 27+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

fetelor,ajutati-ma si pe mine,va rog,ca disper deja....alergia asta ma termina psihic,ma mananca toata pielea, m-am umplut de bube rosii,mari,care daca apuc sa le scarpin,imi dau senzatia ca mai bine m-aj jumuli de piele...iau clorocalcin,dar nu trec,ba mai apar inca....
1 - eu stiu ca e permis clorocalcin in sarcina..voi ce stiti?
2- ce alte remedii mai stiti pentru alergii de la mancare?
PLSSSSSSSSSS

Adriana S.

-23sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Asa mancarimi am avut si eu,dar mai la inceputul sarcinii,de-mi venea sa ma scarpin cu furculita(eu nu le-am gasit cauza,am presupus ca de la caldura).Ce m-a ajutat pe mine a fost unguentul Fenistil si o solutie mentolata pe baza de plante preparata la o farmacie naturista.

Iulia 26+ IRIS

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Irinouka da,frumos patut si folositor,ca vorba aia,poate dormi in el pan' la majorat...dar eu ma gandesc ca la anu mi-ar placea sa merg cu bb la mare si nu vad cum as transporta ditamai patutu,iar la vrianta de-a dormi in pat cu noi la hotel nici nu ma gandesc...ca se-nvata cu dormitu cu mami si tati si-apoi nu mai scapam...

Monica mersi de pont,dar ce sa-ti spun..n-am explorer-u...

Iulia 26+ IRIS

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut la toate zuzele !

In primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru frumoasele urari.... A fost o sarbatorire frumoasa , in familie cu parinti , bunici ,socri , cumnati ...cum spuneam , cu catzel si cu purcel. Ne-am simtit bine , am mancat tort , am baut sampanie ( un picutz mic de tot ) si bineanteles ca principalul subiect de discutie a fost pitika...este prima nepotzica atat in fam. mea cat si in cea a sotzului si este f.f.f. asteptata de toata lumea. Sa vedeti cum incepusera bunicile sa se certe pe motiv care s-o creasca , care are coditii mai bune , in fine ...argumente si contraargumente. Pe mine ma distra la culme , mai ales ca stiu ca n-o va creste niciuna...cel putin 2 ani , singurii care o vor creste vor fi mami si tati.Am primit flori , bomboane si un inelush frumos de la tati

Veronicka si Teo2rina , , sa fitzi sanatoase , sa aveti sarcini usoare si bebei frumosi si papaciosi !

Monica Doc ,si mie mi s-a intamplat ca pe parcursul unei zile , de dimineatza pana seara sa am o oscilatie de greutate de 5 Kg ( in plus ). E adevarat ca retineam f. mult lichid si beam foarte mult...in perioada aia de canicula din iunie.

Gina M , felicitari pt decizia luata sa nu renuntati la numele ales micutzului , asa cum zicea si alta fata , este numai copilul vostru si numai voi aveti dreptul sa va spuneti cuvantul in privinta numelui ...
Mai am o intrebare la tine...ce diferenta este intre bouncer si glider , ca mie mi se pare ca amandoua arata cam la fel. Da' se poate ca eu sa fiu un pic mai

Lala D si Natalia , imi pare atat de rau pt puiutii vostri care sufera...aveti grija de ei . Lala D , nu ne-ai mai spus ce-ati facut cu alergia aia care iesise pe urechiuse, parca micutul tau avea problema asta , nu-i asa?

Fetele cu arsuri ...incercati sa beti o jumatate de pahar cu apa calda in care ati stors o felie mare de lamaie.Se zice ca sucul de lamaie face reactie bazica cu acidul clorhidric din stomac ...am mai scris asta , la mine functioneaza acest remediu si sunt curioasa daca merge si la voi.

26+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Luiza cu placere
Adriana asta e pruritul de sarcina. AM inteles ca unsul cu ulei de masline mai calmeaza mancarimile. Sper sa reusesti sa scapi de chestia asta asa de neplacuta.
Iulia si eu pana acum ceva vreme ma uitam numai dupa patuturi din lemn, dar ma gandesc la acelasi lucru ca si tine: merg cu bebe pe undeva sau il duc la bunici, iau si patutul cu mine Oricum pe la 2 ani as vrea sa-i fac mobila de camera cu paturi supraetajate (am vazut la o prietena, e super).

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hai ca eu am acum limbaritza....

Despre patutzuri....eu sunt pentru cele din lemn...m-am interesat pe la Baby Expo si am aflat ca piticii pot dormi in tzarc pana pe la 9 Kg ( aprox.6 luni ) , dupa care tzarcul se poate folosi numai pt. joaca . La 6 luni mi se pare cam devreme sa pui copilul sa doarma intr-un pat fara protectii laterale si oricum o sa trebuiasca patut de lemn .
In plus , cica partile metalice ale tzarcului n-ar fi chiar OK pt bebei , nu stiu exact motivul ...ceva legat de campul elecrostatic.
Noi vom lua patutz de lemn si un tzarc din acela patrat , pliabil si portabil, fara suport pt saltea.

Eu nu mai gasesc CSID cu DVD ...
Am vazut la TV ca se lanseaza pe 23 oct. un DVD facut de Dana Nalbaru cu fetitza ei , in colaborare cu mai multi pediatri , ginecologi si psihologi . In promo spunea ca vom putea "pe viu" o gramada de operatiuni gen ingrijire buricutz , ingrijire zone genitale , urechiuse , alaptat , diversificare papa , s.a.m.d. Pare interesant...am sa urmaresc sa mi-l iau . Din pacate nu au spus unde se lanseaza , ci numai ca ar fi vorba de un magazin mare...

26+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gatta, iti pot impruemuta io DVD-ul CSID, daca ai unde sa iti faci o copie. sau pot sa intreb eu pe la munca daca poate cineva sa il copieze (io-s paralela cu zona asta tehnica). da-mi de stire.

irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Piticul este muuult mai bine , multumesc mult pentru urari .
Sper sa avem o noapte linistita si de miercuri sa mearga la scoala si antrenamente .

Gatta , bubitele alea au cedat in ziua aceia , au fost o reactie alergica la acea crema cu cortizon cred .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Gatta ma bucur ca ai petrecut un WE asa frumos in compania familiei si-ti doresc muuuuuulte astfel de aniversari(dar fara caine,purcel..) Iar apoi trebuie sa te contrazic,patuturile pliante sunt recomandate in general copiilor intre 0 si 4 ani.Desi mie imi plac foarte mult cele de lemn am ajuns la concluzia ca e mai eficient unul tip tarc din mai multe motive:cand nu-l vom mai folosi se poate depozita fara a ocupa mult spatiu,il putem lua oriunde cu noi,nu mai trebuie cumparate laterale pt patut,daca bb pica nu se loveste...s.a.m.d.Referitor la campul electric care s-ar forma din cauza metalului din care-i facut patutu am auzit si eu fel de fel...cam asta e parerea mea in ceea ce priveste discutia pat de lemn versus pat-tarc

Iulia 26+ IRIS

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Despre patut:
- la pitic eu am avut ambele variante si de lemn si mobil

De la 0 la 8 luni a dormit in cel de lemn si a fost ok deoarece barele de lemn l-au ajutat foarte mult sa se ridice . Bogdan la 7 luni dadea ture patului in picioare , la 8 luni si jumatate mergea bine tinandu-se de perete sau chiar si singur.

De la 8 luni de cand a sarit efectiv din pat l-am mutat in cel mobil in care nu putea sa excaladeze asa bine si a dormit in el pana la aproximativ un an si o luna cand l-am mutat in pat de o persoana cu aparatori.

Patutul mobil a fost carat cu noi in toate concediile pana la 2 ani .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput