Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
fetelor, am sunat la DRFRUNZA pt programare la Pop si mi-au zis ca au o madam Popescu dar de Pop nu stiu nimic. Intr-un final am prins la Radulescu Botiga la Medlife pe 21nov.
...sunt dezamagita, casuta dupa care tot tanjeam nu e ok...garajul e permanent inundat (au pb cu canalizarea pe strada), centrala e arsa, instalatia electrica e defecta, imbunatatiirile sunt...de scos (chiar si parchetul a fost umed si are lufturi de 1cm), tre izolata casa...23+
Gratiela , tu ai intrebat unde mai presteaza Herghelegiu , nu Pop ...de-aia Nemary ti-a dat datele de contact de la Clinica Dr. Frunza . Pop nu are nicio leg. cu aceasta clinica si , din cate stiu eu , nu presteaza decat la Diagnozis si acolo are programari facute pana in ian.2008
26+ cu Sara - Eliza 
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irlandeza spune:
Darene, in legatura cu colostru...nu-ti face probleme, mie mi-a aparut de la 4 luni si e din ce in ce mai des. Asta-i semn bun, o sa fim "laptoase"![]()
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
27+
grati.ela spune:
Scuuuze! M-am senilizat! Da, era vorba de Herghelegiu...batranetea...deh! iarna nu-i ca vara!
23+
LaLa_20 spune:
fetele care va pricepeti spuneti-mi si mie cum e cu lungimea colului...acum 4 saptamani era 3,4 si acum e 3 doctora a zis ca nu prea e de bine...help..me 
si cu IR cum nu scrie decat IR 0,60...e bine sau nu?
Cea mai optimista gravidutza!
22+ 
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
sweetgys spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
fetelor,ajutati-ma si pe mine,va rog,ca disper deja....alergia asta ma termina psihic,ma mananca toata pielea, m-am umplut de bube rosii,mari,care daca apuc sa le scarpin,imi dau senzatia ca mai bine m-aj jumuli de piele...iau clorocalcin,dar nu trec,ba mai apar inca....
1 - eu stiu ca e permis clorocalcin in sarcina..voi ce stiti?
2- ce alte remedii mai stiti pentru alergii de la mancare?
PLSSSSSSSSSS
Adriana S.
Scumpa mea si eu am aceiasi problema, insa nu prea vad nici un remediu, plus ca nu cred ca sunt de la mancare pt ca am tot fost atenta ce mananc si tot apar. Acum cateva zile amm crezut ca in sfarsit am scapat dar azi iar au aparut cateva pe picioare. Si eu sunt disperata, dar....Am incercat pt calmarea mancarimii cu acea PASTA ALBA MENTOLATA din farmacie, dar are evect doar de moment. O alta crema care mi s-a parut ca are cat de cat efect este CREMA DE GALBENELE. Incearca si tu....
Oricum daca le dai de cap te rog anunta-ma si pe mine!
-23sapt-BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Gya
22+
Vanessa Mariain burtica la mami
cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA
poze
irlandeza spune:
Viezurila,
, am o mancacioasa.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
27+
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, si eu la semnat condicutza.
Azi noapte astmul meu mi-a facut figuri destul de rau, oricum doua saptamani de praf si mizerie am rezistat eroic dar aseara s-a declansat problema, nu am intrat in criza doar in faza incipienta dar destul cat sa ma sperii zdravan. Asa tare m-am speriat ca am inceput sa plang de frica si nu ma mai opream din plans, al meu disperat nu stia ce sa imi mai faca. Pe urma am ajuns la birou, m-am enervat zdravan cum scrie la carte, m-am certat cu doua colege pe probleme e serviciu si mi-a prins bine ca am uitat de astm ![]()
Azi mi-am depus cererea de concediu, mai aveam doua zile restanta, pentru joi si vineri si de pe 15 oct intru in prenatal, maine merg la dr. de fam sa imi dea concediul.
Nu mai stiu cine spunea ca are damblaua cu salteaua de nuca de cocos, si eu vreau tot din aia, neaprat. Cred ca saptamana asta iau patut si un rand de lenjerie, de fapt il aleg eu si mi-l plateste o prietena de-a mea cadou din partea ei pt bebicul meu drag.
Gatta si eu am vrut sa o intreb pe Gina care e diferenta intre cele doua ca si pt mine pareau acelasi lucru... balansoar... asa ca nu esti singura care nu stie, stai linistita.
Laura Ioana, si eu mi-am descarcat deja primele 2 episoade din seria III Prison Break dar nu am apucat sa le vad, am spus sa termin casa, sa intru in concediu si dupa aia savurez si prison Break si Grey's Anatomy pe care mi le va aduce Doculet.
Mie imi creste burta de la o zi la alta, si tot in fata pleaca, deja ma sperii cand ma privesc dintr-o parte. Abia astept sa merg la dr pe 23 oct sa vad ce mai face puiul meu mare!
La multi ani pt sarbatorite!!!! 
Pt cele bolnavioare, Shose si Adryana, pupici multi!
Pup toate fetele, nu va suparati ca nu va pomenesc pe toate, deh, neuronu'....
Pupici,
Angelique
28+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
miri_mik spune:
fetelor, da scrieti de nu mai respirati intre timp?:)
am recitit cat am putut de constiincios ce ati citit. dar nu prea ma tin balamalele. e bine, grozav de bine la scoala, dar si obositor. eh, s-au dus tineretile:) in comparatie cu fatsele de la curs... eu sunt relicva:)
am retinut doua teme:
Patul, noi am avut de lemn cu gratii. inconvenientul ar fi ca daca doarme fara sac de dormit, adica cu plapumita, sau vara, ii intrau piciorusele printre gratii si tipa, de grasun ce era, c anu putea sa si le retraga. in rest, numai de bine. trei nivele de inaltare, margine culisanta. si cum zicea una dintre fete, a invatat sa se tina bine pe picioruse sprijinindu-sa de gratii.
avem insa si pat de voiaj. desi nu l-am folosit decat de vreo doua ori, pt ca de cate ori plecam undeva, cerem la hotel pat pt bebe sau daca nu, in ro, de ex, avem un patut de imprumut. avem si tarc. tot cu 3 nivele, mai patratos si mai spatios, unde bruno s-a jucat bine mersi in siguranta pana la un an. deci... le-am facut pe toate:)
sweetgys, am cam panicat cand am vazut ce ai scris pe net. si totusi... am citit prospectul meu. nu scrie absolut nimic referitor la sarcina, ba chiar exista un dozaj pentru copii. in plus, medicul care mi l-a prescris e o fosta ginecoloaga care s-a reprofilat pe homeopatie-fitoterapie si acupunctura. nimic din ce mi-a zis pana acum nu mi-a daunat. si am luat si eu mucococcinum, a luat si bruno si ia si sotul, preventiv. ca daca ne maia duce bruno ceva aiurea d ela gradi...
anjelik... of mama, panica asta o sa ne vina de hac intr-o zi! mie sigur, cu glicemiile lui peste. o sa scriu un roman intr-o zi, pe bunelea: "sa supravietuiesti unei sarcini acre:))) reguli de igiena alimentara:)))".
acu ma doare capul de nush ce bai am. probabil tot glicemia. ma duc sa fac o baaaaaaaaaaaaaaaaaie si pe urma ma pun sa repet pentru scoala pe maine:) hihihi, scolarita d emine
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Ereena spune:
Fetelor , celor care va plac patuturile de lemn , intrati la ikea , mie imi plac multe lucruri de la ei si au preturi super ok.Au si lenjerii, saltelute.Pt a nu se lovi de grilaje exista aparatoare ca niste pilote. Eu sigur de acolo am sa il iau.
Apropos de medici si medicamente astazi am avut o rafuiala cu doctorita mea de fam . M-am documentat despre toate medicamentele, mai nou am invatat si listele de a zis asta sa ma angajeze la ea, dupa ce am iesit am trantit usa, a iesit dupa mine , eu tipam , ea tipa ,pana la urma mi-a dat retele , pt ca legal am dreptul . Si maine mai am o repriza pt ca pe cele 100% mi le-a dat 90%, no-spa a zis ca nu e si e pe lista ,deci astazi nu am avut temele bine facute,dar si maine e o zi ![]()
.
Daca aveti ceva intrebari in legatura cu subiectul va stau la dispozitie dar maine pt ca asta noapte bb a fost asa agitat ca pana la 2 nu a vrut sa doarma si sunt franta.
Va pup sa aveti o noapte linistita
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
nemary spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20fetele care va pricepeti spuneti-mi si mie cum e cu lungimea colului...acum 4 saptamani era 3,4 si acum e 3 doctora a zis ca nu prea e de bine...help..me
si cu IR cum nu scrie decat IR 0,60...e bine sau nu?
Cea mai optimista gravidutza!22+
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
al meu ese de 3.6 si doc mi-a dat medical si repaus total la pat. doc ta ce spune? parerea mea este sa incerci sa te odihnesti cat mai mult si sa nu faci niciun fel de efort.
Mari
23+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.