Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor,

multumesc mult ptr sfaturi! asa voi face .. voi merge acasa dupa ce scap de la serviciu, voi scurge zeama si pun din nou apa, apoi le dau in fiert .. voi repeta operatiunea de cateva ori!

sar-mana mult!

pupici

PS: alta data nici ca mai fac .. prefer sa iau de la mama sau de la soacra ..

27 probabil Karla Maria

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ellenuta, nu schimba apa ... hai, poate sa arunci jumatate din ea si sa adaugi apa proaspata...dar, daca schimbi apa, sarmalele nu vor mai avea nici un gust.
Incearca metoda cu cartoful..iti garantez ca merge trucul.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Shobo la multi ani sa fi sanatoasa si sa ai un bb sanatos si frumos.

Miri nastere usoara prietenei tale si sa aibe un bb sanatos.

Fetelor vad ca tot vb de col, nici mie nu mi-a zis dr nimic de col asa ca habar nu am cum e, mai bine nici nu o intreb decat sa ma ingrijorez, banuiesc ca daca ar fi ceva prob mi-ar spune.

Pupici

cum creste
Carmen 23 + David Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Viezurila caruciorul are aproximativ 130 cm lungime si 70 cm latime (desfacut).

23+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey,

ma gandeam eu ca raman sarmalele fara gust daca arunc apa dar n-am spus nimic .. o sa mai completez si o sa pun un cartof, doi, trei in oala la fiert!

sar-mana ptr sfaturi!

sunteti super dulci!

27 probabil Karla Maria

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

raca saru' mana scuze ca te-am batut la cap dar asa e cu dragostea la prima vedere

fetele voi aveti probleme cu dresurile? adica mi-am luat cu o marire mai mare sa nu ma stranga sus dar nu mai rezist mi-e ca marime prea mare nu mai sta intins pe picior.. si imi place sa merg in fuste/ sarafane voi ce solutie propuneti?

+21

Tweety

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Elena asa ma gandeam si eu, ca nu prea are cum sa ma doara de la trasul de cordon (chiar daca era prins de buric, nu cred ca avea bebe atata putere sa ma traga).

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Laurici ba are bb putere sa traga si at doare ca naiba,mai bine zis parca inteapa asa

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Hello, hello fetelor !!
Duminica am stat toata ziua in pat sa ma odihnesc dupa ziua de sambata... A fost perfect, m-am jucat sapiento si piticot cu copilul. Ieri dupa ce am ajuns acasa am avut o "sesiune" de colorat si citit povesti cu dimitrakis. Imi reprosez de multe ori ca luata cu serviciul si acasa cu treburile gospodaresti nu imi fac timp sa stau doar eu cu baiatul meu... Mi-am propus sa remediez situatia si chiar o sa o fac!!! So, ma iertati ca am lasat internetul 2 zile pentru a sta cu copilul....

LA MULTI ANI VERONIKA SI SHOBO !!!! Sa fiti snatoase si sa aveti parte de tot binele din lume !!!!

Lala, Natalia, ce mai fac puiutii vostri? S-au facut bine? Sanatate multa!!

Viezurila, eu cand eram gravida cu dimitris aveam dresuri speciale de gravida. Imi veneau peste burtica si erau super buni. Acum, am intrebat in doua magazine (insa nu speciale de gravide...) si nu am gasit... Si eu ma imbrac in fuste si sarafane dar imi tin dressurile sub burtica. Deocamdata mi-e bine asa.

Louiza, super week-end ai avut...sa pui fotografii sa le vedem si noi.

Eu vineri am avut programare la CMU si din pacate dr. Badiu nu a putut sa vina ca era bolnav si a trebuit sa sun sa ma reprogramez... Si aflu acum cand am vorbit cu el la telefon ca trebuie sa ma duc joi in ambulatoriu ca Spitalul Universitar... Fetele care veti naste la Universitar ati mai fost in ambulatoriu ? Cum se procedeaza?
Mi+amintesc de pe vremea primei sarcini ca era o aglomeratie cumplita....

Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Oki ,fetele... am promis povestea prietenei mele. /desi nu prea simt ca am inspiratie scriitoriceasca, la cum ma simt, i'll do my best.

Miercuri am sunat-o sa vad ce mai face, cum se simte. Avea dureri de burtca. I-am spus sa stea in patuc si, daca nu mai poate, sa mearga la spital.A ramas ca ma va suna , daca ceva se intampla,ca sa fiu la curent.
A asteptat pana Joi, cand avea programare , dupa-amiaza. A mers,i s-a facut un control vaginal destul de brutal dupa cuma spus ea... afland ca avea dilatatie 2 . Au trimis-o acasa, spunandu-i ca nu va naste pana pe Duminica.
Au mers la cina, la un restaurant, iar pe seara, in jurul orei 7 deja avea dureri de nesuportat. Au sunat la spital, dar cei de-acolo i-au spus sa stea acasa, sa faca alee... si doar cand are contractii la 3-4-5 minute sa vina la Spital.
Saracuta, a incercat sa indure cat a putut, dar deja la ora 8 pm nu mai putea,pur si simplu tipa de durere, asa ca si-a luat sotul de-o aripa s-au urcat in masina si directia Spital.
In masina pe drum, a vomitat. In Spital, in lift, i s-a rupt apa.Cum-necum, s-a dus la baie si si-a facut un dus rapid.
Au fost bagati intr-o camera, o asistenta a aparut, a controlat-o iarasi vaginal, dilatatie 2, le-a spus ca revine si...dusa a fost. A stat asa vreo jumatate de ora cand, o alta asistenta a aparut. Irina le-a cerut ceva , un anestezic, orice... insa raspunsul venit a fost ca nu se poate,caci bebele doarme.
La un moment dat, din cauza durerii si a stresului, a vomitat din nou...fapt care, crede..a dus la trezirea lui bebe si astfel la posibilitatea montarii epiduralei.Insa... aceatsa nu s-a intampalt. I-au pus o perfuzie si i s-a spus ca i se va da un somnifer..pentru a putea dormi cateva ore. N-a dormit...era constienta de tot ce se petrecea in jurul ei, auzea tot ce se discuta,desi avea ochii inchisi.
Dupa ce somniferul a trecut, au controlat-o din nou..dilatatie 2. La vreo jumatate de ora... dilatatie 5.Au venit cu o ramada de hartii, sa le completeze, sa le semneze,etc, etc. Saraca, nu mai stia de ea, iar ei nu s-au atins de ea pana n-a terminat de semnat toate hartiile....printre care i se cerea (adresa, nr de telefon,etc....chestii care ar fi trebuit deja sa fie in dosarul ei, doar a mers la ei pe toata perioada sarcinii). Dupa ce-a semnat, au venit sa-i spuna ca...montand epidurala, exista riscul sa-i atinga vreun nerv;exista riscul sa ramana paralizat,exista riscul sa... Alooo!!!!!! Femeia e in durerile facerii!!!! Poate sa existe orice risc!!! Monteaza epidurala aia o data!!!!
Finally, au montat epidurala, care dupa spusele Irinei a durat cam o ora...apoi efectul a trecut.
Nastera in sine a fost si ea o experienta de neuitat. A avut noroc doar cu una dintre asistente, care o tot incuraja, care i-a explicat cum sa impinga si ce trebuie sa faca, care n-a lasat-o sa..se lase pagubasa.
A nascut la 3dimineata.S-a rupt. Nici macar o epiziotomie nu i-au facut. Au lasat-o sa treaca prin toate durerile posibile, fara sa intervina.Doctorita a aparut abia spre sfarsit, nu i-a pasat.

Eu una, am ramas cu un gust foarte amar in gura. Si sincer, daca eram in sala de nasteri, in locul sotului ei, le luam la bataie pe toate. Cum adica, in ziua de azi, cand avem atatea cunostinte si aparatura,femeile tot mai trec prin experiente atat de neplacute???? Cum Doamne iarta-ma, dupa o astfel de experienta ti-ai mai dori sa dai naster din nou...desi.. iubesti copiii si ai vrea o familie mare????
Imi cer scuze, dar eu sunt foarte razvratita.

Va pupic si va doresc sarcini si nasteri usoare, la fel cum imi doresc si mie.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

In momente ca astea parca ma bucur putin ca mi se face cezariana.

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput