Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey,

te inteleg perfect .. parca pe masura ce trec saptamanile, devin tot mai irascibila .. nu-mi mai convine nimic, noaptea abia ma intorc de pe-o parte pe alta (dureri de spate) ..

unde mai pui ca azi-noapte n-am putut dormi pentru ca am facut niste sarmale si a fost varza cam sarata .. in consecinta .. au iesit cam sarate .. Doamne ce m-am mai zvarcolit .. tot ma gandeam ce sa le fac .. azi dimineata vazandu-ma sotzu' cu nervi, mi-a spus .. lasa mitzi ca facem mamaliga fara sare, punem si smantana si se dreg .. of .. probleme de femeie gravida.

pupici si cheer up .. asta ca sa nu scriu un celebru citat din legile lui Murphy ..

27 probabil Karla Maria

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Si eu pe aici in pauza de odihna,ma enerveaza ca trebuie sa ma aplec,sa imping de canapele.
Cornilia sper sa treci peste perioada asta nefasta.Si pe mine ma apuca cateodata depresia dar imi trece repede,incep sa ma gandesc la lucrurile bune din viata.
Gugu nu te enerva,aici doar la ultimul eco mi-a scris pe raport ca am colul inchis dar nu a scris si cat de lung era.Oricum nici eu nu am intrebat.Data viitoare o sa specific ca vreau masurarea colului sa vedem ce-or zice mai ales ca o sa fac eco la maternitate.
Nu am facut pana acum control inauntru si nici nu imi doresc sa fac pana in mom nasterii.
Honey imi pare rau ca te simti rau si iti doresc insanatosire grabnica.

Pe mine m-a apucat un somnic...dar mai am ceva lucruri de facut ca nu vreau sa-l las pe sot sa faca prea mult ca oricum vine cam tarziu si nu o sa aiba timp.

Poze
Elena
28+

Mergi la inceput

fetelor,

IMI CER SCUZE PTR MESAJUL TRIMIS DE MAI MULTE ORI .. SITUL S-A BLOCAT .. MI-A DAT UN MESAJ DE TIME-OUT SI AM CREZUT CA NU A FOST TRIMIS .. AM APASAT PE TRIMITE DE MAI MULTE ORI ...

SORRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ...

27 probabil Karla maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Gugu da, am comandat direct la distribuitor modelul Explorer numai ca nu ala albastru cu flori ci unul portocaliu cu gri inchis. Am pus si poze la un mom dat. Daca vrei iti dau linkul din nou sa le vezi.

23+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

fetelor,

IMI CER SCUZE PTR MESAJUL TRIMIS DE MAI MULTE ORI .. SITUL S-A BLOCAT .. MI-A DAT UN MESAJ DE TIME-OUT SI AM CREZUT CA NU A FOST TRIMIS .. AM APASAT PE TRIMITE DE MAI MULTE ORI ...

SORRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ...

27 probabil Karla maria

Ellenuta, daca mai face site-ul asa tu poti sterge mesajele tale, ai deasupra mesajului un sir de iconite printre care una cu delete..
si nu te supara pe sarmale, se dreg ele cumva!!
Monica 27+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna zuzici!

Suntem si noi in trecere pe aici. Iar nu mai am timp prea mult ca sa va scriu... Suntem in renovari acasa, sotul este mai nervos decat mine care sunt gravida, la job am ff mult de lucru. Minuni de-astea...

Nu am o stare de spirit prea buna desi ar trebui sa am. Ma bucur insa ca puii imi sunt bine. Asta este cel mai important pana la urma.

Nu am apucat sa mai citesc ce ati mai scris dar sper ca macar voi sa fiti mai bine decat mine.

Va pupacesc si sper ca sa imi fac timp sa va citesc totusi.

Aaaaa...azi intru in saptamana 30 de sarcina. Doamne, ce repede trece timpul... Incredibil!

Alina 30+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

docdecap,

saru-mana ptr sfat .. am sters deja mesajele in plus .. in fiecare zi invat cate ceva nou ..

cat despre sarmale .. s-or drege cu mamaliga fara sare si smantana .. sper .. daca nu .. asta e .. facem altele! si pana atunci, mananc o portie de la restaurant sa-mi fac pofta ..

pupici

27 probabil Karla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

raca rogu-te zi-mi si mie dimensiunile la caruciorul Explorer ca nu mi-au raspuns la intrebarea asta distribuitorii si ma intereseaza sa intre in liftul blocului
honey insanatosire grabinca

eu slava Domnului n-am treaba cu somnul as dormi oricat oricunde.. cred ca nici pe Tweety nu l-as simti ca mi-s mai zuza nici pe sotz nu il aud cum sforaie si cica sforaie de nu' numa

ellenuta si eu mi-a mai bubulina dar la sarmale nu ma bag.. iau de la mama sau de la soacra eventual nefierte, le pun la congelator si le fierb cand vreau eu si cum vreau eu.. las ca le dregi tu!

+21

Tweety

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ellenuta, cu sarmalele incearca sa le fierbi in mai multa apa, dupa ce au dat in fiert varsa apa, apoi inca o dat in alta apa asa se mai desareaza daca tot vrei sa le arunci nu pierzi nimic

Louiza 25s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ellenuta, pentru sarmale... daca deja le-ai terminat de facut, ...curata un artof, mai adauga niste apa, si pune-le la fiert din nou, pentru 5-10 minute. Cartoful absoarbe excesul de sare. Trucul asta e bun la orice fel de mancare, cand scapati prea multa sare. Un cartof, in timp ce fierbe.
Mamaliga fara sare nu-i o idee...n-o sa va placa.Pofta mare.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+

Mergi la inceput