Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
laura_dimitris spune:
Honey, of, of prin ce a trebuit sa treaca prietena ta... Din pacate astfel de intamplari au loc.... Prietena ta a nascut in germania ? Adica, vreau sa intreb... se intampla asa ceva in germania ????
Revin, am identificat fetele ce nasc la universitar... Lala, Alinatudor si nemary,... ati fost in ambulatoriu ? Cum trebuie sa procedez? Pls. help me !!
Laura 22+
beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
honey79 spune:
Da, Ereena. A cerut si ea saracuta, dar i s-a spus NU.
Laura nu a nascut cu nemtii, dar da... a nascut in Germania....la Spitalul Militar American.
Eu am plecat de la ei, chiar inainte de a afla ca vom pleca si din Germania curand....tocmai pentru ca nu am fost multumita si nu mi s-a parut ca sunt buni profesionisti.
Ma rog, poate ca sunt referitor la ranile soldatilor, caci sunt adusi aici soldati raniti peste tot in lume: Iraq,Korea,Afganistan....dar nu si pe sectorul maternitate.Cel putin eu asta am avut impresia, iar ceea ce s-a intamplat cu Irina imi da parca dreptate, desi n-as fi vrut.
Eu sper ca atunci cand vom ajunge in Texas, sa am noroc si sa gasesc un medic bun,cu care normal, am sa vorbesc de la inceput ce si cum.
Nu avem ce face decat sa mergem inainte, sa ne rugam la Doamne-Doamne ca ne va fi alaturi si ca totul va fi bine.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 21+
darene spune:
Anca sa nu te superi...eu am vazut "In the womb" unde arata ca bebe poate sa apuce cordonul si sa se joace cu el,chiar si sa-l stranga dar ca nu are putere sa-l stranga prea tare incat sa opreasca alimentarea prin el.Asa ca imi inchipui ca nu poate sa traga atat de tare incat sa o doara pe mami;e si destul de lung.Si in plus la nastere eliminam si placenta si din cate am inteles nu simtim durere cand are loc acest lucru.Apoi am citit vreo 5 min pe net ieri despre durerea de buric la gravide si nu am gasit nicaieri ca ar fi din cauza trasului de cordon .
Poze
Elena28+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Elena nu ma supar mama ,eu spun ce am mai auzit si eu si ce am simtit,acum nu stiu exact daca durerile erau ca ma tragea asta mica de buric sau din alta cauza.
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Ereena spune:
vreuna din voi o sa nasca la Giulesti? Eu am fost internata si saloanele sunt cat de cat ok dar eram curioasa la mamici cum este.
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena spune:
Normal sau cezriana?Am inteles de la o clienta care a nascut acolo cu Puia ca saloanele pt bb sunt frumoase si curate .Eu am fost in B1 , nu-i rau , dar am vazut ca unle saloane sunt renovate altele nu . Pt bb nu ma ingrijorez ca e ok
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Ereena,
Si eu nasc la Giulesti; salaoanele nu au cine stie ce confort (deh, saloane de spital vechi) dar dr. sunt buni.
Asta a fost motivul pentru care am ales (de la inceputuri) Giulestiu-ul.
Roxana 27+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
darene spune:
Honey ce a indurat prietena ta!In momentele alea numai de completat acte nu-ti arde.
Eu am decis sa am o nastere complet naturala,fara epidurala,somnifere sau masca de oxigen.Mi-e groaza de forceps,sa nu pateasca baiatul meu ceva.Oricum am inteles ca le trebuie permisiunea mea ca sa foloseasca forcepsul.Daca e ceva poate sa ma bage repede la cezariana.
Poze
Elena28+
gugushtiuc spune:
Dca se apropie careva de mine si de bebe cu forcepsul, II SPARG FATZA!!!
GUGU 28+
Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic