Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 4
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by Victo
a_anca..pai eu m-am lamurit su sensiblu-ul..cam toate sunt scumpe acolo..galactogil asta in ce forma e?
la cosmetice tot pendulez..klorane..sau mustela...
35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
Galactogil este sub forma de granule care fie se topesc in apa fie se iau ca atare....pe prospect parca scrie ca se topesc in apa.
Cat despre cosmetice au am luat pt inceput Mustela, macar acuma sa fiu sigura, pe urma mai vad.
Anca 36+ Elena
poze
Ank83 spune:
geany_bc uite tot pe acelasi site cu "reduceri" am gasit si produsul asta pt stimularea si mentinerea lactatiei.... acum nu stiu cat o fi de bun... dar asta nu mai e 0 Lei
http://www.pcfarm.ro/produs/1362/GALACTOGIL
Ank 37+
Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line
Ank83 spune:
upssss acum am vazut ca vorbeati de galactogil .. cred ca bebele asta imi foloseste si ultimii neuroni
Ank 37+
Raul
Finish line
Victo spune:
he he..ank...asta este draga..
am mai citit si eu despre ceaiul asta de chimen si anason.pare ok.cred ca o sa imi iau si eu.pfuii..no, ca tre sa umblu iar la lista aia de cumparaturi..:):)
35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
ancadragoman spune:
ceai de chimen si anason bem de acum sau dupa ce nastem?
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Victo spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
anca 35+
hmmm..buna intrebare..asteptam mamicile de bebe 2.
da eu cum nu prea ma impac cu ceaiurile..cred ca o sa las pt dupe..;)
35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
Lala_D spune:
quote:
anca 35+
Maria
poze
Dupa nastere.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
calatoare spune:
CRISTINA, sa te bucuri de fetita si sa fie sanatoasa!
Nu-mi vine sa cred ca s-a dat drumul la nasteri. Tot week-endul am stat ca pe ghimpi sa nu nasc. Contractii nenumarate, stare de agitatie, nesomn, tot tacamul. Incepe sa mi se faca un pic teama, desi am mai trecut printr-o nastere parca tot am emotii. Si cel mai tare ma oftic ca nu-s dormita. In spital n-am cum sa dorm, iar cand vin acasa incepe show-ul cu alaptatul la cerere.
As vrea sa si nasc dar as vrea sa mai stea vreo 2 saptamani pana ajung la cifra 36. Ma bucur enorm de mult ca am ajuns la 34 de saptamani. De la 29 sunt stresata de frica sa nu nasc. Miercuri ma duc iar la control.
V-ati luat pompa de muls? De care?
gianina spune:
quote:
anca 35+
Maria
poze
Anca, eu in ziua operatiei am mers cu sticla de 2 litri dupa mine..am inceput sa beau dupa vreo 2 ore ...il beam de sete in loc de apa..acasa am continuat sa beau vreo 3 saptamani..pana cand mi s-a luat de gustul lui!
Dany26, da ...am fost la d-na dr. Nedelcu..super ok!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
Ank83 spune:
cred ca si eu o sa optez pt ceaiul de chimen si anason... si e mult mai ieftin.. decat pastilele alea.La cate granule de galactogil trebuie sa iei pe zi, o cutie nu ajunge mai mult de o saptamana
Ank 37+
Raul
Finish line