Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 5
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by calatoare
CRISTINA, sa te bucuri de fetita si sa fie sanatoasa!
Nu-mi vine sa cred ca s-a dat drumul la nasteri. Tot week-endul am stat ca pe ghimpi sa nu nasc. Contractii nenumarate, stare de agitatie, nesomn, tot tacamul. Incepe sa mi se faca un pic teama, desi am mai trecut printr-o nastere parca tot am emotii. Si cel mai tare ma oftic ca nu-s dormita. In spital n-am cum sa dorm, iar cand vin acasa incepe show-ul cu alaptatul la cerere.
As vrea sa si nasc dar as vrea sa mai stea vreo 2 saptamani pana ajung la cifra 36. Ma bucur enorm de mult ca am ajuns la 34 de saptamani. De la 29 sunt stresata de frica sa nu nasc. Miercuri ma duc iar la control.
V-ati luat pompa de muls? De care?
Ai grija de tine si incearca sa te odihnesti. Eu pompa de muls doar am prospectat piata, nu iau de acuma ca poate nu am nevoie. In caz de nevoie il trimit pe sot la farmacia non-stop din cartier si imi ia. Aveau Avent Isis manuala si am inteles ca e buna.
Anca 36+ Elena
poze
ancadragoman spune:
Pomap am vrut eu sa imi iau de la Avent si mi s-a parut cam scumpa...4,5 mil
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
calatoare spune:
Ceaiul se bea dupa nastere. Cat am stat in spital numai combinatia asta de ceai am baut. Si fara zahar. Asa m-am obisnuit. Si timp de 7 luni am baut cate 3 cani pe zi. Galactogilul n-a avut efect la mine. Si nici la alte mamici care se plangeau ca n-au putut alapta decat 2, 3, 4 luni cu totul efortul depus si cu toate combinatiile de ceaiuri, prafuri si alte minuni. Eu am avut 6 luni lapte.
E bine sa le incerci pe toate ca sa fii impacata ca ai facut tot posibilul pentru a stimula lactatia.
Si cel mai bine e sa pui copilul la san. Tine loc si ce ceai, si de pompa si de prafuri.
La mine garmastanul n-a prea avut cine stie ce efect. Bepanthenul in schimb a fost miraculos.
geany_bc spune:
Eu cred ca pentru inceput am sa iau galactogil si apoi ceai de chimen si anason.
Pe mine m-a ruinat laptele praf "Milumil", la un moment dat o cutie ma ajungea cam 5 zile si dadeam 350.000 pe o cutie. Pe timpul acela stateam pentru 3,5 mil acasa caci se lua 85% din salariu si eram si bugetara.
Geany 34+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002
calatoare spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pomap am vrut eu sa imi iau de la Avent si mi s-a parut cam scumpa...4,5 mil
anca 35+
Maria
poze
Doamne fereste! 4,5 mil???????
Eu am una de la Nuk de pe vremea lui Andrei dar n-a fost prea buna. M-am cam chinuit.
O sa incer sa ma odihnesc mai mult Alfa_anca.
Cand ajungi acasa faci febra laptelui si e destul de nasol.
Ank83 spune:
eu din cate am vazut acum, Milumil e cam 45 de lei ...si daca zici ca ajunge doar vreo 5 zile...
Ank 37+
Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
ceai de chimen si anason bem de acum sau dupa ce nastem?
anca 35+
Maria
poze
la ce ajuta??
galactonilul la fel?
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
scump rau laptele ,mai bine sa dam de la noi gratis
anca 35+
Maria
poze
geany_bc spune:
La inceput ma ajungea o saptamana, dar bebele creste si automat si cantitatea de lapte creste, asa ca o cutie se termina in 5 zile.
Geany 34+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002
Ank83 spune:
deci fetele sa ne rugam pentru PRODUCTIE si CALITATE
Ank 37+
Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line