Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by geany_bc

Foloseste cineva acest Garmastan inainte de nastere?

Geany 31+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002

Eu ma dau de cateva zile ptr ca mi se uscasera sfarcurile si ma usturau

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ank 83..imi place ca pe siteul ala zice ca costa 0 lei..

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule chiar asa shturlubatica e asta mica? Vrea afara asa repede? Acusica o tzii in brate, Doamne, ce repede trece timpul! Mai ieri ne anuntai ca esti la aspirante! Imi dau lacrimile de emotie, sa stii

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Eu ma dau de cateva zile ptr ca mi se uscasera sfarcurile si ma usturau

O fi bun si pentru lactatie?
Eu la prima sarcina nu prea am avut lapte si nici canalele desfundate.
Acum nu vreau sa repet greseala si vreau din tot sufletul sa imi alaptez copilul cat mai mult cu putinta.

Geany 34+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Mai fetele, u am luat Gramastan cu 30Ron de la Sensiblu, sa ma impusc nu alta, mi-a picat fatza cand mi-a cerut 61.4Ron pe un tub de Gramastan si o cutie de Galactogil.

Vali da, stiam de ce nu raspunde, de fapt nici nu am incercat sa il sun pe dr ci pe asistenta.......mi-a raspuns mai devreme si acuma e plecat din tara dupa cum stiam ca avea planificat.... Voi merge sapt viitoare vineri cand voi avea 38 de sapt, asta e, controlul de 36 l-am ratat deja. Dar ca sa fiu sigura am sunat la Iosup si ma duc joi acuma sa vad cat mai are bebelina si cum este, ca nu rezist eu pana pe 19 oct. Iar despre streptococ i-am spus asistentei si mi-a dat ea tratament (e identic cu cel al TeodoreiM) asa ca mai tarziu tre sa ies la farmacie sa imi iau Ampicilina, cica ar fi cea mai usoara si nu prea da candida...ca asta ar mai lipsi si in plus tre sa fac si la nastere antibiotic.

Anca 36+ Elena

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Ancutzule chiar asa shturlubatica e asta mica? Vrea afara asa repede? Acusica o tzii in brate, Doamne, ce repede trece timpul! Mai ieri ne anuntai ca esti la aspirante! Imi dau lacrimile de emotie, sa stii

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Laurici nu mai vrea mama sa stea,vrea afara ca s-a plictisit singura acolo ...sa stii ca a trecut f repede timpul si nici eu nu prea cred ca intr-o saptamana -doua o sa am terorista in brate

Hai ca nici tu nu mai ai asa mult,acum trece si vezi baiatul...uite ca nu stiu de ce am zis baiat dara sa mi-a venit

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Gata Vali, am modificat datele tale.

Geany eu stiu ca Garmastanul e bun pt rani si eventual inainte de nastere e bine sa te dai ca sa previi ranile ce pot aparea la alaptat la inceput. Pt stimulare lactatiei eu mi-am luat Galactogil si ceai de chimen si anason.

Anca 36+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

a_anca..pai eu m-am lamurit su sensiblu-ul..cam toate sunt scumpe acolo..galactogil asta in ce forma e?
la cosmetice tot pendulez..klorane..sau mustela...

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Victo

ank 83..imi place ca pe siteul ala zice ca costa 0 lei..

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

....poate e la super oferta

Ank 37+

Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

Eu zic ca daca este 0 lei sa luam si noi cate un bax...sa fie acolo ca este buna oferta

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput