Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi
Loredana felicitari si recuperare grabnica

Gabriella si Sim ce bubulini dulci

Ana multumim si multa sanatate Mirunicii ,

Betty multa sanatate lui bebe Mario

Annisia am mai vazut in Carrefour carusele, era un raft plin acum vreo saptamana

azi Mirunica mea a fost f nelinistita , nu a dormit aproape deloc, am fost si vreo 2 ore afara , dar nimik, pe la 5 am fost in Cora la cumparaturi si a dormit vreo jumatate de ora in scoica
pe la 8 i-am facut baita si a adormit intr-un sfarsit, de acum cred ca era prea obosita si agitata, plus ca azi a vrut papa aproape continuu si nu neaparat de foame cat de alint, iar suzeta nu reusesc nici cum sa-i dau, dar incerc zilnic poate intr-o zi o vrea, mai nou nici nu mai deschide gura cand o simte

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Betty curaj, suntem alaturi de tine si de bebe Mario!

Yaia nastere usoara si bebe sanatos!

Am admirat pozici de bebici baietei si fetite. Ce sa zic sunt toti niste dulcei ca-ti vine sa-i papi!

Danielle chiar nu ai laptic? Nu pot sa cred ... asa te invidiam in timpul sarcinii! La mine nu picura nika si acum mi-e groaza cat am. Si apropo de alaptat la noi inca nu este un program fixat si in plus cel mai putin stam la san la masa de noapte, la masa de zi depasim lejer juma`de ora - 45 de minute. Si la adunare piciul se pricepe bine: aduna si timpul cat s-a hranit...
Acum avem si noi ceva colicei am reusit sa-i biruim cu Espumisan. Dam aerul la greu afara...si apoi dormim linistiti, dar preconizez zile mai negre.
Eu am insa o problema spinoasa cred ca sunt tare "batuta in cap" nu reusesc nicicum sa-i pun scutecelul ca lumea (zic eu) pentru ca se uda mai mereu la hainute bebelu meu. Ma gandeam ca poate e marimea scutecelului prea mare (Libero in cazul meu, dar am testat si Pampers). Eu folosesc de 3-5 kg si bebe are acum 3.700 g. Cred ca e ok, totusi...
Eu sunt la ora intrebarilor. Ce sa fac profit ca-i bebe somnoros! In primul rand bebe al meu plange cu lacrimi de crocodil cand e vorba de baita: din clipa in care e dezbracat pana cand ii trag ultimul crac la pantalonasi. Temperatura din camera e ok - 23-24 grd, temperatura la baita la fel 37 -38 grd, nu-l bruschez, vorbesc cu el. Tare plangacios copil si la schimbat scutecelul la fel. Nu-i place gol si pace!
Si mai am o nelamurire: cam ce culoare tb sa aiba kk? Eu stiu ca tb sa fie ca "omleta" si am citit ca datorita meselor prelungite si dese e spre verzui. E ok asa verzui galben si grunjos? Ca io una in tiparul asta ma incadrez...

isabeluta si Vlad Matei
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Betty, este groaznic prin ce trebuie sa treceti, bietii de voi... Sanatate multa lui Mario ! De unde crezi ca a luat viroza, ati iesit cu el ? Nici eu nu inteleg de ce nu ai voie sa-l vezi... Si vorba Sabinei, cred ca lapticul de la tine ar fi foarte bun pentru el, nu poti sa te mulgi si sa-l primeasca el in biberon ?
Chiar dupa ce am citit postarea ta m-a sunat sotul (era inca la serviciu, n-a venit nici acum) si mi-a zis ca a racit, de fapt de aseara a inceput sa-i curga nasul, toata noaptea l-a avut infundat si s-a tot chinuit sa si-l sufle. Si acum imi spunea la telefon ca are si o stare de-aia nashpa, de gripa...
M-ai speriat, nu stiu cum sa ne izolam de el...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, sa treaca pe la farm,acie sa vada daca nu au masti din alea de pus pe fata.Sau dacanu, maine de la tehnicomedicale. sau ii cosi tu dintr-un scutec indoit in doua, ii faci cate 2 sireturi pe fiecare parte, sa se poata lega.E f f important sa poarte masca prin casa.

Isabeluta, e ok kk de la bebicul tau.
danielle, nici eu nu inteleg cu lapticul.
Ia treci tu frumusel si da raportul: ce anume te face sa crezi ca nu ai lapte????

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Urmyla Medicover e 280 ron /luna abonamentul iar consultatia la pediatru 85 ron, medicul cred ca vine si acasa mai ales daca e urgenta , noi am fost pana acum acolo, dar am fost f multumita, Dr Oros e o dulce, iar la ortoped era un nene cat un munte si de o blandete neasteptata, nu-mi venea sa cred ,vb cu Miru iar ea gangurea , eu zic ca merita abonamentul , ai si toate vaccinurile incluse
mai am o prietena care merge la Dr Calapod, eu nu am reusit sa fac programare la ea, dar acum nu mai vreau , e super Dr Oros

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gabitza, da baiatul meu nu e bun de ginere sau ce???? Numai Andrei, Vlad si stefael sunt la sufletul tau? Bineeeeeeeee.....

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Prisi in care din magazine ai vazut caruselul? In Orhideea, Militari???

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Tocmai ce a intrat pe usa sotul, e varza, cica mai avea 3 colegi la fel, deci e clar de unde a luat . L-am trimis la baie si am stabilit ca va fi exilat in dormitor si raman eu cu bebelina in sufragerie. De-acu' o s-o vada asa, mai de la distanta, nu il mai las cu ea. Ziceti-mi si mie ce pastile sa-i dau, ca noi medic de familie avem numai asa, cu numele iar abonament la Medicover am numai eu (ca am vrut sa ma "caut" avand in vedere sarcina) si Maria.
Da, Sabina, maine nu-l primesc acasa fara masca. Multumesc pt sugestie

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Isabelutasi eu am avut o perioada probleme cu kk care iesea pe la spate , acum am rezolvat (se mai intampla , da mai rar) strang scutecul mai tare ca oricum se largeste si dupa o intorc pe bebelina pe burta si il asez bine la spate sa nu se plieze marginea aia subtire si merge

Annisia in Militari

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Yuhuuuu, maine sunt calare pe raft!!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput