Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Voiam sa va povestesc cat de minunat e caruselul, dar m-am intristat cand am citit de Mario. Noi am avut liniste pana acum de la masa de 6 jumatate. A papat, a facut kk, s-a uitat in jur, a stat la carusel si a vorbit si a ras o multime. I-am facut poze, o sa descarc si dovada. Acum sughite si da si vanturi si s-a cam necajit. Plus ca urmeaza iar masa.
Alex e mai agitata, m-a enervat cu zgomotele ei cand sa il culc. Altfel era baiatul bine adormit acuma.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Noi am reusit sa stricam rapid caruselul... L-am dat peste cap si nu mai canta saracutul. Trebuie sa caut altul, ca si lui bebe Yannis ii placea... Oare mai gasesc exact la fel? Voi ati mai vazut?
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Betty ii dorim multa sanatate lui bebe Mario si te rugam sa ne tii la curent cu starea lui. Tu sa ai puterea sa nu clachezi si sa il ingrijesti cu toata dragostea ta. Si eu fusei in acel spital internata, acum doua saptamani... Ai incredere ca totul o sa fie bine!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Roxana_G spune:
Annisia, si eu am avut impresia la un moment dat ca l-am stricat. Initial se invartea foarte putin si ma enerva, mergea maxim 1 minut. Apoi l-am fortat, a facut un click, dar vad ca mai merge si culmea tine mai mult melodia.
La noi a inceput program de seara.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Noooo, io l-am bagat in mormant. Nu se mai invarte ritita aia neam... I-am dat arcul peste cap... Fata desteapta nu asa...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Sabina spune:
Betty, vai, m-am ingrijorat!
Doamne ajuta sa fie Mario sanatos foarte foarte repede! Cum nu ai voie la el?? pai laptele tau e aur curat acuma!!Nu poti sa il hranesti cu laptele tau?
da Doamne saiasa repede de acolo!!!
va opup tare.
PS Mie nu mi-a mers forumul pana acuma.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxali spune:
mai mamictelor aveti un ritm la scris...inca n-am terminat de citi capitolul asta.
Piciulika felicitari, felicitari sotului ptr susutinere si un beb sanatos si papacios!
Annisia sa va traiasca si la cat ai multiiiiiiiiii!
Slippers sper ca se simte mai bine printesa.
Rox o sa incerc sa ma dedic mai mult meseriei de mama, dar e cam greu , ca totusi interesele, nevoile si viciile le potolesti din castig.
Andries tu stii mai bine ce tactica sa adopti cu sotul, dar daca ti-au mai ramas lucruri e ok ...eu am dat absolut tot, nu regret, sanatosi sa fie.Sotului meu nu ii plac drumurile, alergaturile pe ultima suta de metri(nici n-ar avea timp) si cam el ma tragea de maneca sa mai cumpar cate ceva.
M-am apucat sa zugravesc garajul chiar daca nu era cazul , doar o pata intr-un colt, dar cum aveam de pus un dulap pe care il avusesem in camera mea mi-am facut de lucru si inca mai am mirosul in nari de la varul lavabil si binenteles mi-au revenit
Ali37si Enrico 7ani
poze
Gabriela77 spune:
Fetelor, fetelor, ce magulita e Sara de asa pretendenti…. Numai flacai unu si unu’. Ce sa zic mie imi plac de mor si Andrei si Vlad si Stefan…Numai mie mi se pare sau avem cei mai dragalasi bebelusi???
Sim, ce adorabil e Stefan, Ca un om mare, asa…Ce curios ca nu doarme afara. Sara mea ca puscata adoarme, nici nu apuca sa o loveasca aerul, in schimb cum am intrat pe casa scarii face ochii cat cepele si incepe sa urle de foame.
Roxana, si eu vreau mai multa activitate de la Sara. Abia-abia ma invredniceste cu cate un zambet din an in in Pasti, ce sa mai zic de rasete si joaca. Ce carusel? vreau si eu.
Ana, ce rau imi pare de Mirunica! Referitor la intrebarea ta, noi locuim pe strada Campului in Cluj. De ce? Ne faci o vizita???
Off, Betty, ce necaz! Sanatate lui BB Mario!Iar tie, curaj!
Loredana, felicitari mami!
No, ca si fata mea e constipata, a doua zi fara kk. Mi-e mila de ea, asa se chinuieste. Nu pot sa o ajut cu nimk?
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by luy
sim, tu cresti ratzoi mici in balcon ? In pozele astea nu pare deloc mare ( bine, il compar acum cu Maria, sa fim intelesi ), ce greutate are acum ? Noi cred ca am depasit 4 kg, ca am cantarit-o miercurea trecuta si avea 3,94 kg ( era cu burta plina, intr-adevar ).
Printzesa mea doarme de la ora 13, cred ca se trezeste rupta de foame . Nu am scos-o afara ca a dormit da atunci ( noi de obicei ieseam dupa pranz ) si nici nu aveam cu ce s-o imbrac, abia azi am spalat costumasul acela gros pe care l-am luat de la Baby Expo. De altfel si ieri a dormit toata dupa-amiaza, ne-am intors de la MEdicover pe la ora 13.30 si a dormit pana seara, cu o singura pauza de papa. Cred ca din cauza vremii. Mi-a fost teama ca nu mai doarme noaptea, dar a dormit foarte bine, de la ora 00 la ora 4.30 si pe urma s-a culcat la 5 si s-a mai trezit la 8.
Totusi as vrea sa se mai indrepte un pic vremea, sa o mai scot si eu afara... E adevarat ca e octombrie, dar ce bine ne-au prins zilele calduroase de saptamana trecuta...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
fetele care mergeti la medicover...cum e? e scump? aveti abonament lunar sau platiti pt o consultatie? vine medicul si acasa?
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
urmychance spune:
Betty - am inlemnit.....multa sanatate si roaga-te la Dumnezeu. Am sa o fac si eu. Sper sa fie totul bine. Uffff, saracii de voi. . Asteptam vesti bune!
Eu nu il mai scot pe Tudor o saptamana si o sa incerc sa evitam si noi aglomeratia. Pe bune ca m-am ingrozit!
Piciulika .;...felicitari pt bb!
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin