Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Luy vezi ca poate merge la Medicover pe abonamentul tau, da un telefon si intreaba , prietena mea merge si cu copilul pe abonamentul ei si a fost si sotul de vreo 2 ori , sanatate multa sotului si incearca cu ceaiuri, multa vitamina C, Fervex, Coldrex, oricum pana nu-si face damblaua nu ii va trece , da macar sa se simta si el mai bine

pupici

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

isabeluta, e ok cu kk si verzui si mustar, am intrebat pediatrul cand a venit la noi, ca tocmai ce devenise verzui si ne gandisem ca e ceva in neregula. A mirosit pampersul si a zis ca e OK, ca miroase bine
Annisia, vreau si eu carusel, ca data trecuta am ramas cu buza umflata, n-am mai gasit. Adica am gasit dar nu era ca al tau, cu albinutele alea, era din plastic, cu ceva ursuleti dar nu mi-a placut. Eu voiam ca al tau... Culmea e ca am cautat si pe net, pe la magazinele astea on-line, da' n-am gasit model ca al tau
Urmy, intr-adevar abonamentul la Medicover e 280 ron/luna in care sunt incluse si vaccinurile, ai dreptul in prima luna de abonament la o vizita la domiciliu a pediatrului, si pe parcursul intregului an la 5 vizite de la asistente. Insa in caz de urgenta medicul vine acasa fara sa platesti nimic in plus, exista un hotline la care poti suna oricand, iar daca problema e grava ei iti trimit ambulanta cu medic acasa. Nu sunt bani putini, dar eu zic ca merita pentru cine isi poate permite. Mai ales in primul an, cand trebuie sa mergi la medic mai des si daca nu ai nici un fel de probleme deosebite cu copilul.

Edit : sa nu uitam ca daca vrei sa urmezi schema alternativa de vaccinuri, nu cea de stat cu vaccinuri gratuite, te costa in mod normal si alea destul de mult; aici ele sunt acoperite de abonament

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

betty, sanatate multa lui bb Mario!! Daca e pe antibiotic, bine ar fi sa aiba in tratament si ceva pentru refacerea florei intestinale, e foarte important!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

luy, insanatosire rapida sotului! Viroza aia sa stea departe de tine si printesa

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Luy, daca gasesc sa iti iau??? Prisis a zis ca a vazut in Carrefour-ul din Militari. Ai drum pe aici sau iti iau eu??? Asta daca mai gasesc, desigur...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

prisi , multumesc de pont, o sa sun maine sa intreb, desi nu prea inteleg cum e cu mersul pe abonamentul meu. Asta ar vrea sa insemne ca nu mai trebuie sa platim consultatia ? Mi-e greu sa cred... Dar oricum nu conteaza, joi la ora 19 avem programare cu Maria la dr.Oros, poate reusesc sa-l programez si pe sot la un generalist tot atunci. O sa ma uit pe site cat e o consultatie, nu cred sa fie mai mult de 80 ron.
andruzza, multumesc mult !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am plecat la somn, pupici si o noapte linistita

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si eu. Noapte buna gagici!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragi colege si prietene de fericire si suferinta a piciulikului!
Da: micutul s-a hotarat sa vina! E aici! Din prima secunda ne-am cam topit dupa privirea lui smekera. Detalii despre nastere veti primi din plin de la piciulika cand va iesi din spital. In mare: a fost lung, a fost greu, a durut ca naiba, dar... traiasca peridurala si inventatorii ei! Eu ca tatic (de prima data) afirm aici, pe forumul asta si pe toate forumurile din lume ca am o sotie darza si curajoasa. Stiu ca multe dintre voi ati mai nascut si ati trecut prin asa ceva... Eu n-am facut decat sa fiu acolo, sa o tin in brate, sa o mangai, sa o sarut, sa o incutrajez, sa imping, sa plang si sa rad cu ea. Deci tot greul l-a dus ea si mi-a facut o MINUNE. ADEVARATA.
Suntem cam terminati, dar (dupa cum spun si pozele) SUPERFERICITI.
Piciulika va multumeste din suflet pentru incurajari, SMS-uri, si majorete! Tare bine i-ati facut...
Banuiesc ca in cateva zile va fi live din nou
Si-am incalecat pe-o shea si ma duc in treba mea (adica in pat ca-s terminat)
Cele mai bune ganduri
Radu (= sot de piciulika, = tatic de Michael)

http://www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602320321760/

Piciulika 40+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=5" target="_blank">In saptamana 41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, nu rade nici Andrei asa des. Alex era mult mai vioaie si mai zambareata. El si la distractie e serios si incruntat.

Annisia, pacat de carusel, dar gasesti tu altul.

Urmy, noi avem abonament de familie la Medicover, platit de noi. Nu vine medicul acasa decat pentru urgente.

Prisi, oboseala ii cam agita in mod paradoxal. Suzi nu vrea nici Andrei, nici Alex nu a vrut-o.

Isabeluta, la noi KK este verde inchis si pastos. Uneori galbui verzui si grunjos cum descrii. Pipi pe langa pampers se datoreaza putulicii care sta in sus. Plus foiala.

Luy, sanatate sotului si stati departe de el.

Maaaaai, ati plecat fara sa imi vedeti flacaul zambind? Ia bagati un ochi aici:

http://good-times.webshots.com/photo/2901727120100533949FVZmeO

Si restul distractiei: http://community.webshots.com/album/560981573RpfHCF

Noapte buna. Sper sa fie ca se foieste.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput