Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxali spune:
Betty insanatosire grabnica lui bb Mario!
Sim frumos ratoi ai![]()
Isabeluta i al meu baietoi cand apuca sa doarma mai mult de 3 ore sau sa stea mai mult pe o parte era tot timpul udulet,incearca ptr seara o marime ai mare.
Kk verzuliu cred ca este de la fierul care il contine laptele.
Ali
37
si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Rox ce zambaret baietoi ai...chiar ma gandeam cand ne mai arati dolofanelul.
Ali
37
si Enrico 7ani
poze
devylla spune:
Betty imi pare tare rau pentru bb Mario.Sper din tot sufletul sa isi revina.
Rox e scump rau baiatul tau.Ce mai rade el.A mea nici gangurit nu are inca.
Alinush nastere usoara!
Eu am terminat cu petrecerile.Cu invitatii,a fost o prietena pe la mine,care sta in alt oras,departe...si ne-am simtit si noi ca acasa...am ras,ne-am distrat.Acum a plecat
si revenim la normal.
BB Erika azi noapte a fost cumintica,decat doua treziri,una pt laptic si alta pentru caca.M-am odihnit cum trebuie ca eram rupta ieri seara,acum vad ca da semne sa se trezeasca![]()
O fi frumoasa va doresc!
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
miri_mik spune:
dragi mamici de septembrie-octombrie, nu sunt sigura daca MadyG a scris vreodata la voi in odisee, cert e, ca va urmarea asiduu si era foarte incantata ca va are aproape de suflet. cum eu eram "consilierul de serviciu" uneori, m-am gandit ca poate ar fi bine sa va anunt ca azi noapte la 3 a plecat spre spital cu contractii la 10 minute. mai multe nu stiu sa va spun, dar sa fie intr-un ceas bun!
(ps. piciulika si carpatina - pe voi v-am retinut, dar si celorlalte fete, felicitari pentur cea mai extraordinara minune pe care au implinit-o sau pe care asteapta cu sufletul la gura s-o implineasca!!!)
miri_mik 

www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
prisi spune:
'neata
Roxana ce bebel zambaret, e scump tare 
eu ma pregatesc sa ma duc la epilat si o sa stea tati cu Miru, am emotii ca nu au mai ramas singuri pana acum, sper sa nu i se faca foame intr-o ora ca a cam dat tati de naiba ![]()
in rest tot ok, a dormit bine prima tura 6 ore si a doua 3,as incerca sa ii schimb ora de culcare seara , da nu stiu cum , ea se culca pe la 8-9 si eu pe la 11-12
poze
Marta si
Miruna
Roxana_G spune:
Neata.
Alinus, imi pare atat de rau ca nu mai eram aseara online. Sper ca esti ok.
Ma bucur ca v-a placut zambiliciul meu. E atat de haios cand se amuza de carusel. Nu am reusit sa pun filmuletul, imi pare rau, era haios de auzit cum gangureste si cum chiuie.
Eu sunt neagra de suparare. Azi trebuia sa ajung la biserica si la doctor cu Andrei. Masina mea in service, ca si una din masinile sotului, pe motiv ca s-a pus ciment pe ele de la santierul de alaturi si nu se mai curata decat polisate sau revopsite. Si nea soferul a facut ditamai accidentul. Tata are alte treburi. Si m-am trezit ca nu am cu ce sa plec. Asa ma enerveaza situatia.
Insa nu asta m-a suparat, ci faptul ca sotul meu mi-a mai facut si ditamai scandalul, ca de ce fac atata tragedie, ca sunt nerecunoscatoare, ca o sa imi mai ia vreo 2 masini la pretentiile pe care le am eu. Nu a inteles nimic. Insa e frustrant, avem 3 masini ale noastre si nu am niciuna acasa sa pot pleca, daca doamne fereste am o urgenta cu copiii. Nici sa iau fata de la gradi nu am cum.
Si sotul meu imi scoate ochii, ca deh, daca eram in varf de munte ce faceam? M-am enervat peste masura, de jumatate de ora bocesc de nervi, ca m-am abtinut sa ii zic vreo 2. Daca eram in varf de munte poate nu aveam barbat mare bashtan de nu poate sa intarzie sau sa lipseasca la servciu, si poate nu considera ca singura lui resposabilitate e munca, si isi lua liber sa ma ajute sau putea sa intarzie cateva ore. Revin la ceea ce a zis Andries, ca efortul nu e numai al lui, e si al meu ca ii iau de pe cap orice griji legate de casa si copii. Dar uite cand apar el nu e niciodata disponibil sa ajute, desi eu ma descurcam cu ele si cand mergeam la serviciu. Ba pe deasupra faptului ca nu ajuta, sunt considerata nerecunoscatoare si fitoasa. Ce sa mai zic...Mai bine ii ziceam vreo 2 sa il usture, ca de o saptamana imi vine sa scot si eu tigaile precum Sabina si fac mari eforturi sa nu le indrept spre scafarlia lui.
Asta este. Incerc sa dorm daca tot nu mai pot pleca nicaieri. L-am reprogramat pe Andrei pentru joi si sper sa fi catadicsit taica-sau sa treaca pe la biserica sa vorbeasca cu parintele. Nu mai zic ca azi trebuia sa imi citeasca si mie molifta aia de 40 de zile, dar asta este, o sa chem maine parintele acasa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Am reusit sa corespondez cu Alinus. Este in maternitate la Iasi, a fost greu drumul. Are colici renale, febra si frisoane, si nu naste inca, se pare ca este in pretravaliu. Asteapta rezultatul la analize si sa fie vazuta de doctorita ei. Va tin la curent.
Alinus, multa sanatate, sa nu fie probleme si sa ai o nastere usoara.

Rox ,
Poze
Katrin spune:
S-a nascut si bb Luca!!!!!!!!!!!!!!!!!Am si eu o intrebare:de ce noaptea transpir fff rau si am frisoane?pls help...dc stie cineva despre ce poate fi vorba...multumesc mult...
luy spune:
Dragi parinti super fericiti de Michael, va doresc sa va bucurati din plin de fiecare clipa petrecuta alaturi de minunea voastra ! Multumim mult de poze, sunt superbe, Michael este tare dulce, asa cum ne asteptam, iar taticul se vede ca este in al noualea cer. De asemenea piciulika noastra cea frumoasa se vede ca e epuizata, nu ne indoim ca a fost greu, bine ca a avut sprijinul taticului si al moaselor ecstasy-ate
. Te asteptam cu drag inapoi pe DC, picio !
Alinush, esti la spital ? Sper sa fie totul bine, poate la ora asta deja bebe Iulius ia prima masa... Doamne ajuta ! Eu oricum pun majorete: 

De asemenea punem majorete si pentru MadyG:
MadyG

Uraaa, vine valul de bebelusi !
Rox, chiar ca s-a distrat flacaul tau
. Gata, trebuie sa iau si eu carusel odata, am inceput sa caut pe net, ca se pare ca nu am nici o sansa de a ajunge eu personal pe la vreun magazin, acum ca tati e bolnav si are interdictie de a se apropia de noi. Annisia, multumesc mult de oferta, nu vreau sa te incurc, pentru ca nu stiu cum as reusi sa fac sa ne intalnim prea curand, eu sunt singura cu Maria si din cauza asta sunt lipita de casa.
Revenind la Andrei, chiar ca e un flacau adevarat, zici ca-i Praslea cel Voinic care creste intr-o luna cat altii intr-un an
. E tare frumos, ptiu sa nu-l deochi.
Se pare ca tati de Andrei a cam clacat, de incepe sa faca asemenea afirmatii. Oricum Rox, tu ar trebui sa stii foarte bine ca femeile sunt mai puternice decat barbatii, de-aia tu reuseai sa faci fata si el nu. Este clar ca are multe responsabilitati, dar ar trebui sa inteleaga ca asta nu-i da dreptul sa minimalizeze rolul tau, responsabilitatile si grijile tale. Pentru ca in cazul asta are nevoie de o tigaie, sa-l trezeasca la realitate.
prisi, azi evadezi pt o ora ? hihihi, are tati emotii ? Si eu am reusit sa ma duc la cosmetica in ultima saptamana in care a mai fost sotul in concediu, l-am lasat pe el sa o scoata la plimbare si eu am mers la epilat. Acu' tre' sa merg din nou, dar nu am cu cine sa o las pe Maria, o sa incerc sa ma programez sambata dimineata.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Roxana_G spune:

Accidentul e nasol, masina soferului e zob, si posibil ca el sa ramana fara carnet ca pare ca ar fi din vina lui. Asta inseamna ca nu mai am cine sa imi faca cumparaturi, nu are cine sa ma ajute cu niste acte si voi primi amenda ca trebuia sa ajung azi maine, nu are cine sa ia fata de la gradi trebuie sa merg eu cu BB. Nu mai spun ca azi ma astepta educatoarea la consultatii iar eu ma intreb cum ma duc sa iau copilul. De consultatii nu poate fi vorba cu Andrei si Alex dupa mine.
O zi minunata am.
Rox ,
Poze