Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Ca sa mai scriu si ceva mai putin depresiv, m-am decis sa ii iau lui Andrei un tarc pentru living si o salteluta cum avea Alex. Asa il mai tin ocupat si sta cu noi in living fara sa il calareasca Alex. Si cu timpul isi va mai gasi ocupatie la jucarele. Pe jos nu il pot pune cum o tineam pe Alex ca la noi e frig si se face mare curent pe sub usi, mai ales la parter. Aveti vreo idee de model? La Alex aveam unul tip pat pliant mai lat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Betty, am ramas muta. Multa sanatate lui Mario, sa ne tii la curent si pe noi. Cum ziceai ca s-a manifestat?
Prisi, vazut poze cu Mirunica, e frumoasaaaaaa! Are ochii negri cumva?
Isabeluta, eu am problema asta cu Huggies. Cat am avut Libero a fost de vis, dar nu am mai gasit. La Cora nu cred ca ajung dupa cum e vremea, asa ca spal hainute...Incearca sa nu il pui prea sus pentru ca dupa aia aluneca si ramane larg si sa ii asezi bine marginile de la picioruse - sa nu ramana inauntru material de ala de langa elastic. KK e OK asa.
Radu si Piciulika, sa va traiasca minunea si sa fiti fericiti!
Ali,
Roxana, acum am citit. Ufff, ce de belele! Poate nu dureaza mult la service si iti iei masina inapoi.
Alinus,
Nastere usoara!
Bebe nu a mai vrut sa doarma azi pana la 12.30, ca ieri. Sta si gangureste, dar cu mine in camera, nu vrea la el. Eu speram sa fie azi mai frumos ca sa iesim, dar se pare ca e mai rau decat ieri.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata mamici si burtici!
felicitari tuturor proaspetelor mamici!!! Sa va traiasca copilasii si sa fiti fericiti!
Vad ca pe forum au inceput deja dicutiile depsre bebelusi. Abia astept sa ma alatur si eu! Nu mai avem mult, de fapt chiar foarte putin. Maine dimineata am programata cezariana, asa ca poimaine imi voi tine si eu pe Matei in brate.
nastere usoara celor care urmeaza! Flavia 39 cu
si
Stefan
AMR 1 ZI
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Roxana, imi pare teribil de rau pt accidentul ala! Oooof.este forate nasol, intr-adevar :(. Iar domnul sot ar trebuie sa te inteleaga pe deplin.Nu poate sa ia el taxi pana la servici si tu sa folosesti masina ramasa valida? macar zilele astea, pana rezolvi tu toate problemele. Nu se poate sa fi dat tu examenele si sa ramai fara confirmare numai asa, ca e ghinion martea!
Mai, m-am topit dupa Andrei al tau! ce gropite face el! si e asa frumusel si inteligent , se vede clar in privire si mimica! Sa-ti traiasca!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Dantje spune:
Felicitari piciulico , greu dar ai facut treaba buna, felicitari tatic de Michael scumpic sa va umple viata si sa va bucure la tot pasul.
Alinus , nastere rapida si usoara.
MadiG si pentru tine fetele la treaba, nastere usoara.
Rox of of, biata de tine , hai ca le rezolvi tu pe toate, dar vezi ce faci cu tigaia aia,daca e necesar pune mana pe ea....chiar daca muncesc si dumnealor tatii trebuie sa aiba responsabilitati vizavi de bebe, de exp aici o noapte se trezeste tati si una mami,nu conteaza ca mami sta acasa si tati lucreaza.Despre tarc , mie mi se pare o idee super, asa am avut la primul copil si e super, se poate monta si caruselul deasupra, chair si alte jucarii muzicale, si esti si tu mai linistita.Bafta multa !!
Betty insanatosire grabnica lui Mario.
Ah , uitai sa spun ca am admirat pozici de bebici , niste scumpici toti sa va traiasca si sa va bucure existenta.
Andruzza bafta maine la marea intalnire.
Despre noi , cam aceleasi simptome dureri , dureri si iar dureri si ca sa fie tortul complet au mai inceput si cele de spate, sacrale si pubiene.....si il simt pe bebe foarte jos, abia merg.
Flavia bafta maine la intalnire, si refacere usoara, cu cine nasti?
Ah intreba cineva , parca Sabina , da aici se naste acasa, natural cu cat mai putine anestezii,si alte alea ....nu se controleaza pe masa decat cand vine sorocul, deci cum e voia Stapaniri ca in rest, noroc ca am fost in Ro la control...
Va doresc bebici cumintei si voua sa profitati si sa va odihniti.
Dantje & Martijn ( 19-04-2005)
Flavia_Hurducas spune:
Dantje nacu cu dr. Badea Valeria. Nu stiu daca iti spune ceva numele. Cu ea l-am nascut si pe Stefan si am fost tare multumita. Zilele astea chiar ma uimit cand m-a sunat sa vada cum ma simt. Putini dr. fac asa ceva. Flavia 39 cu
si
Stefan
AMR 1 ZI
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
urmychance spune:
buna dimineata,
Pe mine m-a cam foit Tudor,
ne-am culcat la 2 (eu, ca l-am lasat pe Tudor cu tati - cica au stat pana la 3), m-a trezit la 4, am stat cu el pana la 5.30, apoi la 7, 8 si 10. Si mi-era asa de somn de fiecare data....
Piciulika ...super baiat ai.
Rox - am vazut acum mai multe albume de ale tale.
- Ai o casa foarte frumoasa
-ai o familie super (sotul tau e f simpatic, pe bune)
- copii sunt minunati.
Acum iti inteleg si tie frustrarea ca ai tb si nu ai cu ce sa te deplasezi, il inteleg si pe el (nu e vina lui pt cele intamplate). Trebuia sa luati unul din voi taxi si gata. uffff.....
ce-or mai face betty si bb mario?
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
Roxana_G spune:
Urmy, multumim mult. Dezavantajul casei este ca sunt izolata...Oricum nu era sa iau eu taxiul cu BB dupa mine, ca aveam de oprit la biserica, apoi la doctor, si uite asa. Sper sa imi aduca masina azi sa lasam naibii de vopsit pe alta data.
Sabina, si pe mine ma amuza Andrei cu gropita lui. Face gropita si cand zambeste si cand gangureste. Mai nou sa stii ca face cumva cu ochiul, de fapt din sprancene. Asta tot cand ii place ceva si cand ii vorbesc. Caruselul e o minune.
Dantje, hai ca pana la urma taticul si-a spalat cat de cat pacatele ca a rezolvat cu biserica. Am ramas eu fara molifta dar a stabilit pentru botez. Dar mi se pare corect ca responsabilitatea sa fie aceeasi, ca eu ma ocupam si de casa si de copil cand lucram. Nu mai spun cand ne-am mutat aici anul trecut in decembrie numai eu am stat o luna cu muncitorii, instalatorii si aia cu mobila, desi avea si serviciu.
Am cautat tarc. Prefer patut pliant ca il putem folosi si cu alte ocazii, dar sunt destul de scumpe. Putine sub 3 milioane. Salteluta centru de activitate nu am mai gasit exact ca a Alexandrei si nu imi place ce am vazut. Dar mai caut...vreau sa comand pe net, ca nu am timp de umblat.
Cu biserica a rezolvat tati, deci e partial iertat pentru scandal. Insa acum am alta dilema. La biserica asta botezul e pus la 3 ca pana atunci sunt nu stiu ce slujbe, la Rusa e la 12. Asa ca trebuie sa ma decid ce am de gand ca trebuie fixat si restaurantul, atat locatia cat si ora. Eu prefer la Doina, sotul la Silviu's.
Rox ,
Poze
luy spune:
Punem majoretele la treaba pentru fetele care nasc maine:andruzza
flavia
si pentru surprize:
Teoooooooo, vine Mihnutzu ?
Bee, tu cum esti ?
Dantje, tu cand ar trebui sa nasti ?
Andries, azi esti mai bine ?
Fetelor, in 3 saptamani ne mutam la scutece...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Roxana_G spune:
Fetelor, dupa un sfert de ora de conversat cu Andrei si dupa cateva zambete largi si veselie, mi-a trecut si supararea. Ma topesc dupa el si asa ma bucur cand il vad asa.
Rox ,
Poze