Gravidute prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurel cris eu deja am calculat... mai am 2 fiole de gravibinon... deci ultima o fac la 34 de sapt! si la 35 nasc... Sa vad cand imi opreste si Duphastonul... sau daca consider ca ma descurc .. il opresc singura

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

multumesc fetelor de primire,nu va insir pe toate ca sunteti multe si aici,cate un si o pt fiecare fara exceptii!

ia uitati ce semnatura frumoasa am si eu in sfarsit,azi am al 3 lea test foarte pozitiv deci cred si eu acum ca sunt graviduta ca parca pana acum eram in dubii.sa dea DD sa fie totul bine pana la capat si sa ma vad cu burtik mare!

4+

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Kla- ma bucur mult pentru reusita.Sa-ti dea DD o sarcina usoara fara probleme

+26 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ce mai faceti fetelor?Cellu, Delfii, voi cum sinteti, nu mai ziceti nimic? Sper ca sinteti bine.
Pe mine ma luat o durere de cap, de simt ca-mi crapa . Poate ptr ca azi-dimineata nu am baut nici tentativa de cafea pe care o beau de obicei( e mai mult apa colorata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mi-au raspuns cei cu caruciorul.... http://www.buggy.de/english/twinnertw.php?farbe=co
cu tot cu landouri si husa de ploaie e 2.500 ron ...termen de livrare 1 sapt. si pe portocaliu... cum vi se pare?

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va salut si eu dupa ceva timp.
Am fost plecati in Germania dupa cum poate am zis, am botezat-o pe fetita prietenei mele cea mai buna, asa ne-am si inrudit , si apoi a fost racit Filipu' si n-am avut timp de nimic. N-a fost grav, o usoara viroza, dar ne-am cam luptat cu mucii/ Apropos, "Batista bebelusului" e salvarea tuturor mamelor disperate!
Raportam ca la 3 luni 1/2 aveam 7.900 kg si 67 cm ! ditamai voinicul! Radem, chiuim, gangurim si ne impingem in calcaie si in spate, de ne rotim in patut ca titirezul! ca sa stiti ce va asteapta si pe voi! ...

ADHNANA, felicitari MAMICO! sa-ti traiasca voinicelul, sa fiti sanatosi, sa aveti viata lunga si fericita!

Kla, iubita, dac-ai sti ce ma bucur pt tine! felicitari pt testele pozitive si sa dea Dumnezeu sa ai confirmarea la eco ca totul e in regula! iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!

Liliana_f si Diana_d , felicitari pt rezultatele la dublu! sarcini usoare si cu bebei ca la carte!

Ginger, Pussi, ma bucur ca sunteti mai bine, fetelor, am vazut ca ati tras ceva! moralul conteaza, important e ca bebeii sunt bine , si ajungeti voi la capat! multa sanatate va doresc !

Restul burticilor, aveti grija de voi, fiti cuminti,si va astept la "Scutece FIV-oase" cu mare nerabdare!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Va pup fete dragi!

Ginger, iubita, ce ma bucur ca ai revenit!..si cu vesti bune! Of, sper sa nu mai ai nici o problema de acuma...sa fie totul bine pana la nastere si dupa!
Pussi, imi pare rau de ...asta e..ce sa faci..bine ca totul e bine..vad ca esti "en gard" deja..mai ai putintel! ma bucur ca tustele mici sunt asa active...vad ca si al meu umbla toata ziua prin burtica..
Kla78, bine ai venit, draguta! felicitari pentru burtica si tinem pumnii sa fie totul bine si sa auzim numai vesti bune!
Aurel_cris, imi pare rau sa aud ca ai avut si tu experienta urata cu ontractiile si colul! Sper sa fie bine pana la capat si tinem pumnii la cat mai multe saptamani...asa, spre 40!
Liliana, stai linistita..vorba fetelor..sa vedem ce-o mai fi peste 2 saptamani! Ma rog sa fie bine penru tine, ca saraca de tine, la cate socuri emotionale ai fost supusa in perioada asta..o fi de ajuns!
Cellu, ce mai faci? cum te mai simti?
delfi, cum e carutul? l-ati montat?
Andicu, bine ai revenit din Germany...cred ca a fost tare fain la botez...poate pui niste poze in album sa te vedem!
Sisly, te asteptam maine cu vesti bune de la eco! tinem pumnii!
Madalina, ai grija cu contractiile astea? Te-a durut burtica? te asteptam cu vesti de la morfofetala..sa ne spui ce-a zis doc-ul!
Medamaya1, cum te mai simti? ce mai fac cei 3 muschetari?
diana_d, Doamne, urata experienta ai mai avut...m-a impresionat mult prin ce-ai trecut! cata incompetenta pentru ceva care nu ar fi trebuit sa suporte atatea balabaieli...sa te ajute DD sa fie bine...

Eu sunt bine, slava Domnului! Am fost joi si mi-am facut si eu testul de toleranta la glucoza si, bag seama, ca totul este ok de vreme ce nu m-au sunat de la doctor sa-mi spuna altceva (asa a ramas, ca ma suna vineri sau luni daca este ceva in neregula)...sper sa fie ok ca am bagat cam multe dulciuri in ultima luna...
Daca tot eram acolo si mi-a facut si o mica consultatie am rugat-o pe doctora sa-mi verifice si colul, daca este inchis, ca am citit despre atatea fete cu probleme cu colul care s-a deschis ca mi s-a facut frica...mai ales ca aveam si o scurgere care am crezut ca-i lichid amniotic (m-a testat si in privinta asta si a zis ca nu este)...colul inchis..toate bune...

Va pupacesc pe toate, pe toate si numai bine la toate!

(28+)&Matei
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salutare si de la noi,

GINGER ma bucur mult ca ai revenit si sunteti bine stai in patuc si ai sa vezi ca duci pana la sfarsit.hai ca te sun maine pe mess sa vb

pussi eu am oprit gravibinonul la 35 de saptamani si ce sa zic nici la 39 nu nasteam daca u imi facea cezariana eu cred ca depinde de organism

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

Imi vine sa-mi dau pumni. Am scris o povestioara intreaga dar am uitat sa ma loghez.

deci..Buna dimineata,

Am iesit la raport care e satisfacator.Nu e foarte bine dar cel mai imp e faptul ca embrionasul meu exista, ii bate inimioara, are 10 mm.

Am insa un hematom in partea transversa inferioara de 36mm- doc presup ca ar fi din cauza fapt-lui ca nu s-a umplut complet sacul fetal... intelegeti voi ceva?????

Si mai am un fibrom de 21 mm- dar undeva in partea superioara a uterului. De el stiam de la o laparoscopie mai veche...Bineinteles ca-l uitasem dar dragutul de el creste acum pe suportul sarcinii .. sper sa nu creasca prea mult.

Pussi, datele mele sunt ET 11.09.07 ( ET este transfer, nu?)-Ptr mine a fost insa o zi norocoasa iar DPN intre 29.05 - 12.06.08.

Va pup pe toate ,

Cu drag- Sisley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salut FIV-oaselor, am intrat sa va doresc mult curaj si sarcini fara emotii pana la capat! Suntem toate cu sarcini delicate si f pretioase, asa ca aveti grija mare de voi! Cred ca la toate ni s-a intamplat cate ceva, important este rezultatul nu chinul, nu?
Cand mi s-a deschis colul in sapt 21 am zis ca mor, si uite ca incet incet a trecut timpul, si acum la ultimul eco era chiar inchis.
Am pus la semnatura camera Alesiei, pregatita si racita, sa moara microbii, numai buna de folosit!

Shery 37+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput