Gravidute prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 10
andicu spune:
Sisly, felicitari si sarcina usoara! de-acum trebuie sa fii optimista ca totul va fi bine! exemple cu situatii de fibrom sau endometrioza si mamici fericite dupa, exista, cea mai aproape e Monica-Elena! incerc sa inteleg ce a zis dr cu sacul fetal care nu s-a umplut complet si faptul ca exista un hematom: e posibil sa fi fost sarcina gemelara, dar s-a prins numai unul, celalalt s-a sau urmeaza sa se elimine.
Cati, ma bucur ca stai si tu bine!am trecut si eu prin stresul cu diabetul gestational! dr a vrut sa fie sigura ca e ok pt ca am pus cam multe kg cam repede ( incepand cu luna a6a) si bebe parea cam mare ( de unde, ca a avut 3.530 kg- cat se poate de normal!). Eu cred ca daca nu te-au sunat e bine si la tine!
.. promit ca incerc azi sa pun poze de la botez! cred ca aratam bine, zic eu!
Am apucat sa scriu repede ca al meu pui e in ora de somn de dimineata (doarme intre 30min-1h max) , sper sa apuc sa-mi beau si cafeaua!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
delfi spune:
Buna dimineata fetelor, suntem si noi pe aici, ne-am trezit am facut o fara cofeina si v-a citit din urma
Ginger stai cuminte in patut, ma bucur ca totul e bine acum
Vedeti ca am pus poze cu caruciorul pe mail este foarte frumos dar si foarte greu. De mers cu el nu e greu se manevreaza destul de usor dar este greu pana ajungi cu el in fata blocului, asta numai tati poate sa o faca. Oricum imi place sper sa ma descurc cu el. Pussi imi place caruciorul si intr-adevar portocaliul e cea mai reusita nuanta . Acum astept patuturile care trebuiau sa vina pe 15 si nu au mai ajuns.
Am fost ieri la doctorul meu de aici si m-a bagat un pic in ceata, a zis ca totul e bine, sa iau 2-4 utrogestan pe zi asa preventiv, iar cand a masurat copii mi-a zis ca au in jur de 1700 respectiv 1800. Eu cred ca avea ceva gresit pe acolo pentru ca mi se pare cresterea prea mare. Le-a masurat si capul si a zis ca e de 30 respectiv de 31 saptamini. Nu mai stiu ce sa cred. Oricum a zis sa nu fac dexametazona, sa o am in casa la nevoie dar exista riscul la cat sunt ei e mari sa o fac si dupa aceeea ei sa vrea sa iasa afara , citez : "ca nu mai au de ce sa stea inauntru". Acum incerc sa-mi fac si eu o programare pt eco de trim 3 sa vedem pe unde gasesc pe aici.
Cum stati cu greutatea , eu am luat 13 kg dar de o saptamina nu s-a mai modificat nimic. Nici nu mananc f mult dar oricum..
Va pupicesc pe toate
mona 28 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 9 SAPTAMANI IN BURTICA
Ginger00 spune:
Mie glicemia mi-a iesit asa: 65 si dupa glucoza ,la o ora mi-a iesit 98,deci e bine.Am slabit in spital,asa ca acum trebuie sa mai recuperez cate ceva.Vad ce voi v-ati pus pe cumparaturi...eu n-am nimic in afara de hainutele alea de la Chicco pe care am reusit sa le iau...nush' ce-o sa fac...Sotul nu rea sa ia nimic fara mine ca si asa l-am pus sa-mi ia niste camasi cu nasturi si mi-a luat masura XL desi eu sunt micuta si nu-s deloc solida,asa ca le dau la o cunostinta ca eu innot in ele..
Mi-am luat lista pentru spital si din fericire nu-mi trebuie foarte multe.Mie :3 camasi cu nasturi , chiloti de unica folosinta,fasa post partum,papuci ,capot,tampoane pentru lapte si sutien.La bebe (scriu in total la amandoi in caz de cezariana): 10 body cu maneca scurta,10 salopetute,caciulite si 1 paturica.
Nu am inca sutien si hainutele de copii,dar o sa vad cum voi face,poate mai incolo voi putea iesi putin .
Pupici la toate
+26 sufletelele mele
Atat mai avem
pussi spune:
am pus poze cu burtica pe mailul comun!
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
aurel_cris spune:
SHERITA ce putin mai este pana la intalnirea cu Alesia,ma bucur mult pt tine
ANDICU ma bucur ca sunteti bine,uau si ce repede cresteti
PUSSI mai facut sa zambesc cu gravibinonul eu am pana la 35 de saptamnii,macar de s-ar adeverii....Contractiile inca le on and off,ma inebunesc uneori,stau numai cu grija iar ginypralul ma face super nevrozata abia mai am rabdare sa stau in pat.Am sa ma uit la burticuta
CATI sa o tineti tot asa numai cu vesti bune
SISLY totul va fi bine ai sa vezi
GINGER tu cum te mai simti??
DELFI,MEDA,MADA,CELLU
Fetelor voi mai aveti scurgeri vaginale??Eu mai am ceva de culoare crem asa,oare o fi ceva nasol,deasemenea am o durere uneori care ma strapunge prin burtica asa ce-o fi??
21+
Ginger00 spune:
Aurel- junghiuri si dureri asa ca si crampele am avut eu si in spital si am intrebat ostetricele(cred ca sunt moasele in Ro)si mi-au zis ca cu cat va inainta sarcina le voi avea mereu ca se intinde uterul si se modifica tot pe-acolo(bine ,asta nu-i chiar explicatie stiintifica)sa nu ma speriu .
Noi ieri am avut ceva contractii dar mi-am bagat o injectie de progesteron si a trecut.Azi nu am avut doar vreo 2.Galuscutii mei ma framanta de numa' prin burtica.
Sheritra-ce frumoasa camera
Va tzuc pe toate fara exceptie
+26 sufletelele mele
Atat mai avem
pussi spune:
fetelor ... in seara asat am bagat si eu contractii .. la greu! Au trecut cu 2 fiole de No-spa la si 1 pastila intreaga de Gynipral! Maine seara merg la eco.... NU VREAU SA NASC!
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
cati_magureanu spune:
Pussi, scumpa, tinem pumnii sa fie bine! Ai grija de tine! Of...Sa ne spui maine cum te mai simti si ce ti-au zis la eco!
Sisly, ma bucur mult sa aud vesti bune..ca este un embrionas acolo, de 10 mm! Sa dea DD sa fie totul bine pana la capat...si sa se rezolve si cu hematomul si fibromul!
Ginger, cum te mai simti?
Pup fetele!
andicu, aurel_cris, delfi, cellu..pe toate, pe toate!
(29+)&Matei
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
pussi spune:
cati, meda... multumim de intrebare!
Burtica e moale...am azi noapte si mi-a fost frica sa adorm sa nu nasc! Diseara merg la eco si la control.. sa vad cum e! Eu mai vreau 2 sapt. macar!
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!