Gravidute prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor chiar vroiam sa va intreb daca voi nu aveti stari de voma,pana acum nu amdar imi sta parca sa iasa.Uf m-am cam speriat unde vad ca ziceti ca te ia pe nepregatite ca eu acum locuiesc la cumnata mea si tocmai ce a schimbat mochetele,parca nu as vrea sa le fac eu inaugurarea.La noi merge greu cu cautatul casei,saracul sot e cu toate pe cap,nu-i place nimic din ce vede daca era pt chirie era una dar sa dai o gramada de bani pe ceva aiurea nu prea merge.Asa ca eu ma rog macar pana vine bebe sa gasim ceva sa ne placa si macar camera ei sa o terminam.In rest am facut-o de oaie,am luat gynipral si no-spa 2 zile am vazut ca s-au dus contractiile si zic gata nu mai iau.De aseara sa te ti frate,m-au luat iarasi in primire,am luat pastile imediatAcum astept nerabdatoare sa vina ziua de joi sa vad daca ma duc iarasi degeaba la spital
PUSSI ,MEDA,MADA sper ca va simtiti mai bine
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

Fetelor,

Multumesc ! Nu ma asteptam la atatea urari de bine. Maine fac o eco sa aflu daca s-a mai lipit ceva de mine ori ba.

Azi am fost la birou dar doc m-a trimis inapoi in pat.Si am atata treaba!!!

Va urez o seara placuta,

Cu grad se gandeste la voi Sisley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...m-am intors de la echo...bb cu activit.card.a ajuns la 6mm dar tot jos inserat si a aparut si un puncticel de embrion in sacul gol,fara activ.card....poate pt ca e mic,mic...sper....oricum clar virsta gestationala nu corespunde cu cea echografica...dr zice ca nu asta e celmai imp.,pe mine ma preocupa putin si asta...ramine devazut peste 2 sapt.,pe 29 ce va mai fii...intre timp la patut
AurelCris si noi avem aceeasi problema...stam cu chirie si tot cautam o casa de cumparat si nu gasim,mi se pare tare ciudat,dar asta e...bafta la echo joi
Pussi Meda eu voiam si eu putine greturi sa am certitudinea ca merge bine sarcina,dar vazind ce rau va simtiti imi cam trece pofta....sper sa va treaca si voua cit mai repede Mada...sanatate fetelor...Cellu ...numai bine tuturor si multumesc pt sprijin moral ...Sisly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari la toate burticile!

daca DD imi ajuta voi fi si eu mamica de 2008,si va tin companie!

PUSSI desi azi am avut al 2 lea test pozitiv nu ma trece inca pe listuta mai fac unul miercuri-joi si atunci ma declar cu acte!desi se pare ca simtomele incep sa apara,dorm pana la 12 ziua iar spre ex in seara asta am adormit busteam pe la 19 pana mai inainte,si parca imi sta mancarea sa iasa afara din stomac,nu mie grata dar o simt ca nu s-a asezat bine.

pupic toate burticile mele dragi care mi-au fost colege la odisee!v-am zis ca va urmaresc si vin dupa voi aici

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

'Neata...am ajuns si eu acasa,in sfarsit dupa 16 zile de spital.
Poate ca contractiile nedureroase dese nu fac rau dar pe mine m-au terminat.Am fost sambata seara (in 29 septembrie) la urgenta...aveam deja colul de 1,17mm ...direct internare pentru risc nastere prematura.M-au trimis ,ca nu aveau locuri ,cu salvarea la un alt spital care are sectie de neonatologie intensiva in caz de nastere.M-au tinut sub perfuzii si monitoraj 6 ore pana contractiile s-au linistit mi-au facut si cortizon pentru dezvoltarea plamaniorAm stat 12 zile la pat fara sa ma ridic deloc,cu perfuzii si tratamente.Am crezut ca nu mai apuc multe zile de sarcina.acum sunt mai bine,colul e inchis,de 2 cm si speram sa tragem cat de mult inainte.Aveti mare grija cu contractiile...daca se fac prea dese mergeti la spital.La ultimul eco (in 25+5) bebei aveau 850 si 750 gr, lichid AFI 10 si 7 ,deci e bine .Trrebuie sa iau tratament Prontogral ,cred ca e un progesteronic si in caz de contractii mai dese Progesteron injectabil.In rest cu analizele stau bine, glicemia e buna,am slabit ...am intrat in sapt.24 cu 62 kg si am iesit in sapt.26 cu 60 kg...
Va multumesc ca v-ati gandit la mine si va pup dulce pe toate.Acum mai trag un pui de somn...

+26 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ginger ma bucur ca sunteti bine,acum stai in patut cat poti tu de mult.Sanatate muuuulta tie si bebeilor.
Kla inca o data felicitari mamico!!!!
Eu aseara am avut iar contractii sau cred ca erau contractii mi s-a intarit burta ca un pietroi din capul pieptului pana jos jos,am luat no-spa, supozitor cu ucosin si utrogestan,m-am pus in pat si cam intr-o jumatate de ora a trecut.Joi merg la eco morfofetala de semII si pe 24 la medic de abia astept sa vad ce-mi spune.
toate burticile.

Madalina 23+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Aseara am citit ca exista un diagnostic"privatiune de progesteron" se numeste.. pt. fetele care iau progesteron... si cica in functie de cantitatea administrata, la intreruperea administrarii se declanseaza travaliul... la utrogestan si duphaston, daca doza e mare se poate declansa dupa 72 de ore de la ultima pastila...la gravibinon.. depinde cat de des se face... cam la 7-14 zile se declanseaza!

citesc din urma si revin!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

kla! bine ai venit! Sarcina usoara si BB-ici sanatosi!
ginger ma bucur ca ai trecut cu bine peste tot, important e rezultatul! Acum cred ca numeri zilele ca sa treci de sapt. 28! Nu mai ai mult.. si o sa vezi ca cu cat te apropi de termen parca toate se linistesc.. si contractiile si BB-ici parca nu mai sunt asa curiosi sa vada lumea!
liliana eu zic sa stai cuminte astea 2 sapt. sa vedem atunci ce si cum. Oricum trebuie sa ai grija de cel putin 1 bucata BB!
delfi cam asa se intampla cu comenzile pe net...de asta mi-e si mie frica sa comand caruciorul! Am mai comandat hainute, una alta ...dar sume mai mici! Si s-a intamplat sa-mi vina nuante diferite de culoare sau alte marimi decat cele cerute! Si acum sunt stresata ca n-am carucior
silsi sa ne dai datele sa te trecem pe listuta!
aurel cris cum stai cu greturile?
madalina bafta la eco!

ieri am primit contractul pt. celule stem... mama mea deja s-a mutat la mine de duminica, ca in caz ca vine momentul sa fie in zona.... ieri a spalat toate hainutele de Tuste .. asa ca sarma e plina cu haine de papusi Si dupa masa imi fac bagajul de spital! Nu stiu daca e prea devreme sau nu... dar il fac!
Cu vomitatul stau bine, azi noapte la 01:30 ultimul eveniment in acest sens... hemoglobina o repet joi, joi merg si la eco.. morfo de trim. 3 si sa vedem daca colul s-a modificat sau nu!
Tustele active de numa... pe toate fronturile... mi se misca burta de pe o parte pe alta , imi ies caputurile pe afara...

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Liliana,stai linistita in patut si mai vedem peste 2 saptamni
Kla, bine-ai venit , sarcina cit mai usoara si bebe(ii) sanatos
Ginger, ma bucur ca ai ajuns acasa si cel mai important ca sinteti toti 3 bine
Madalina, nasol cu contractiile astea,sa vii cu vesti bune joi.
Pussi,
Pup fetele
Meda 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

GINGER ma bucur ca sunteti acasa,nu stiu daca ai citit dar si eu am stat 3 zile in spital la fel pt contractii si col scazut.Vad totusi ca tie ti-au dat aia ceva,mie in afara de paracetamol,antibiotic ca aveam infectie urinara si fier nu mi-au facut nimic.Urasc sistemul asta cu vb asta totul cat mai natural,am avut o experienta destul de urata.Sa dea DD sa ajungem cu bine si noi la cat mai multe saptamanii
KLA bune ai venit la odisee,inca odata felicitari
LILIANA stai cumintica ca totul va fi bine,aseara a mai vazut sotul 2 case si nimic,un stres in plus nu?
MADA nasol cu prapaditele astea de contractii,sa speram ca vor trece curand
PUSSI inca nu am dar nici din gat nu sa dus,sper sa se duca,interesant ce ai scris despre progesteron,asteptam mai multe noutati.Ce bine ca a venit mami la tine,cred ca nu m-as misca de la sarmulita sa admir lucrusoarele
MEDA tu cum mai te simti??
DELFI mataluta esti bine?
CELLU,DENISA,SISLY,CATI haideti fetelor la raport
21+

Mergi la inceput