Gravidute prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 7
medamaya1 spune:
Neata.
Na, ca i-am batut pe olandezi.Ca aveam niste emotii aseara la meci, bebeii se miscau intr-una, dar ce frumos a fost.
Sper ca sinteti bine toate. Joi imi vine coafeza acasa, sa ma fac si io mumoasa, ca nu-mi place deloc cum arat, m-am dezobisnuit de culoarea mea naturala, e prea inchisa si ma inchide la fata.
Diana,
Pussi da un semn ca esti bine.
Pup fetele si o duminica frumoasa sa aveti
Meda 20+
aurel_cris spune:
GINGER ma bucur ca sunteti bine slava domnului,trebuie sa stai cat mai mult in pat acum
CELLU sigur au gresit,astept sa vad ce imi spun joi,daca nu ma lamuresc schimb spitalul sigur
DIANA ai dreptate in privinta medicilor,imi pare rau ca ai trecut printr-o asa experienta,relaxeaza-te acum totul va fi bine
LILIANA iti tinem pumnii sa fie totul bine la echo
PUSSI ce mai faci??
DELFI incerc sa iau si eu medicamente doar la nevoie
DENISA ai grija i-o usurel
SISLY cum te mai simti??
MEDAMAYA ma bucur ca sunteti bine
MADA ce mai faci??
la toate fetele
21+
pussi spune:
suntem aici!
am facut o disgravidie de trim. 3 de taota frumusetea... vomit enorm... nu conteaza ora, ce am mancat .. cat.. cand.. Nu-si mai face efectul nimic! Vomitatul din primele luni de sarcina e nimic pe langa ce am acum....Asa ca nu ma simt deloc bine!
In alta ordine de idei azi am repetat hemoglobina la 48 de ore dupa ultima perfuzie de VENOFER, a crescut de la 8.9 la 10.1 ... medicul care era de garda a zis ca am asimilat foarte putin ...maine il sun pe al meu, si tensiunea o aveam 85/60 cu gynipralul luat si cafea bauta! Va zic maine ce si cum ...
lili bafta la eco luni! si multumim pt. vestile despre GINGER!
aurel cris am citit de colul tau... eu zic ca ultima masuratoare e corecta1 Stai cumintica la pat!
meda ce bine ca te faci frumoasa ...
diana nu pot sa cred ce ai patit... mi se pare groaznic!
cellu sunt si unele dezavantaje ... de exemplu sangerarea mai mare la nastere!
delfi va pupacim!.
denisa nu vreau sa te influentez in vreun fel cu fumatul.... asa ca mai bine tac! Acum fumez max. 3 tigari/zi ca mi-e greata!
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
diana_d spune:
Pussi draga,
mi-e necaz ca ti-e atat de rau.
Eu am greturi nu f intense, inca nu am vomitat
dar si asa nu ma simt prea bine,
nu stiu cat mai rezist fara sa vomit.
Nu este indicat in sarcina, insa stii ce folosesc pediatrii
cu mult succes cand la copiluti le este greata?
Coca cola (nu Pepsi!);
planta coca contine un antiemetic.
Pupici la toate fetele
si multa, multa sanatate!!!
medamaya1 spune:
Pussi, imi pare tare rau ca te simti asa de rau.
Azi-noapte am ( m-am trezit din cauza acidului) bine ca am ajuns pina la WC, ca altfel tapetam o parte din hol. De acum nu ma mai laud ca ma simt bine , ca ia uite ce-am patit.
Pup fetele.
pussi spune:
kla te asteptam ... sa te trecem pe listuta!
meda... greturile astea sunt mult mai incontrolabile decat cele din trim. 1!
diana n-am baut Cola de 4 ani, si acum de 2 sapt. simt nevoia... asa ca am bagat cam 1-2 doze/zi! are efect!
am vb cu dr. si a zis sa repet hemoglobina joi........... si sa vedem!
Toata noaptea am visat ca nasc! si nu vreau inca.... macar 3 sapt. sa stea in burtica!
BURTICA ROZ
madalina28 spune:
Se pare ca suntem toate cu varsaturi,eu sambata am tapetat o parte din bucatarie,m-a luat prin surprindere,ca nu am avut timp de reactie,apoi pana spre seara am tinut-o tot asa, ce mancam .
Ginger ma bucur ca sunteti bine
Denisa,parerea mea ca 2-3 tigari pe zi nu dauneaza mai ales ca si Cristian a avut parte de fum in burtica si s-a nascut sanatos tun,sincer si eu mai trag macar o tigara pe saptamana,dar de cand am ramas gravi nu mi-am mai cumparat deloc "iau cu imprumut" de la mama
Pup toate burticoasele.
Madalina 23+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
pussi spune:
liliana tinem pumnii pt. inimioare!
madasunt experta in tapetat, mai ales zugraveala noua..
BURTICA ROZ
delfi spune:
fetelor imi pare rau sa citesc ca va confruntati cu . Noi, doamne ajuta nu am ajuns la asa ceva, seara am si eu arsuri destul de nasoale cateodata ca nu pot sa adorm si am tot stomacul in gat dar mai sus de ata nu vine
Azi ne-a venit carutul si abia astept sa vina sotul sa il monteze, ca e bucati. Oricum mi-am facut niste nervi cu banii ca una mi-au spus la telefon si alta am platit. Dar asta e traim in romania nu ? Cand e montat va pun poze cu el. Asa pe bucati arata ca pe net sper sa n-am vreo surpriza si sa fie toate piesele ca a venit intr-o cutie vai de mama ei, rupta si murdara de zici ca au aruncat-o de la etaj.
Pussi dai cu cola ca si la mine merge.
mona 27 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 10 SAPTAMANI IN BURTICA