Gravidute prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor ma ajutati si pe mine cu un sfat am nevoie urgent sa cumpar gravibinon si nu gasesc la noi,voi de unde luati???Deasemenea cica nu se mai face nici scopantil,voi stiti ceva??
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

monica eu am spus ce stiam.. probabil se pun mai multe in balanta.. cand se ia decizia de administrare!
aurel cris in RO nu se mai gaseste.. incearca in Republica Moldova, am intelees ca acolo s-a deschis o fabrica noua care produce gravibinon!

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Monica, spune-mi te rog, inainte de FIV tie nu ti-a facut operatie ca sa mai curete din endometrioza? Sau s-a refacut pe parcursul sarcinii? M-ai speriat cu ce-ai povestit, ca nu putea sa ajunga la uter. Cu Denisa P. ai facut, nu? De ce s-a preferat anestezia generala, ca eu as prefera sa fiu treaza, s-o vad pe bebelina cand o scoate? Si mai am o intrebare - daca tot esti anesteziata si taiata, nu poate ulterior sa mai curete si din pacatoasa asta de endometrioza?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Monica, spune-mi te rog, inainte de FIV tie nu ti-a facut operatie ca sa mai curete din endometrioza? Sau s-a refacut pe parcursul sarcinii? M-ai speriat cu ce-ai povestit, ca nu putea sa ajunga la uter. Cu Denisa P. ai facut, nu? De ce s-a preferat anestezia generala, ca eu as prefera sa fiu treaza, s-o vad pe bebelina cand o scoate? Si mai am o intrebare - daca tot esti anesteziata si taiata, nu poate ulterior sa mai curete si din pacatoasa asta de endometrioza?

Ioanacarmen nu inainte de FIV am refuzat sa fac laparoscopie tocmai pe motivul multiplelor anestezii generale pe care le aveam la activ si din cauza pataniilor pe masa de operatie din cauza anesteziei. Dipherelinul care s eface la inceputul FIV-ului este si ptr endometrioza.Da cu Denisa Protopopescu am facut si FIV-ul si tot cu ea am si nascut. La cezariana endometrioza a fost curatata chiar f bine(semn ca in 2 ani si 3 luni nu s-a refacut inca), dar curatarea endometriozei a avut loc dupa ce a fost scos copilul ptr ca sub anestezie generala este regula ca, copilul trebuie scos in 5 sau 7 minute de la anestezie daca retin bine. Apoi operatia a durat 2ore si 45 de minute deci iti dai seama ce a mai curata dna dr la endometrioza mea . De ce a fost anestezie generala ptr ca am refuzat rahia(din foarte multa incredere in medicii anestezisti) si stiind si analizand riscurile la acea banala intepatura in coloana care s eface la rahie. Intr-adevar nu l-am vazut pe Mihnea cand l-a scos dna dr(doar taicasu l-a vazut si i-a taiat cordonul) eu l-am vazut si l-am avut la piept la o ora dupa ce am iesit din sala de nasteri cand i-am dat si prima masa la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Monica, eu din pacate am deja 2 operatii de endometrioza- una laparoscopica si una clasica si organismul meu a reactionat foarte urat la anestezii. Pe mine dna dr nu m-a lasat sa fac FIV-ul pana nu mi-a curatat endometrioza, asta fiind anul trecut in martie, dupa care am stat o jumatate de an pe dipherelin si cu toate astea acum am iar un endometrion pe ovar, pe care ma gandeam sa-l curete la cezariana. Sper sa nu se intinda si prin alte parti endometrioza, pana nasc.
Sa inteleg ca ai nascut la Munincipal, nu? Cum de l-au lasat pe tatic in sala de nasteri, ca pe culoarele alea vad numai tatici disperati....? Ai sa-mi faci vreo recomandare legata de spital? Ma batea gandul sa ma programez pentru o rezerva, din aceea cu plata. Tare mi-ar fi placut daca dna dr ar fi fost si la un spital privat...
toate -utele

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Dragele mele sunt un pic mai linistita caci am gasit o aspiranta cu suflet si mi-a donat 5 fiole de gravibinon,ea va naste in curand.Acum mai am o promisiune sa iau cateva cu 13 euro,sper ca va fi de cuvant persoana respectiva.O sa fiu linistita cand le voi vedea aici la bocleluta.Astazi au plecat si restul medicamenteor din tara gynipral si un inlocuitor al scopantilul care nu s-ar mai fabrica am inteles,no-spa s.a o adevarata farmacie
Am citit pe la contractii nedureroase ca gynepral ar avea si ceva reactii adverse,oricum eu sunt si sub tensiune dar ma intreb nu-i prea mult totusi una la 6 ore??Cele care ati luat va rog sfatuiti-ma si pe mine.
MONICA
IOANACARMEN
Celelalte gravidute pe unde umblati bre??
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurel cris bine ca ai gasit! Cu gynipralul, eu am inceput sa iau cand am avut contractii dureroase, sapt. 26, 1 la 6-8 ore... dupa 3 zile mi l-a redus la 1/2 pastile la 8 ore.. asa il iau si acum! In prima saptamana de administrare mi-a crescut tensiunea la 130-135/90-95... am devenit si tahicardica, in timp corpul s-a obisnuit si acum e totul ok.. tensiune 110/70.. azi de exemplu! Dar dr. mi-a zis sa iau tensiunea de 2 ori pe saptamana! Si in prima sapt. de administrare m-a chemat de 3 ori la control... e adevarat ca mai mult din cauza contractiilor! Tu sti cat sa iei in functie de cum te simti si cum ti l-a recomandat medicul!

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Gynipralul baga nu numai mama ci si fatul in tahicardie daca nu e bine dozat si tolerat. Eu am luat toata sarcina cate o pastiluta dimineata si una seara sau cate jumatate in functie de cum simteam eu, in schim faceam injectabil no-spa, scobutil si papaverina la greu de aveam plin de noduli si de galme. Cand numai aveam loc luam o pauza de injectabil cate o saptamana si luam pe gura si apoi o luam d ela capat iar. Gynipral am facut si in perfuzie la cerclaj.

ioanacarmen eu sunt f buna prietena cu asistenta sefa d ela ginecologie si ea mi-a deschis toate usile in municipal la nastere de asta tati ne-a taiat cordonul si cu dna dr suntem vecini gard in gard . cat despre rezerva p[latita eu stiu cel putin acum 2 ani si 3 luni municipalul nu avea decat o singura rezerva cu plata. eu am stat in aripa cu desene pe pereti imi scapa denumirea A cat este intr-o rezerva cu 2 paturi cu chiuveta ptr mama si ptr bebe si toaleta. conditiile mi s-au parut chiar faine si curat si tv. asistentele si la mine si la bebe au fost super chiar am plecat acasa si suntem in continuare in ff bune relatii cu asistenta de la bebe care a fost in sala de nasteri si care m-a invatat f multe lucruri utile ce si cum s aii fac lui Mihnea.

Cat despre operatia de curatare a endometriozei inainte de FIV eu am citit si m-am documentat f mult inainte cred ca pot da la medicina fara probleme(am ajuns sa citesc tratate de medicina ca s ainteleg tot procedeul si ce s eintampla cu corpul meu) si atunci am avut o discutie cu dna dr si am ajuns amandoua la concluzia ca e mai bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Neata la fete.
Am schibat si eu prefixul, de azi avem 20+.
Nu am mai intrat , am avut ceva treaba, mai mult cu directivele.
Am cautat sa-mi cumpar scobutil, nu se mai face,nu se mai gaseste decit sub forma de pastile si injectii.
Aurel cris ma bucur ca ai mai gasit G.
Delfii, ce baieti mari ai, bravo
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Neata fetelor, ne-am trezit si noi dar suntem cam blegi si cred ca de la vreme. Imi vine sa zac asa, dar nu pot sa dorm, nasol. M-am saturat si de , acum am luat o carte despre copii in primul an de viata si o sa incerc sa ma apuc sa citesc. A, apropo m-a chemat doctorul meu de aici din Craiova sa-mi dea niste injectii pentru sapt 32, banuiesc ca e vorba de dexametazona ca a zis ca sunt pt bebei, A spus ca o sa fac 2 injectii , cate una la 12 ore si o sa mai fac o serie inainte de nastere ?
Meda felicitari pentru schimbarea prefixului

mona 27 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 10 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput