Gravidute prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 5
madalina28 spune:
Cris ma bucur ca ai gasit,acum sigur o sa fie bine.Noi suntem bine am avut si ieri ceva contractii nedureroase dar s-au rezolvat cu no-spa,sapt viit ajung la dr,bebelina este foarte activa ncepand cu 4dimineata.
Am cumparat revista "Ce se intampla doctore" are un DVD-"Bebe vine acasa" l-am vazut este interesant,iti arata cum ii poti face prima baita,cum sa-l alaptezi.....
toate gravidutele si nu numai.
Madalina 22+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
pussi spune:
meda felicitari pt. schimbarea prefixului! Si spor la dat directive
delfi eu dexametazona am facut-o in sapt. 30 si o mai fac la 34 de sapt. Cred ca 1 fiola +1/2 fiola la 12 ore!
mada si eu am vazut DVD-ul! e super util
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
aurel_cris spune:
Buna dragelor eu am avut o noapte mai agitata cu contractii nedureroase ma cam sperie cat de dese au fost.Mi se intarea burtica ghem,ma durea si putin in parti.Dorm din ce in ce mai nasol caci eu de fel dormeam cu fata in jos si acu nu se mai poate.Azi dimineata au sosit de acasa medicamentele,am ramas masca ce repede se misca cei de la DHL.Am citit si eu prospectul de la gynipral si vad ca este oarecum destul de pacatos ma gandesc sa iau doar o jumatate de pastiluta la 12 ore ca nu sunt supravegheata ca acasa.La telefon mi-au zis una la 6-8 ore dar mi se pare mult.Treaba este ca in loc de scopantil i sa dat mamei de la farmacie uscosin deorece celalalt nu se mai fabrica.Voi stiti ceva de acest medicament,ma puteti ajuta cu vreun sfat??Astazi la 3,30 avem echografie si intalnire cu consultantul sa vedem ce mai zice,am ceva emotii dar sper sa fie bine.
PUSSI mersi pt raspuns,ce parere ai despre uscosin?
MONICA mutumesc mult,tu sti ceva de uscosin??
MADA ma bucur ca sunteti bine
MEDA sa cresteti maricei si inainte cu directivele sa fie totul gata pt sosirea bebelusilor
DELFI trebuie sa avem rabdare iubita asta si eu ma plictisesc teribil uneori
la toate fetele
20+
madalina28 spune:
Cris ucosinul este inlocuitorul scopantilului si eu tot dintr-asta iau.
Madalina 22+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
Monica-Elena spune:
aurelcris uite prospectul d ela uscosin:
"Prezentare: Comprimate continand bromura de N-butilscopolamoniu 10 mg.
Actiune farmacoterapeutica:
Antispastic digestiv si genito-urinar prin actiune parasimpatolitica si slab ganglioplegica; antisecretor gastric. Absorbtia intestinala este slaba, iar durata de actiune este relativ scurta.
Indicatii: Colici intestinale, biliare, ureterale, spasm piloric sau de cardia, ulcer gastroduodenal, colita mucomembranoasa; dismenoree, retentie de lohii; pentru efectuarea duodenografiei hipotone si diagnosticul diferential radiologic intre spasmele functionale si stenoza organica.
Contraindicatii: Glaucom, adenom de prostata cu retentie urinara, ileus paralitic, megacolon, obstacol mecanic la nivelul tubului digestiv, hernie hiatala cu reflux esofagian, tahiaritmii supraventriculare; prudenta in cardiopatia ischemica grava si la bolnavii cu hipertiroidism marcat. Prudenta cand se asociaza cu chinidina, amantadina, antidepresive triciclice (creste riscul reactiilor adverse).
Reactii adverse: Uscaciunea gurii, tulburari de vedere, tahicardie, constipatie, dificultate in urinare (mai ales la doze mari).
Mod de administrare: Adulti: cate 1-2 comprimate de 3-5 ori/zi. Copii 6-12 ani: 1 comprimat de 3 ori/zi.
Producator: Sintofarm S.A. "
pussi spune:
adhnana ! Felicitari mamico! Sa-ti traiasca Printisorul! Sanatos! Destept si Frumos!
scuze, dar eu abia azi am vazut... cat de mari sunteti mergeti direct la gradi??? in New Born marimea 1 incapeti?
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
diana_d spune:
Ufff, am fost la ecografie (maine voi avea 4 saptamani de la ET)
si nu s-a vazut nici o inimioara batand. Sunt cam ingrijorata.
N-ar fi trebuit sa apara? Credeam ca da, de fapt sunt la limita cred.
De vazut se vede un singur sac gestational
insa ginecoloaga mi-a spus ca e posibil totusi
sa fie 2 in acelasi sac iar de vazut sa se vada
doar de saptamana urmatoare.
Multa sanatate fetelor,
Liliana cum mai esti, mai ai hemoragie?
lilianaFi spune:
Diana_d stai linistita ca e prea devreme sa se vada totusi...in unele situri am citit ca prima echo e indicata in sapt.7 de sarcina,mai ales cind e posibilitatea unei gemelare,tocmai sa nu stea mamica ingrijorata,asteptam urmatoarea echo,cind mai mergi?...eu sint cuminte la pat dar cu frica prezenta ori de cite ori simt o mica durere sau mai ales cind merg in baie....nu am mai avut hemoragie,doar ceva secretii bej si maro citeodata...luni dupa amiaza am programare la dr.,sper sa fie bine si sa nu mai am nici alte surprize intre timp ca numai din soc in soc o tin de cind am avut beta pozitiv
AurelCris te asteptam cu vesti bune de la echo
Numai bine tuturor...
aurel_cris spune:
Buna seara fetelor eu sunt bulversata total si nu stiu incotro sa o mai apuc si ce sa mai fac zau.Nici azi nu am vazut dr mea m-am certat cu medicul rezident pt ca e ceva de neinchipuit sa am programare si sa nu fie in spital.Colac peste pupaza mai imi face si scan si zice col intre 2,4 si 2,7 iar eu ma uit la ea si zic imposibil.Daca eu dupa cerclaj am avut 2,4 cum sa ajung eu la 2,7??Si cum naiba sa cresca atat intr-o saptamna de la 1,7,nu mai stiu ce sa fac zau.Am vb cu dr Niculescu mi-a zis sa ma relaxez sa fac tratament in continuare sa linistesc contractiile nedureroase si sa vad care masuratori sunt gresite.Si el a zis la fel IMPOSIBIL,am programare pt alt scan joi viitoare si daca nu vad dr nici atunci schimb rahatul asta de spital.Fac cercetari sa aflu si un cabinet particular ca asa nu se poate,nu-mi vine sa cred ca e posibil asa ceva.Ma duc sa ma odihnesc putin ca sunt franta.
la toate
20+