Gravidute prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 16
denisa73 spune:
Noi suntem bine, de 4 zile nu mai sangerez si stau cu inima stransa de frica sa nu vad iar rosu in fata ochilor.
Mihuta,te inteleg perfect si eu am stat cu inima stransa si la Cristian si acum a doua oara cand credem ca voi fi asa de relaxata.Crede-ma ca mie nici acum nu imi vine sa cred ca-l am pe Cristian si mai am si unul in burtica.
Pussi mie mi-a trecut data de 12.05.2008 in carnet,oare nu au vrut sa scrie 13 sau asa i-o fi iesit ei.Mi-a luat data transferului nu stiu cum si asa ia iesit,asa ca te tog frumos sa o modifici acolo.Multumesc anticipat.
Pupici dulci la toate si sa auzim numai de bine!
10+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
medamaya1 spune:
Buna fetele. Ce mai faceti, cum sinteti? Sper ca toata gasca e cit se poate de bine.
delfi spune:
buna dimineata fetelor, noi acuma ne-am trezit pt ca noaptea facem ture la baie
Pussi eu nu prea pot sa stau mai mult de un an acasa dupa ce nasc dar oricum indemnizatia care este acum nu ma avantajeaza deloc. Sper sa faca astia ceva .
Meda sa stii ca ai mei cum ma pun in masina sa mergem undeva cum incep sa se miste. Acum nu stiu daca le place leganati sau nu. Oricum stai linistita daca ti-a zis ca e totul bine asa e, doar stii ca nici mr B nu e prea vorbaret
Ginger la mine sunt amandoi cu capul in jos demult si la fel mi-a zis ca pot sa nasc normal, i-am spus ca glumeste . Cred ca acum ii mai apuca joaca ca incepe sa miste unul dupa care si celalalt si apoi joaca hora pe dansa de zici ca acu ies.
Am trecut si eu pe utrogestan din nou 2 pe zi, preventiv ca a spus doctorul ca si miscarile lor in toate partile pot declansa contractii.
La Dansez pt tine am vrut sa ma uit dar am renuntat din cauza acelui caz, pling si le fac rau la bebei.
Denisa stai cuminte in patut
As bea o cafea dar am inceput sa fac diaree de la ea si ma abtin , dar
Il astept pe sot cu mancarea de la socrela ca eu nu mai fac nimic, ma simt mare, umflata si nu ma mai cuprinde nimic. Stati linistite ca parca nu mai sunt in butoi , am scos capul afara
O duminica frumoasa, cu soare daca s-ar putea
mona 28 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 9 SAPTAMANI IN BURTICA
Ginger00 spune:
'na ziua...noi pe-acasa,in pat...fara noutati....
Delfi ,si la mine-i mare miscare ca incep sa stea mai stramtoriti si cand incep cu intinderile ma inteapa in coaste cu piciorusele ,ce-mi place .Sper sa mai stea in burtic pana pe la 36 de saptamani ca mi-e tare drag de ei .
+27 sufletelele mele
Atat mai avem
andicu spune:
Poze recente cu noi www.flickr.com/photos/9457501@N02/1674117524/in/set-72157600689970094/" target="_blank">aici
Va dorim burtici sanatoase si zile linistite!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
delfi spune:
Ginger eu as vrea sa stea in burtica pana la 37 saptamani, sunt modesta nu ?
madalina28 spune:
Neata fetelor!!!
Noi am fost plecati intr-o mini vacanta de 2 zile si era sa ramanem inzapeziti pe la lacul Balea.Ne-am intors mai obositi decat eram inainte.Azi ne vine si zugravul si pe o asemenea vreme sa tot zugravesti.
Aurel-Cris nu ne dai nici o veste????
Meda cred ca este super greu cu trei in burtuca mai ales cand incep sa miste toti odata,mie imi taie respiratia si a mea cand se impinge in stomac sau in ovare.
Andicu,bb Filip e o madrete de baiat.Sa inteleg ca i-ai luat balansoar?
toate burticoasele.
Madalina 24+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
delfi spune:
buna dimineata fetelor, azi suntem mai matinali asa ca dam
Madalina bine ca v-ati intors ca am vazut si eu la televizor ce zapezi s-au pus pe la munte
medamaya1 spune:
Neata .
Pe mine m-au trezit muncitorii, care fac sus etajul. Si binenteles ca ma luat durerea de cap instantaneu.Iar nu am prea dormit azi-noapte.
Delfii, cine ti-a zis sa iei din nou utrogestan, M,Tu cind mergi la el , tot la centrul familial mergi , sau in alta parte, si-ti masoara toate alea la copii?
Denisa, ma bucur ca nu mai ai singerari, poate ai scapat de tot de ele
Andreea, tare dulce Filip
Madalina, da e mai greu. Numai cind se misca doi imi trebuie la wc, iar cind se misca toti odata nu-ti mai zic
Si eu as vrea sa stea micutii in burtik pina la 35-36 saptamini, daca se si poate binenteles
Pussi,
Pup toate fetele
Meda 21+
pussi spune:
Uite cafeaua , cam tarziu, dar e calda
- papica la alegere ca-i bufet suedez
- tortulet
- suc
- sampanie de copii desigur!
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!