Gravidute prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 17
delfi spune:
Pussi tu vrei bataita ? Nu e deajuns ca azi noapte la 11 muream de foame iar azi dimineata m-am trezit la 5 cu matele ghiortaind ? Acum mai imi faci si tu pofta de tort... Mama ce as manca niste tort dobos ........

Meda eu primul Fiv l-am facut cu Mr M la Giuly al doilea si cel norocos a fost cu El Ron la med new life si la el am fost si dupa ce am ramas gravida in paralel cu un doctor de aici din Craiova. Acum nu ma mai duc la Bucuresti din cauza drumului si medicul din Craiova mi-a zis de utrogestan ca e bun luat preventiv ca destinde muschii uterului, ca sa nu am contractii cand se misca bebeii .
Fetelor stie cineva daca celestone se poate face in loc de dexametazona ?
mona
29 +
Alexandru si
Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 8 SAPTAMANI IN BURTICA 
lilianaFi spune:
Buna dimineata,cam tirziu dar eu acum m-am trezit![]()
Pussi LA MULTI ANI si tot ce iti doresti D-zeu sa-ti implineasca
...

andicu spune:
Multumim de complimente!
Da,Madalina, i-am luat balansoar si e f incantat!
asa mai respir si eu!
PUSSILINAAAAA , 

!!! Si uite aici de la noi: 

Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)Cum crestem noi

madalina28 spune:
PUSSI LA MULTI ANI!!!!!!!SA FII SANATOASA ALATURI DE BUBULINE!!!!

Madalina
24+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
aurel_cris spune:

PUSII SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII,SA VINA PRINTESELE CU BINE PE LUME SI LA TERMEN,SA FI FERICITA

,sper ca mi-a ramas si mie o bucatica de tortulet![]()
DELFI si eu am avut o noapte nasoala,cu contractii si tot tacmul,ufffff

MADA daca te referi ca la am facut la dr. am scris in paginile trecute,dar probabil cum mataluta te plimbasi nu ai vazut
,ce bine ca poti iesi eu turbez

DIANA felicitarii pentru inimioara,ai grija de tine

LILIANA cand ziceai ca mai mergi la dr ca am uitat de atata stat in casa cred ca ma ramolesc de tot![]()

DENISA ma bucur ca sunteti bine

ANDICU da cresteti nu va jucati,mancalar mama de flacau

SISLY tu cum te mai simti??

GINGER ce mai faci iubita??

KLA mataluta nu mai zici nimic??

MEDA 
la muschetari,bine ca termin casuta pina vin ei ca dupa vei avea alte dureri de cap![]()
CELLU,CATI,IOANACARMEN treceti la apel

Fetelor in afara de contractii mai am un simptom foamea,imi este foame non-stop,eu nu prea am mancat asa dar acu........Al meu sot rade de moare ca eu mananc asa putin acu goleste frigiderul cu mine
,ieri a facut poteca la bucatarie.M-am si cantarit sa vad ce se va intampla de aici inainte 58,700kg am pus 5 kg pana acum.Am luat iarasi ginypral de dimineata ca am tot zis sa il iau doar la nevoie dar vad ca nu merge.Ma agita asa de rau cand il iau,eu am suferit de tahicardie si am vazut ca nu prea merge la asa ceva probabil de aceea am starea asta.
22+
madalina28 spune:
Cris am vazut ce ai scris de vineri, dar nu ai mai scris nimic in weekend.Si eu manac foarte mult,mananc cam la doua ore, altfel ma ia cu ameteala si ma apuca nervii.
Pussi tortulet vrem si noi o bucatica mica-mica
Madalina
24+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
aurel_cris spune:
MADA asa este am citit dar nu am scris nimic ca mi-am gasit ocupatie cautam muzica buna de ascultat,dupa care am studiat si eu problema celelelor stern.
Apropo fetelor stiu ca unele dintre voi prelevati celule,la ce firma v-ati oprit??
Eu ma gandesc sa intreb dr aici daca ar fi de acord cu treaba asta,dar sa vad cum fac firmele acelea trimit kituri si aici??
Intai intreb la spital si dupa sa fac ceva cercetari,dar niste sfaturi nu mi-ar prinde rau.
22+
Ginger00 spune:
Pussi - sa traiesti , LA MULTI ANI!!![bum]

Delfi - mie Celeston mi-au facut,e acelasi lucru doar alte denumiri
Andicu- ce frumos baiat ai....ce-mi pac si piciorusele alea grasute
.Sa-ti traiasca!!
Eu am deja fundul vanat de la injectii...tot la 2 zile trebuie sa-mi fac una ca aiuritele astea de contractii nu ma lasa in pace...
+27
sufletelele mele
Atat mai avem
pussi spune:
fetelor multumim de urari!

Noi sarbatorim la patut ... dar nu-i suparare, oricum cadoul cel mai frumos din viata mea il am acum in burtica, va spun voua ca stiu ca voi ma intelegeti!
delfi eu iau Duphaston inca din aceleasi motive! O sapt. am luat si Urogestan suplimentar.. prin sapt. 27-28 cand am avut contractii!
lili 

andicu mersi frumos pt. tot! cred c-o sa iau si eu balansoar ca s-o tin ocupata pe una pana o schimb pe cealalta... dar cred ca prin decembrie fac achizitia!
mada e tot si pt. voi!
cris eu iau 1/2 pastila de gynipral la 6 ore...
ginger ... al meu
e galme... il tot pun pe tati sa-l masesze! Sa-ti pui comprese pe vanatai .. ca ele apoar primele!
PUSSI
32+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
medamaya1 spune:
PUSSI, 

, Sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti si sa fii sanatosa si fericita alaturi de ceilati 3 membrii ai familiei, sotul, ANA si SABINA.
Delfi, scuze m-am dereglat de tot, sincer credeam ca esti la M.